نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
فهرست نظرات

از تاريخ: تا تاریخ: عبارت موردنظر: محل جستجو:

« شماره صفحه از 2806  »
41
کد مطلب: 11701 - عنوان: جنایت تروریست‌ها در دو شهر شیعه‌نشین الفوعه و کفریا
نام و نام خانوادگی: علی نژاد - تاریخ انتشار: ٠٨:٤٢ - ٠٩ دي ١٣٩٦
سلام علیکم. برادران مگر سوریه از شر وجود پلید داعشی ها ازاد نشده؟؟؟؟
پاسخ:
با سلام
دوست گرامی
حکومت داعش پایان یافته اما فکر داعش هنوز موجود بوده و یا گاها بعضی از افرادو حامیان آنها در برخی مناطق فعالیت تخریبی دارند
موفق باشید
گروه پاسخ به شبهات

42
کد مطلب: 9239 - عنوان: دلالت آیه سی ام سوره مبارکه بقره بر وجود حجت و خلیفه خداوند در روی کره زمین تا روز قیامت
نام و نام خانوادگی: جواد - تاریخ انتشار: ٢٢:٢١ - ٠٨ دي ١٣٩٦
با سلام
ممنون از تحلیل ادبی عرب در مورد استمرار
لطفا متن را تصحیح کنید آیه 30 بقره ست
43
کد مطلب: 5922 - عنوان: علي(ع) از زبان پيامبر اكرم(ص) در منابع اهل سنت
نام و نام خانوادگی: علی رضا - تاریخ انتشار: ٠٨:٠٩ - ٠٨ دي ١٣٩٦
سلام
چرا منبع حدیث شماره ی (39) زا ننوشته اید
لطفا منبعش را برایم ایمیل کنید
مطالب بسیار عالی بودند

پاسخ:
باسلام
دوست گرامی
در قسمت نظرات همین مقاله منبع ذکر شده است
موفق باشید
گروه پاسخ به شبهات

44
کد مطلب: 5846 - عنوان: نگاهي گذرا بر زندگينامه حضرت معصومه (سلام الله علیها)
نام و نام خانوادگی: صادقی - تاریخ انتشار: ١٥:١٢ - ٠٧ دي ١٣٩٦
با سلام و خسته نباشید.
جواب بهتر در علت مجرد ماندن حضرت معصومه سلام الله علیها این است که برای ایشان هم شأن و هم کفوی نبود . والله العالم
پاسخ:
باسلام
دوست گرامی
در قسمت نظرات همین مقاله توضیح داده شده است
موفق باشید
گروه پاسخ به شبهات

45
کد مطلب: 5849 - عنوان: زندگاني حضرت امام حسن عسكري(ع)
نام و نام خانوادگی: علیرضا - تاریخ انتشار: ٠٦:١٦ - ٠٦ دي ١٣٩٦
با سلام .برای سلامتی اقامون زیاد صدقه بدهید.قلب اقا تحت فشاره از این همه ظلم و جوری که دنیا را فرا گرفته.

نماز برای سلامتی اقا فراموش نشه.

به امید روزی که شاهد ظهور اقامون باشیم و در رکابشون با دشمنانشون بجنگیم و دوستانشون را یاور باشیم.
46
کد مطلب: 5850 - عنوان: جواني پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم
نام و نام خانوادگی: مهدی - تاریخ انتشار: ١٢:٤٧ - ٠٥ دي ١٣٩٦
با سلام
پیامبر اسلام(ص) هیچ کاری را که رضایت خدا در آن نبود یا درسی برای ما در آن نبود را انجام نمیدادند.دلیل ازدواج ایشان با دختر ابوبکر ّبه میتواند باشد و واقعا اختلاف سن ایشان با عایشه چقدر بود؟
پاسخ:
باسلام
دوست گرامی
در این خصوص به این آدرسها رجوع کنید
موفق باشید
گروه پاسخ به شبهات

47
کد مطلب: 5135 - عنوان: آيا ازدواج دو دختر پيامبر (ص) با عثمان صحت دارد ؟
نام و نام خانوادگی: ذکری - تاریخ انتشار: ٢٢:٤٦ - ٠٤ دي ١٣٩٦
پاسخ به نظر شماره 73588
سلام
اگر چنین است که لفظ جمع همیشه دلالت بر کثرت نمیکند
پس استدلال شما به ایه مباهله هم درست نیست ،یعنی در ماجرای مباهله فقط حضرت زهرا شایستگی حضور در مباهله را داشت ، پس نمیتوان نتیجه گرفت که اگر پیامبر دختران دیگری هم داشتند میبایست در مباهله حاضر می‌بودند

پاسخ:
باسلام
دوست گرامی
روایات معتبر و فراوان مصداق آیه را روشن کرده است و منحصر در اهل بیت هستند
مسلم نيشابوري در صحيح خود روايتي را از سعد بن ابي وقاص نقل مي‌كند كه گفت :
وَلَمَّا نَزَلَتْ هذه الْآيَةُ {فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ} دَعَا رسول اللَّهِ صلى الله عليه وسلم عَلِيًّا وَفَاطِمَةَ وَحَسَنًا وَحُسَيْنًا فقال اللهم هَؤُلَاءِ أَهْلِي
وقتي كه اين آيه نازل شد «فقل تعالوا ندع أبناءنا وأبناءكم» ، رسول خدا (ص) علي و فاطمه و حسن و حسين را خواندند و فرمودند خداوندا ، اينان اهل بيت من هستند .
صحيح مسلم ج 4 ص 1871، اسم المؤلف: مسلم بن الحجاج أبو الحسين القشيري النيسابوري الوفاة: 261 ، دار النشر : دار إحياء التراث العربي - بيروت ، تحقيق : محمد فؤاد عبد الباقي
موفق باشید
گروه پاسخ به شبهات

48
کد مطلب: 5110 - عنوان: آيا حضرت خديجه (س) قبل از پيامبر(ص) با فرد ديگري ازدواج كرده بود؟
نام و نام خانوادگی: ذکری - تاریخ انتشار: ٢٢:٢٤ - ٠٤ دي ١٣٩٦
سلام علیکم
۱- ایا مدارک دیگری بجز انچه که در مقاله اورده اید از اهل سنت وجود دارد که دلالت بر باکره بودن حضرت خدیجه هنگام ازدواج با رسول الله (ص) داشته باشد؟
۲- ایا در منابع شیعه در این مورد مدارکی هست؟
با تشکر فراوان
پاسخ:
با سلام
دوست گرامی
در مقاله فوق مدارک اهل سنت ذکر شده است
بزرگان شیعه بر این باورند که حضرت خدیجه (س) قبل از پیامبر (ص)، ازدواج نکرده است. ابن شهرآشوب از قول سید مرتضی در «شافی» و شیخ طوسی در التلخیص، به عذراء (دوشیزه) بودن خدیجه (س) هنگام ازدواج با پیامبر (ص) اشاره کرده اند:
وَ رَوَى أَحْمَدُ الْبَلاذِرِيُّ وَ أَبُو الْقَاسِمِ الْكُوفِيُّ فِي كِتَابَيْهِمَا وَ الْمُرْتَضَى فِي الشَّافِي وَ أَبُو جَعْفَرٍ فِي التَّلْخِيصِ- أَنَّ النَّبِيَّ ص تَزَوَّجَ بِهَا وَ كَانَتْ‏ عَذْرَاءَ يُؤَكِّدُ ذَلِكَ مَا ذُكِرَ فِي كِتَابَيِ الْأَنْوَارِ وَ الْبِدَعِ أَنَّ رُقَيَّةَ وَ زَيْنَبَ كَانَتَا ابْنَتَيْ هَالَةَ أُخْتِ خَدِيجَةَ.پیامبر (ص) با حضرت خدیجه ازدواج کرد در حالی که ایشان دوشیزه بودند و رقیه و زینب دختران هاله خواهر حضرت خدیجه بودند
ابن شهر آشوب مناقب آل أبي طالب عليهم السلام (لابن شهرآشوب) ؛ ج‏1 ؛ ص159
موفق باشید
گروه پاسخ به شبهات

49
کد مطلب: 6215 - عنوان: زنان مي توانند چند همسر داشته باشند!
نام و نام خانوادگی: فاطمه - تاریخ انتشار: ١٩:٢٩ - ٠٤ دي ١٣٩٦
پاسخ به نظر شماره 53915
من دلایل شما را قبول ندارم
1.زنان امروز زنان قرن های گذشته نیستند که بنشینند در خانه تا کسی بیاید خرجشان را بدهد زنان امروز در صورتی که بدون همسر یا پدرو مادر باشند به سرکار می روند و استقلال مالی دارند
2.چطور می دانیدطبیعت یک زن تک همسری است از کدام تحقیق و پژوهش جدی و علمی و نظر کدام روانشناس معتبر؟
3.امروزه آزمایش دی ان ای وجود دارد و در صورت چند شوهری می شود چنین آزمایشی داد و پدر بچه مشخص می شود
و اتفاقا این آزمایش ها بسیار بسیار دقیق هستند برخلاف گفته ی شما
4.آیا از نظر اسلام یک مرد یک زن را فقط برای اعمال جنسی می خواهد طبق دلیلی که برای عدم چندشوهری بیان کردید"" جهت ديگر زن از مرد فقط عاملي براي ارضاي غريزه جنسي خود نمي خواهد كه گفته شود هرچه بيشتر، براي زن بهتر. زن از مرد موجودي مي خواهد كه قلب او را در اختيار داشته باشد ؛ حامي و مدافع او باشد؛ براي او فداكاري نمايد و غمخوار او باشد. ""
5.اگر دین اسلام این قدر از نظر روان شناسی دقیق و غنی است پس حتما روحیات و روانشناسی زنان در هنگامی که همسر آنها دارای چند زن باشد را نیز باید در نظر می گرفت.استرس و عدم اعتماد به نفس چنین زنی را و شرایط روحی نابسامان و همواره در رقابت بودن را.
پاسخ:
با سلام
با بررسی وضع محیط های مختلف قبل از اسلام به این نتیجه می‏رسیم که تعدد زوجات، بدون این که ضابطه و محدوده ای داشته باشد امر عادی بوده و از ابتکارات اسلام نیست، بلکه اسلام آن را در چارچوب ضرورت‏های زندگی انسان محدود ساخته و برای آن قیود و شرایط سنگینی قرار داده است.
قوانین اسلام براساس نیازهای واقعی بشر است، وقتی مصلحت تمام جامعه درنظر گرفته شود و احساسات را به کنار بگذاریم، فلسفه تعدد زوجات روشن می‏شود. هیچ کس نمی‏تواند انکار کند که مردان در حوادث گوناگون زندگی، بیش از زنان در خطر مرگ قرار دارند و در جنگ‏ها و حوادث دیگر، قربانیان اصلی را آنها تشکیل می‏دهند.
نیز نمی‏توان انکار کرد که بقای غریزه جنسی مردان از زنان طولانی‏تر است؛ زیرا اکثر زنان در سن معینی، آمادگی جنسی خود را از دست می‏دهند، در حالی که در مردان چنین نیست.
همچنین زنان به هنگام عادت ماهانه و قسمتی از دوران حاملگی، عملاً ممنوعیت آمیزش دارند، در حالی که در مردان این ممنوعیت وجود ندارد.
از همه گذشته زنانی هستند که به علل گوناگونی همسران خود را از دست می‏دهند و اگر تعدد زوجات نباشد، آنها باید برای همیشه بدون همسر باقی بمانند.
از آنجا که در اسلام احکامی مثل به دست آوردن نفقه و جهاد به عهده مرد است و زنان نسبت به آن وظیفه ای ندارند؛ لذا مردان نسبت به زنان در معرض خطر بیشتری قرار دارند و آمارها هم نشان می دهد که میزان متوسط طول عمر زنان از مردان بیشتر است.
در دی ماه 1335 روزنامه اطلاعات نوشت:
«اداره آمار فرانسه اطلاع می دهد که با اینکه در فرانسه عدد مولود پسر از دختر بیشتر است و به ازای هر صد دختر صد و پنج پسر متولد می شود،معذلک عدد زنان یک میلیون و هفتصد و شصت و پنج هزار نفر از مردان بیشتر است و آنها علت این تفاوت را مقاومت جنس زن در مقابل بیماری ذکر کرده اند.
از نظر ساختار بدن انسان هم که در نظر بگیریم اگر هر سال 100 پسر و 100 دختر متولد شوند، از انجایی که دخترها در سن تقریبا 9 سالگی به بلوغ می رسند و پسرها در سن 15 سالگی به بلوغ می رسند، وقتی اولین گروه دخترها به سن بلوغ می رسند در مقابل این ها پسری وجود ندارد که از نظر بدنی توانایی ازدواج را داشته باشد و وقتی اولین گروه پسرها به سن بلوغ می رسند در مقابل آن ها به ازای هر نفر 6 دختر وجود دارد که از نظر بدنی آماده ازدواج است.
با درنظر گرفتن این واقعیت‏ها در این گونه موارد (که تعادل میان مرد و زن به هم می‏خورد) ناچاریم یکی از راه های زیر را انتخاب کنیم:
أ. مردان تنها به یک همسر در همه موارد قناعت کنند و زنان بیوه تا پایان عمر بدون همسر باقی بمانند و تمام نیازهای فطری و خواسته‏های درونی و احساسی خود را سرکوب کنند.
ب. مردان فقط دارای یک همسر قانونی باشند، ولی روابط آزاد و نامشروع جنسی را با زنانی که بی شوهر مانده‏اند، به شکل معشوقه برقرار سازند.
ج. کسانی که قدرت دارند بیش از یک همسر را اداره کنند و از نظر جسمی و مالی و اخلاقی مشکلی برای آنها ایجاد نمی‏شود، نیز قدرت بر اجرای کامل عدالت میان همسران و فرزندان دارند، به آنها اجازه داده شود که بیش از یک همسر انتخاب کنند.
حال اگر بخواهیم راه اوّل را انتخاب کنیم، باید گذشته از مشکلات اجتماعی که به وجود می‏آید، با فطرت و غرایز و نیازهای روحی و جسمی بشر به مبارزه برخیزیم. همچنین عواطف و احساسات این گونه زنان را نادیده بگیریم، اما این مبارزه‏ای است که پیروزی در آن نیست. به فرض که این طرح عملی شود، جنبه‏های غیر انسانی آن بر هیچ کس پوشیده نیست.
تعدد همسر را در موارد ضرورت نباید تنها از نگاه همسر اوّل مورد بررسی قرار داد، بلکه از دریچه چشم همسر دوم و مصالح و مقتضیات اجتماعی نیز باید مورد مطالعه قرار گیرد. آنها که مشکلات همسر اوّل را در صورت تعدد زوجات عنوان می‏کنند، کسانی هستند که یک مسئله سه زاویه‏ای را تنها از یک زاویه نگاه می‏کنند؛ زیرا تعدد همسر هم از زاویه دید مرد و هم از زاویه دید همسر اوّل، نیز از زاویه دید همسر دوم باید مطالعه شود، آن گاه با توجه به مصلحت مجموع در این باره قضاوت کنیم.
اگر راه دوم را انتخاب کنیم، باید فحشا را به رسمیت بشناسیم. تازه زنانی که به عنوان معشوقه مورد بهره برداری جنسی قرار می‏گیرند، نه تأمین دارند و نه آینده‏ای؛ چنان که شخصیت آنها پایمال شده است. اینها اموری نیست که انسان آگاه آن را تجویز کند.
بنابراین، تنها راه سوم می‏ماند که هم به خواسته‏های فطری و نیازهای غریزی زنان پاسخ مثبت داده شود و هم از عواقب شوم فحشا و نابسامانی زندگی این دسته از زنان جلوگیری شود و جامعه از گرداب گناه بیرون آید.
اگر تک همسری تنها صورت قانونی ازدواج باشد عملا گروه زیادی از زنان از حق طبیعی انسانی خود(حق تاهل)محروم می مانند.تنها با قانون تجویز تعدد زوجات است-البته با شرایط خاصی که دارد-که این حق طبیعی احیاء می گردد.
اینها برخی از مصالح وحکمت هایی است که اسلام بر اساس آن تعدد زوجات (چند همسری) رابرای مردان مجاز شمرده، ولی چند شوهری زنان را جایز ندانسته است.
موفق باشید
گروه پاسخ به شبهات مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

50
کد مطلب: 5888 - عنوان: فضيلت گريه بر امام حسين(ع)
نام و نام خانوادگی: ناشناس - تاریخ انتشار: ١٨:٤٣ - ٠٤ دي ١٣٩٦
چند شبی است که بعد گریه بر امام حسین.حضرت زهرا.حضرت زینب.برادرشون و فرزند شیرخواره شون می خوابم و ازشون می خوام تا کمکم کنند.شما هم اگر دلتون شکست و برای این خاندان مظلوم گریه کردید برای منم دعا کنید تا فرجی در زندگیم بشه.
51
کد مطلب: 5081 - عنوان: آيا روايت «إني تارك فيكم خليفتين» با سند معتبر در منابع اهل سنت نقل شده است؟
نام و نام خانوادگی: ميم - تاریخ انتشار: ١٥:١٨ - ٠٢ دي ١٣٩٦
احسنت... احسنت...
52
کد مطلب: 5262 - عنوان: آیا عصمت ائمه مانع وجود اختیار در نزد آن هاست؟
نام و نام خانوادگی: احمد - تاریخ انتشار: ١٤:٢٤ - ٠٢ دي ١٣٩٦
ایا با این اوصاف می توان گفت که عصمت اهل بیت هم اکتسابی بوده و هم جبری؟ . اختیار به این معنی که توانایی گناه داشته اند ولی چون از عواقب آن اطلاع دارند گناه نمی کردند و اجبار به این معنی که خدواند در بعضی اوقات از گناه کردن اهل بیت جلوگیری می کرد
پاسخ:
با سلام
دوست گرامی
توضیح بیشتر در قسمت نظرات همین مقاله بیان شده است
موفق باشید
گروه پاسخ به شبهات

53
کد مطلب: 2738 - عنوان: اين عكس "ابوبكر" خليفه اول اهل سنت است
نام و نام خانوادگی: مهدی - تاریخ انتشار: ١٣:٥٦ - ٠٢ دي ١٣٩٦
عجب خلیفه هایی واقعا مدلشون تو هیچ جا پیدا نمیشه
54
کد مطلب: 5096 - عنوان: آيا خانه هاي مدينه دَرِ چوبي داشت؟
نام و نام خانوادگی: نفیسه بوربور - تاریخ انتشار: ١٠:١٩ - ٠١ دي ١٣٩٦
بسیار استفاده کردم ممنون که زحمت می کشید و با منابع اهل سنت پاسخ می دهید
55
کد مطلب: 11403 - عنوان: نرم افزار سید الساجدین - اندروید
نام و نام خانوادگی: مهدی - تاریخ انتشار: ١٢:٥٧ - ٣٠ آذر ١٣٩٦
عالی بود نرم افزار باب المراد به صورت اندروید تولید کنید
56
کد مطلب: 11670 - عنوان: دانشنامه نماز
نام و نام خانوادگی: هاشمزاده - تاریخ انتشار: ٢١:٣٤ - ٢٦ آذر ١٣٩٦
خیلی عالی
57
کد مطلب: 11683 - عنوان: حکم اعدام ۱۵ نفر در عربستان به بهانه جاسوسی برای ایران تایید شد
نام و نام خانوادگی: سید محمد حسین طباطبایی - تاریخ انتشار: ١٢:٠١ - ٢٦ آذر ١٣٩٦
خدا لعنتشون کنه که هیچ فرقی با ؟؟؟ندارن
58
کد مطلب: 10374 - عنوان: صلح الحسن؛ بررسی ریشه ها عوامل و نتایج صلح امام حسن علیه السلام با معاویه
نام و نام خانوادگی: من - تاریخ انتشار: ٠٨:٥٨ - ٢٦ آذر ١٣٩٦
سلام، تو کلیپ گفت میشه pdf کتاب رو از اینجا دانلود کنیم ولی پس چرا نیستش؟
پاسخ:
با سلام
دوست گرامی
pdf این کتاب در اینترنت موجود است
موفق باشید
گروه پاسخ به شبهات

59
کد مطلب: 5000 - عنوان: آيا حديث «فاطمه بضعه مني» با سند صحيح در كتب شيعه آمده است؟
نام و نام خانوادگی: مجتبی نعیمایی - تاریخ انتشار: ٢٠:٥٨ - ٢٥ آذر ١٣٩٦
کتاب دلائل امامه اعتبار دارد و انتسابش به طبری قرن پنج ثابت است؟
پاسخ:
با سلام
دوست گرامی
آقا بزرگ تهراني اين در انتساب اين کتاب به طبري گويد:
دلائل الأئمة كما أشرنا إليه آنفا لأبي جعفر محمد بن جرير بن رستم الطبري الآملي ( المازندراني المتأخر عن محمد بن جرير الطبري الكبير والمعاصر للشيخ الطوسي ( المتوفى 460 ) الذريعة - آقا بزرگ الطهراني - ج 8 ص 241
وي بعد از اثبات اين مطلب قول کساني را که گويند اين کتاب مال او نيست خط بطلان کشيده و گويد: وقد ظهر مما فصلناه بطلان ما زعمه بعض ، من أن ( دلائل الإمامة ) من موضوعات القرن السابع ، وانما وضعه بعض الغلاة ونسبه إلى محمد بن جرير ، وأنه لقصوره في فن التاريخ والرجال رتب أسانيد روايات الكتاب بحيث يصير المؤلف - محمد بن جرير - في بعض الأسانيد من رجال القرن الخامس وفى بعضها من القرن الرابع وفى بعضها في القرن الثالث .
الذريعة - آقا بزرگ الطهراني - ج 8 ص 247
محدث نوري نيز گويد:
عن كتاب دلائل الإمامة لأبي جعفر محمد بن جرير الطبري الامامي ، بإسناده عن الصادق. مستدرك الوسائل - الميرزا النوري - ج 11 ص 116
سيد بن طاوس نيز گويد:
ما رويناه باسنادنا إلى محمد بن جرير بن رستم الطبري في كتاب دلائل الإمامة باسناده عن حذيفة
فرج المهموم - السيد ابن طاووس - ص 227
علامه مجلسي نيز اين کتاب را منسوب به طبري مي کند:
كتاب دلائل الإمامة لمحمد بن جرير الطبري الامامي
بحار الأنوار - العلامة المجلسي - ج 43 ص 9
اين کتب يکي از مهمترين کتب شيعه بشمار مي رود که روايات فراواني را نقل کرده است اما نکته اي که بايد در اين خصوص به آن توجه داشت اين است که اين کتاب نيز داراي روايات صحيح و ضعيف است که با بررسي رجالي و با قواعد رجالي روايات آن مورد بررسي قرار مي گيرد
موفق باشيد
گروه پاسخ به شبهات

60
کد مطلب: 11626 - عنوان: پیامبر صلی الله علیه و آله توسط طلقاء قریش با فریب برخی امهات مؤمنین مسموم و شهید شده است.
نام و نام خانوادگی: علی - تاریخ انتشار: ١١:٣٧ - ٢٥ آذر ١٣٩٦
با سلام
بهتره خودتون هم نگاهی به سایت بندازید تا از لینکهایی که هیچ مطلبی رو نشون نمیده با خبر بشید
متاسفانه این لینکها در سایتتون زیاده
پاسخ:
باسلام
دوست گرامی
در خصوص این فایلها صبر کنید خودش باز میشه
موفق باشید
گروه پاسخ به شبهات