2024 March 28 - پنج شنبه 09 فروردين 1403
شخصیت ممتاز حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)
کد مطلب: ١٠٨٥٨ تاریخ انتشار: ٢٢ بهمن ١٣٩٥ - ١٥:٠٩ تعداد بازدید: 5431
سخنراني ها » حضرت زهرا (س)
شخصیت ممتاز حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)

علل بیان فضائل حضرت زهرا از زبان پیامبر صلی الله علیه و آله
اجر رسالت 95/11/24

بسم الله الرحمن الرحیم

تاریخ : 95/11/24

مجری:

بسم الله الرحمن الرحیم

دیدم رسول أم أبیهات خوانده است

گفتم کم است دخت پیمبر بخوانمت

دیدم تویی هر آینه آیینه علی

گفتم عجب به جاست که حیدر بخوانمت

دیدم قیامت است در خانه شما

گفتم رواست بانوی محشر بخوانمت

گفتم مفصل است سخن مجملش کنم

جبریل گفت سوره کوثر بخوانمت

ای مادر حسین و حسن مام زینبین

من هم اجازه هست که مادر بخوانمت؟

«اللهم صل علی فاطمة و أبیها و بعلها و بنی‌ها و سرّ المستودع فی‌ها بعدد ما أحاط به علمک اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»

سلام و درود خدمت شما بینندگان عزیز و ارجمند «شبکه جهانی ولایت». ایام فاطمیه شهادت غریبانه و مظلومانه صدیقه طاهره فاطمه شهیده (سلام الله علیها) را به محضر آقاجانمان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تسلیت عرض می‌کنم.

همچنین خدمت همه شما عاشقان و شیفتگان و ارادتمندان اهلبیت (علیهم السلام) تسلیت عرض می‌کنم.

برنامه‌ای که مشاهده می‌کنید، برنامه زنده «اجر رسالت» است که از شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) آغاز شده است و ان‌شاءالله تا سه شنبه شب ادامه پیدا خواهد کرد.

به واسطه این برنامه محفل عزا و سوگواری برپا کردیم تا باز نگاهی به زندگی سراسر غم و اندوه یادگار رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) و پاره تن رسول الله داشته باشیم. ان‌شاءالله بخش‌هایی که در این برنامه تقدیمتان می‌شود مورد توجهتان قرار بگیرد و حال و هوای دل شما را عوض کند.

خیلی خوشحال می‌شویم که از طریق راه‌های ارتباطی پیام‌های خودتان را به ما انتقال بدهید. «30001203» سامانه پیام کوتاه ماست که برای شما آشناست.

همچنین شماره دیگری در اختیارتان هست که از طریق فضای مجازی می‌توانید برای ما پیام ارسال کنید. از طریق این شماره می‌توانید به وسیله برنامه‌های واتس آپ، تلگرام و وایبر به ما پیام بدهید.

از طریق راه‌های ارتباطی بیان شده می‌توانید به ما پیام بدهید و از عشق و ارادتتان به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و همچنین حال و هوای دلتان برای ما بگویید.

به واسطه شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) حال و هوای دل ما در این روزها همانند حال و هوای ایران اسلامی ابری و حال و هوای چشمانمان اشکبار است.

منتظر پیام‌های شما هستیم؛ هرجای این عالم هستید لطف و عنایت و مرحمتتان را شامل حال ما کنید و برای ما پیام بدهید تا ان‌شاءالله بتوانیم در برنامه بخوانیم و استفاده کنیم.

امشب توفیق داریم در برنامه زنده «اجر رسالت» در محضر استاد بزرگوارمان حضرت آیت الله دکتر حسینی قزوینی باشیم. محضر استاد سلام عرض می‌کنم و عرض تسلیت و تعزیت دارم:

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته؛ بنده هم خدمت همه بینندگان عزیز، گرامی و دوست داشتنی که در هرکجای این کره خاکی بیننده این برنامه هستند و ما را مهمان کانون خانواده خودشان قرار دادند خالصانه‌ترین سلامم را همراه با تسلیت و تعزیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) پاره وجود رسول گرامی اسلام تقدیم می‌کنم.

خدا را به آبروی این بانوی دوسرا سوگند می‌دهم فرج مولای ما بقیة الله الأعظم را نزدیک نموده و همه ما را از یاران خاص و سربازان فداکار و از شهدای در رکابش قرار بدهد، دغدغه‌های فکری همه ما و شما را برطرف کند.

از خداوند متعال می‌خواهم حوائج و خواسته‌های دل ما را برآورده نماید، دعاهای ما را به اجابت مقرون کند؛ ان‌شاءالله.

مجری:

حضرت استاد خیلی ممنونم از اینکه امشب در خدمت شما هستیم. ما اولین برنامه را در محضر استاد تقدیم کردیم و دوستان خوب بیننده ما را در پخش اولین برنامه همراهی کردند.

دوستان خوب بیننده اولین برنامه زنده «اجر رسالت» را ملاحظه کردند که با حضور استاد پخش شد. در آن جلسه در مورد جایگاه حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نزد اهل سنت صحبت شد.

استاد در جلسه گذشته در مورد نگاه علمای بزرگ اهل سنت و حتی وهابیت نسبت به حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، مطالبی را بیان کردند.

تقاضا می‌کنم استاد خلاصه‌ای از بحث گذشته را بفرمایند تا آمادگی ذهنی برای شما ایجاد شود، تا ان‌شاءالله بحث جدید را تقدیم کنیم.

خلاصه ای از مطالب جلسه گذشته...

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیر ناصر و معین الحمدلله و الصلوة علی رسول الله و علی آله آل الله لا سیما علی مولانا بقیة الله و اللعن الدائم علی اعدائهم اعداء الله الی یوم لقاء الله افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر.

ما در جلسه گذشته بحثی را پیرامون جایگاه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در منابع اهل سنت عرض کردیم و گفتیم که شیعه و سنی نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) علاقمند هستند.

من گمان نمی‌کنم یک سنی در کره زمین پیدا کنید که نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) محبت نداشته باشد، به ایشان عشق نورزد و او را از خود و فرزندان خود بیشتر دوست نداشته باشد.

این علاقه نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به خاطر این است که آن بزرگوار تنها یادگار رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) است و آن حضرت بارها فرمودند که فاطمه پاره وجود من است؛ غضب او غضب من و رضایت او رضایت من است.

این روایت را عزیزان اهل سنت ما در کتاب «صحیح بخاری» جلد چهارم صفحه 210 حدیث 3714 نقل کردند. همچنین آقای «مسلم» در کتاب «صحیح» خود جلد هفتم صفحه 141 حدیث 6202 نقل کردند.

در کتاب «صحیح بخاری» جلد چهارم صفحه 42 حدیث 3093 و همچنین جلد 5 صفحه 82 حدیث 4240 و 4241 نقل کردند که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) پاره وجود رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) است.

ما از آقای «آلوسی» در کتاب «روح المعانی» روایتی را نقل کردیم که در صفحه 155 به صراحت می‌گوید: "پاره وجود پیغمبر اکرم بودن دلیل بر این است که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از تمام زنان پیغمبر اکرم حتی حضرت خدیجه و همچنین زنان دیگر از جمله حضرت خدیجه و حضرت آسیه برتر و بالاتر است."

پاره وجود کسی که عصاره عالم وجود است و سید تمام خلایق است، با هیچ چیز جایگاه دیگری قابل مقایسه نیست.

همچنین عزیزان اهل سنت ما در کتاب «المستدرک علی الصحیحین» جلد 3 صفحه 154 روایتی آوردند مبنی بر اینکه وقتی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بر رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) وارد می‌شد، آن حضرت تمام قد در برابرشان می‌ایستاد. پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) بر دستان حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بوسه می‌زد و ایشان را در جای خودشان می‌نشاندند.

ما این مطالب را در گذشته بیان کردیم، همچنین با استفاده از روایات مختلف بیان کردیم که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) سیده زنان بهشتیان است و در این مورد هیچ شک و شبهه‌ای نیست.

برتری حضرت زهرا(سلام الله علیها) بر أمهات المؤمنین و دیگر زنان

بنده امشب می‌خواهم نکته‌ای را خدمت بینندگان عزیز عرض کنم که در برنامه‌ای که در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) داشتم هم عرض کردم و شاید تا به حال کسی این روایت را از ما نشنیده باشد.

در کتاب «صحیح بخاری» وارد شده است که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:

«فَاطِمَةُ سَیدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّةِ»

فاطمه سرور زنان اهل بهشت است.

الجامع الصحیح المختصر، اسم المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، دار النشر: دار ابن کثیر, الیمامة - بیروت - 1407 - 1987، الطبعة: الثالثة، تحقیق: د. مصطفی دیب البغا، ج 3، ص 1360، ح 3507

این روایت نشانگر برتری حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از أمهات المؤمنین، حضرت خدیجه (سلام الله علیها) و حضرت مریم است.

همچنین در حدیث شماره 3426وارد شده است:

«أَمَا تَرْضَینَ أَنْ تَکونِی سَیدَةَ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّةِ أو نِسَاءِ الْمُؤْمِنِینَ»

الجامع الصحیح المختصر، اسم المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، دار النشر: دار ابن کثیر, الیمامة - بیروت - 1407 - 1987، الطبعة: الثالثة، تحقیق: د. مصطفی دیب البغا، ج 3، ص 1326، ح 3426

این روایت در منابع شیعه هم وارد شده است. آقایان روایاتی دارند مبنی بر اینکه حضرت مریم سیده زنان عالم خودش بوده است و حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) سیده تمام زنان عالم است.

نکته ظریفی که در اینجا وجود دارد که در جلسه گذشته فراموش کردم آن را عرض کنم، این است که جناب آقای «ابن مردویه الأصفهانی» متوفای 410 هجری از علمای بزرگ اهل سنت کتابی به نام «مناقب علی بن أبی طالب (ع) وما نزل من القرآن فی علی (ع)» دارد.

در این کتاب روایتی وجود دارد که لازم است دوستان این روایت را ببینند. در صفحه 177 این کتاب روایتی از «ابن عمیر» وارد شده است که می‌گوید:

«أنّ أمیر المؤمنین قال علی المنبر: أنا عبد الله»

حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) بالای منبر فرمودند: من بنده خدا هستم.

همین بنده خدا بودن امتیاز بسیار بالایی است؛ همچنان که ما در نماز «أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُه» می‌گوییم و ابتدا کلمه «عَبْدُهُ» و سپس کلمه «رَسُولُه» را می‌آوریم.

ابتدا شهادت بر عبودیت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) و بعد شهادت بر رسالت ایشان می‌دهیم. عبودیت به معنای تسلیم محض شدن و در برابر اراده خداوند متعال اراده نداشتن است.

حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) فرمودند:

« أنا عبد الله وأخو رسول الله (صلی الله علیه وسلم)، ورثت نبی الرحمة»

من برادر رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) و وارث نبی رحمت هستم.

«ونکحت سیدة أهل الجنّة»

همسر من سرور اهل بهشت است.

حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) فرمودند که همسر من نه تنها سرور تمام زنان بهشتی، بلکه سرور تمام بهشتیان است.

این فرمایش حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) شامل برتری حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نسبت به حضرت آدم، حضرت حوا، حضرت شیث، حضرت ابراهیم، حضرت موسی، حضرت عیسی، حضرت نوح و دیگر انبیاء و صالحین به غیر از رسول الله می‌باشد.

در جلسه گذشته هم عرض کردم که جناب «بدرالدین عینی»، آقای «قسطلانی»، آقای «صالحی شامی» و دیگران بیان کرده‌اند که وقتی رسول گرامی اسلام کسی را افضل امت خطاب می‌کنند، به معنای این نیست که او بر پیغمبر اکرم هم افضل باشد.

رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) تخصصا از این روایت خارج است. تمام روایاتی که از رسول گرامی اسلام در مورد «افضل الناس» بیان شده است، به معنای «افضل الناس» غیر از رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) است.

حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) فرمودند که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) سیده اهل بهشت است. حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) برتر از اولین نفری که وارد بهشت شده است تا آخرین نفری که وارد بهشت می‌شود است. این روایت خیلی عجیب است. حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) در ادامه می‌فرماید:

«وأنا سید الوصیین»

و من هم سید تمام اوصیاء هستم.

«وآخر أوصیاء النبیین»

و آخرین اوصیاء پیامبران هستم.

«لا یدّعی ذلک غیری إلاّ أصابه سوء»

هرکسی غیر از من چنین ادعایی کند، گرفتار خواهد شد.

«فقال رجل من عبس: من لا یحسن أن یقول هذا: أنا عبد الله وأخو رسول الله (صلی الله علیه وسلم)، فلم یبرح من مکانه حتّی تخبطه الشیطان، فُجرَّ برجله إلی باب المسجد»

در این میان مردی از عبس گفت: من هم بنده خدا و برادر رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) هستم. او از جایش بلند نشده بود که گرفتار عذاب شد تا جایی که او را از پایش گرفتند و از مسجد بیرون انداختند.

مناقب علی بن أبی طالب (ع) وما نزل من القرآن فی علی (ع)، نویسنده: أحمد بن موسی ابن مردویه الأصفهانی، وفات: 410، رده: مصادر انساب ومعاجم مختلف، خطی: خیر، تحقیق: جمعه ورتبه وقدم له: عبد الرزاق محمد حسین حرز الدین، چاپ: الثانیة، ص 177، ح 239

دقت کنید که این روایت در کتب شیعیان نیست، بلکه آقای «ابن مردویه اصفهانی» از بزرگان و علمای اهل سنت است و دارای شخصیت ممتازی در میان عزیزان اهل سنت است.

در کتاب «تذکرة الحفاظ» اثر آقای «ذهبی» جلد سوم وارد شده است که در مورد «ابن مردویه اصفهانی» می‌گوید:

«الحافظ الثبت العلامة أبو بکر أحمد بن موسی بن مردویه الأصبهانی صاحب التفسیر والتاریخ»

سپس می‌گوید:

«وکان قیما بمعرفة هذا الشان»

ایشان نسبت به علم حدیث قیم و پیشتاز است.

«بصیرا بالرجال»

ایشان نسبت به علم رجال بصیرت دارد.

تذکرة الحفاظ، اسم المؤلف: أبو عبد الله شمس الدین محمد الذهبی، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت، الطبعة: الأولی، ج 3، ص 1050، شماره 965

همچنین در کتاب «سیر أعلام النبلاء» در مورد «ابن مردویه» وارد شده است:

«الحافظ المجود العلامة محدث أصبهان أبو بکر أحمد بن موسی ابن مردویه بن فورک بن موسی بن جعفر الأصبهانی صاحب التفسیر الکبیر»

سپس می‌گوید:

«هو أکبر من أن ندل علیه وعلی فضله وعلمه وسیره»

آقای ابن مردویه بزرگ‌تر از آن است که ما بخواهیم مردم را بر او و فضل و سیره او راهنمایی کنیم.

«وأشهر بالکثرة والثقة من أن یوصف حدیثه أبقاه الله ومتعه بمحاسنه»

او از نظر کثرت و وثاقت بسیار فراتر از این است که ما سخنان و احادیث او را توثیق کنیم.

سیر أعلام النبلاء، اسم المؤلف: محمد بن أحمد بن عثمان بن قایماز الذهبی أبو عبد الله، دار النشر: مؤسسة الرسالة - بیروت - 1413، الطبعة: التاسعة، تحقیق: شعیب الأرناؤوط, محمد نعیم العرقسوسی، ج 17، ص 308، شماره 8

به بیان دیگر «ذهبی» می‌گوید: «ابن مردویه» از نظر وثاقت و فضل و علم فراتر از این است که من بخواهم او را به مردم معرفی کنم و درباره او سخن بگویم.

همین «ابن مردویه» در کتاب خود از حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) روایتی بیان کرده است که حضرت فرمودند:

«ونکحت سیدة أهل الجنّة»

همسر من سرور تمام بهشتیان است.

در حقیقت این فضیلت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در هیچ جای دیگری بیان نشده است، اگر دوستان جایی دیده‌اند ما را هم راهنمایی کنند.

البته آقایان دیگری هم این عبارت را آورده‌اند، اما معتبرترین روایتی که توانستم پیدا کنم، روایت بود که آقای «ابن مردویه» آن را بیان کرده است.

همچنین آقای «محمد بن طلحه شافعی» در کتاب «مطالب السؤول» صفحه 31 از «حذیفه» نقل می‌کند که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) به او فرمودند:

«إن هذا ملک لم ینزل إلی الأرض قط قبل هذه اللیلة»

ای حذیفه ملکی نزد من آمد که تا الآن به زمین نیامده بود.

«استأذن ربه أن یسلم علی»

ملک از خداوند عالم اذن گرفت که بیاید و به من پیغمبر سلام بدهد.

«ویبشرنی أن فاطمة سیدة أهل الجنة»

به من بشارت بدهد که فاطمه سرور اهل بهشت است.

مطالب السؤول فی مناقب آل الرسول (ع)، نویسنده: محمد بن طلحة الشافعی، تحقیق: ماجد ابن أحمد العطیة، ص 31، باب الوجه السادس

وای بر کسانی که نمی‌توانند این فضایل را در حق حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تحمل کنند و حرف‌های بی‌ربطی می‌زنند.

بنده بعضی از حرف‌های بی‌ربط «ابن تیمیه» را در جلسه گذشته برای عزیزان عرض کردم. ما گفتیم که ایشان نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) جسارت می‌کند و می‌گوید:

وقتی که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فدک را از ابوبکر طلب کرد و ابوبکر فدک را به او بازنگرداند، ایشان از ابوبکر غضبناک شد و همین غضب از ولی امر نشانه نفاق است و در حضرت فاطمه زهرا شعبه‌ای از نفاق بوده است!!

او به جای اینکه بگوید حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) سرور زنان اهل بهشت است، سرور تمام بهشتیان است و پاره وجود رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) است، چنین حرف‌هایی را مطرح می‌کند.

البته بسیاری از علمای اهل سنت اقرار کرده‌اند که ای کاش ابوبکر فدک را به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) داده بود و زمینه غضب حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را فراهم نمی‌کرد.

این در حالی است که «ابن تیمیه» با خباثتی که دارد، چنین حرف‌های بی‌اساسی را مطرح می‌کند. همچنین «بن عثیمین» با خباثت تمام می‌گوید که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نباید چنین کاری می‌کرد و این نشانه نفاق است!!

ما روایتی از یکی از بزرگان اهل سنت به نام آقای «غماری» که یکی از علمای الأزهر است، نقل کردیم که ایشان می‌گوید: «ابن تیمیه» در کتاب «منهاج السنة النبویة» نسبت به حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) مطالب نادرستی دارد.

او در ادامه می‌گوید: «ابن تیمیه» در اوایل جلد 3 نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) جسارت می‌کند و می‌گوید:

«و وسمها بشائبة النفاق»

در حضرت زهرا شائبه نفاق بوده است.

ایشان در ادامه می‌گوید: خداوند عالم به خاطر این وقاحت و خباثت او را عقاب کرده است و امام تمام نواصب قرار داده است. هرجایی شما دشمن اهلبیت (علیهم السلام) پیدا کنید، آن‌ها ولید افکار و مولود افکار شوم «ابن تیمیه» هستند.

همچنین آقای «غماری» در کتاب «علی بن أبی طالب إمام العارفین» می‌گوید: خداوند متعال «ابن تیمیه» را قبیح بگرداند و او را ذلیل کند. الحمدلله خداوند متعال چنین کاری کرده است و او را امام تمام گمراهان و گمراه کنندگان قرار داده است و امام ضلالت عصر خود بوده است.

او در ادامه می‌گوید: ایشان سرکرده منافقین عصر خود بوده است. چطور ما او را منافق ندانیم، درحالی‌که:

«مع نطقه قبح الله بما لا ینطق به مؤمن فی حق فاطمة»

او سخنی درباره حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) گفته است که هیچ مؤمنی چنین سخنی نمی‌گوید.

سپس بیان می‌کند که او در حق حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بیان کرده است که در او شباهتی از منافقین بوده است، خداوند «ابن تیمیه» را لعنت کند.

همچنین بیان می‌کند که او درباره حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) بیان کرده است که وقتی ایشان اسلام آورد بچه بود، اسلام بچه قبول نیست.

«علیه لعائن الله»

لعنت‌های خداوند عالم بر ابن تیمیه باد.

همچنین جناب آقای «سقاف» که از علمای بزرگ اردن است، می‌گوید: بعضی افراد معتقدند که «ابن تیمیه» شیخ الإسلام است، درحالی‌که او ناصبی و دشمن حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) است و حضرت فاطمه زهرا را به نفاق متهم کرده است.

همچنین «محمد زکی ابراهیم» هم در کتاب «کلمة الرائد» همین تعبیر را می‌آورد و می‌گوید: «ابن تیمیه» انحرافات زیادی داشته است. یکی از وقیح‌ترین انحرافات «ابن تیمیه» همین اهانت او به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بوده است.

بخشی از پیامک‌های بینندگان برنامه:

مجری:

خیلی عالی بود، از شما ممنونم. نگاه سریعی به پیام‌ها داشته باشم و بعد از آن باز هم در خدمت استادمان هستیم.

آقا هادی از مشهد مقدس به ما پیام دادند که از ایشان ممنونیم.

خواهر بزرگوارمان مائده خانم از جزیره به ما لطف داشتند و برای ما پیام فرستادند. هرچند ما ناچیز و بی‌آبرو در درگاه خداوند متعال هستیم، اما حتماً دعاگوی شما خواهر عزیزمان هستیم. ان‌شاءالله خداوند متعال به حق این شب‌ها و روزها دل شما را آرام کند.

از آقا غلام حسین زردوست از زابل هم ممنونیم. از آقای علی همدانی‌نژاد از کرمان تشکر می‌کنیم. ستاره خانم از کاشمر برای ما پیام فرستادند.

آقا محسن عرب از زرند کرمان برای ما پیام فرستادند که از ایشان هم سپاسگذاریم.

آقا احمدرضای عزیز از آلمان بزرگواری فرمودند و برای ما پیام فرستادند.

آقا محمد رضا از دهکوی لارستان نسبت به برنامه لطف کردند.

برخی از عزیزان تسلیت گفتند و بعضی از عزیزان هم مطلب نوشتند و شعر گفتند.

آقا رضا شجاعی از کرمان و آقای رمضان شفیعی از اهواز هم برای ما پیام فرستادند.

برخی از عزیزان نام خود را به ما نگفتند.

استاد یکی از دوستان بیننده از شما گله‌ای داشتند که ان‌شاءالله شما در فرصتی مناسب این گله را پاسخ بفرمایید. ایشان بیان کردند که شما در برنامه‌های خودتان گفتید که هرشب یا هرروز روزتان را با روضه بر حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) آغاز و تمام می‌کنید.

ایشان گفتند: ما عضو خانواده شما هستیم و شب و روز خود را با «شبکه جهانی ولایت» می‌گذرانیم. ایشان خواستند که امشب حتماً روضه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را در برنامه خودمان داشته باشیم.

اگر بزرگواری بفرمایید یک بخش کوتاهی را به این موضوع اختصاص بدهید، از شما بسیار ممنون و سپاسگذارم.

آقای ناصری از بروجرد هم برای ما پیام فرستادند که از ایشان هم سپاسگذارم.

آقا رضا از بندرگاه و آقای علی دلشادی از تبریز و همچنین عزیزان دیگری هم لطف کردند و برای ما پیام فرستادند. ان‌شاءالله در فرصت بعدی باز هم پیام‌های عزیزان بیننده را خواهم خواند.

استاد امشب بخشی از فضایل حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) که بی‌کران و بی‌اندازه است را برای ما فرمودید.

هرچند فرصت ما کم بود، اما دلمان دگرگون شد و حالی به ما دست داد که افتخار می‌کنیم محبت این بانوی بزرگوار در دلمان قرار دارد و گریه کن این بانوی بزرگوار هستیم.

سؤال من این است که آیا فضایل و کراماتی که در حق حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بیان شده است به دلیل رابطه پدر و فرزندی است؟!

آیا رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) به جهت اینکه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دخترشان هست چنین روایاتی را بیان می‌کنند، یا اینکه داستان چیز دیگری است و پیام حکمت دیگری در آن نهفته است؟!

دلیل طرح فضایل در حق حضرت زهرا؛ از زبان پیغمبر اکرم چیست؟

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

در این رابطه سخن بسیار است. ما قبلاً هم صحبت‌هایی داشتیم و همچین دیشب و امشب هم توفیق داشتیم تا در حرم حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) در میان انبوهی از جمعیت که اکثراً اهل علم بودند این بحث را مطرح کردیم.

به دلیل اینکه فرصت بسیار کوتاه است بحث ناتمام ماند. اگر کسی ادعا کند که فرمایشات رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) در حق حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به خاطر رابطه ابوت و بنوت بوده است، می‌گوییم که این ادعا صحت ندارد.

ما بارها هم عرض کردیم که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) فرزندان دیگری هم داشتند. بنا به نقل آقای «بدرالدین عینی» رسول گرامی اسلام 4 پسر و 4 دختر داشتند، اما درباره هیچ‌کدام از آن‌ها چنین تعابیری به کار نرفته است.

اگر چنانچه اساس روایات رسول گرامی اسلام براساس رابطه پدر و فرزندی بود، پیغمبر اکرم روایاتی هم در حق پسر خود «ابراهیم» که فوت او قلب رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) را به درد آورد و اشکش جاری شد بیان می‌کردند.

بعضی افراد به رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) عرض کردند: یارسول الله! شما هم گریه می‌کنید؟! پیغمبر اکرم فرمودند: قلب می‌سوزد و چشم اشک می‌ریزد، ما در مصیبت فرزندمان چیزی که خداوند متعال را به غضب بیاورد بیان نمی‌کنیم.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) درباره دیگر فرزندان خود چنین عباراتی را بیان نفرموده‌اند و تنها درباره حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چنین عباراتی را بیان فرمودند.

بنده قبلاً هم اشاره کردم که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) می‌داند که آینده امت اسلامی به کجا منجر می‌شود و اختلافات میان امت اسلامی سر از کجا درمی‌آورد و امام و خلیفه منصوب از طرف او خانه نشین می‌شود.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و اله و سلم) همچنین می‌دانند که دیگران در رأس امور قرار می‌گیرند و همین امر موجب تفرقه میان امت اسلامی می‌شود، به همین خاطر فرمودند:

« وَتَفْتَرِقُ أُمَّتِي على ثَلَاثٍ وَسَبْعِينَ مِلَّةً كلهم في النَّارِ إلا مِلَّةً وَاحِدَةً »

بعد از من امت من به 73 فرقه منشعب و متفرق می‌شوند. 72 فرقه اهل جهنم هستند و تنها یک فرقه اهل نجات هستند.

الجامع الصحيح سنن الترمذي، اسم المؤلف: محمد بن عيسى الترمذي السلمي، دار النشر: دار إحياء التراث العربي - بيروت - ، تحقيق: أحمد محمد شاكر وآخرون، ج 5، ص 26 ح2641

این قضیه کاملاً محقق شده است و این مسئله از علائم نبوت و اطلاع رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) بر غیب است.

نمی‌دانم وهابی‌هایی که ادعا می‌کنند که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) علم غیب نمی‌دانند و هرکسی ادعای علم غیب کند کافر است، نسبت به این قضایا چه جوابی دارند؟

آقای «ترمذی» در کتاب «صحیح سنن» جلد 5 صفحه 26 به صراحت می‌آورد و صحت روایت را قبول دارد. همچنین آقای «ألبانی» هم صحت روایت را قبول دارد.

«وَتَفْتَرِقُ أُمَّتِی علی ثَلَاثٍ وَسَبْعِینَ مِلَّةً کلهم فی النَّارِ إلا مِلَّةً وَاحِدَةً»

البته در ذیل این روایت مطالب دیگری وجود دارد که ما معتقدیم در زمان بنی امیه اضافه شده است. در ادامه وارد شده است:

«وَمَنْ هِی یا رَسُولَ اللَّهِ»

یا رسول الله! فرقه واحده‌ای که اهل نجات هستند چه کسانی هستند؟

«قال ما أنا علیه وَأَصْحَابِی»

رسول الله فرمودند: کسی که من و اصحابم بر او عقیده داریم.

الجامع الصحیح سنن الترمذی، اسم المؤلف: محمد بن عیسی الترمذی السلمی، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی - بیروت --، تحقیق: أحمد محمد شاکر وآخرون، ج 5، ص 26، ح 2641

حال ما نمی‌دانیم که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) جزو اصحاب پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) هستند، یا نه!!

همچنین نمی‌دانیم که امام حسن، امام حسین، امام باقر و امام صادق (علیهم السلام) جزو اصحاب رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) هستند، یا نه!!

همین‌طور در بعضی از منابع وارد شده است که رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:

«ما أنا علیه الیوم وأصحابی»

امروز من و اصحابم چه هستم.

المستدرک علی الصحیحین، اسم المؤلف: محمد بن عبدالله أبو عبدالله الحاکم النیسابوری، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1411 هـ - 1990 م، الطبعة: الأولی، تحقیق: مصطفی عبد القادر عطا، ج 1، ص 218، ح 444

دقت کنید که حدیث قرطاس کاملاً مشخص می‌کند که منظور از اصحاب چه کسانی هستند. همچنین حدیث حوض مشخص می‌کند که منظور از اصحاب چه کسانی هستند.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) در حدیث حوض فرمودند: به قدری از اصحاب من را داخل آتش جهنم می‌برند که؛

«فلا أُرَاهُ یخْلُصُ منهم إلا مِثْلُ هَمَلِ النَّعَمِ»

جز تعداد اندکی از اصحاب من نجات پیدا نمی‌کنند.

الجامع الصحیح المختصر، اسم المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، دار النشر: دار ابن کثیر, الیمامة - بیروت - 1407 - 1987، الطبعة: الثالثة، تحقیق: د. مصطفی دیب البغا، ج 5، ص 2407، ح 6215

بنابراین نتیجه می‌گیریم که مراد اصحاب عمومی نیست، بلکه اصحاب خاص رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) است.

اصحاب خاص رسول الله کسانی هستند که سخن پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) را گرفتند و با آن حضرت مخالفت نکردند و بر کتاب خدا و عترت آن بزرگوار عمل کردند.

همچنین جناب آقای «ناصرالدین ألبانی» در کتاب «صحیح سنن ترمذی» جلد سوم صفحه 53 می‌گوید: این روایت صحیح است و آقای «ترمذی» هم صحت آن را تأیید کرده است.

همچنین آقای «حاکم نیشابوری» به صراحت می‌گوید: این روایت صحیح است. در کتاب «المستدرک علی الصحیحین» جلد اول صفحه 128 وارد شده است که یهود به 71 یا 72 فرقه و همچنین نصاری به 71 یا 72 فرقه و امت من به 73 فرقه تقسیم شدند.

در ادامه روایت وارد شده است که این روایت شرایط «صحیح مسلم» را دارد. در اینجا رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) به جهت اینکه در آن جامعه‌ای که پیغمبر اکرم نیست امر برای بسیاری افراد مشتبه می‌شود این مطالب را بیان فرمودند.

در اینجا مردم نمی‌دانند که آیا حق با حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) است و یا حق با ابوبکر و عمر و عثمان است. مردم نمی‌دانند که حق با حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) است یا طلحه و زبیر و معاویه است!!

در اینجا باید یک شاخص، ملاک و معیاری باشد که حجت برای همگان تمام شود. بنابراین زمانی که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) می‌فرمایند:

«فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی فَمَنْ أَغْضَبَهَا أَغْضَبَنِی»

فاطمه پاره وجود من است، هرکسی فاطمه را به غضب بیاورد من را به غضب آورده است.

الجامع الصحیح المختصر، اسم المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، دار النشر: دار ابن کثیر, الیمامة - بیروت - 1407 - 1987، الطبعة: الثالثة، تحقیق: د. مصطفی دیب البغا، ج 3، ص 1361، ح 3510

و:

«لفاطمة إن الله یغضب لغضبک ویرضی لرضاک»

خدا عالم با غضب حضرت زهرا خشمگین می‌شود و با خوشنودی حضرت زهرا خوشنود می‌شود.

المستدرک علی الصحیحین، اسم المؤلف: محمد بن عبدالله أبو عبدالله الحاکم النیسابوری، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1411 هـ - 1990 م، الطبعة: الأولی، تحقیق: مصطفی عبد القادر عطا، ج 3، ص 167، ح 4730

همچنین بیش از ده نفر این روایت را تصحیح می‌کنند و این قضیه کاملاً واضح و روشن است که این قضیه مسئله‌ای ساده و پیش پا افتاده نیست.

بعضی از افراد ادعا می‌کنند که شما طبق روایت:

«لفاطمة إن الله یغضب لغضبک ویرضی لرضاک»

نستجیر بالله خدا را پایین می‌آورید. مگر امکان دارد که رضایت خداوند عالم با رضایت بنده یکی باشد؟!

بنده واقعاً احساس می‌کنم که این افراد نمی‌فهمند و نمی‌دانم این افراد حول چه مسئله‌ای می‌گردند!! زمانی که نسبت به دیگر صحابه این مطالب وجود دارد یا اینکه در قرآن کریم وارد شده است:

(مَنْ یطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللَّهَ وَ مَنْ تَوَلَّی فَما أَرْسَلْناک عَلَیهِمْ حَفِیظا)

کسی که رسول را اطاعت کند، خدا را اطاعت کرده و کسی که روی بگرداند باید بداند که ما تو را به نگهبانی آنان نفرستاده‌ایم.

سوره نساء (4): آیه 80

در چندین آیه از قرآن کریم وارد شده است که اطاعت و معصیت پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) با اطاعت و معصیت خداوند عالم یکی شده است.

آیا آقایان وهابی حاضرند بگویند که این مسائل به خاطر رضایت خداوند متعال است که پایین آمده است و این مسائل به این صورت انجام شده است، یا نه؟! اصلاً و ابداً این‌طور نیست.

مجری:

استاد اجازه بدهید که یک فاصله کوتاهی داشته باشیم و بعد ان‌شاءالله ادامه مباحث را داشته باشیم و مطالب هم آماده شود.

بخشی از پیامک‌های بینندگان برنامه:

مجری:

از شما ممنونم، همچنین از عزیزانی که لطف می‌کنند و برای ما پیام می‌فرستند ممنون و سپاسگذارم.

آقای حسن علی اف از جمهوری آذربایجان برای ما پیام فرستادند که از ایشان ممنون و سپاسگذارم.

می‌خواهیم گزارشی را تقدیم کنیم. ما در این سفری که به سوریه رفتیم، یکی از اماکنی که مقام بسیار بالایی دارد و شخصیت‌های بزرگی در آنجا مدفون هستند قبرستان «باب الصغیر» است که در دمشق قرار دارد و اماکن مقدسی وجود دارد و شخصیت‌هایی مدفون هستند.

یکی از این شخصیت‌ها «فضه خادمه» است که نام او را در روضه‌ها زیاد شنیدید. گزارشی را از آنجا تهیه کردیم که به اتفاق همکارم آقای «احمد علوی» آن را ببینید تا استفاده معنوی ببرید.

جای شما در قبرستان «باب الصغیر» که شخصیت‌های بزرگی آنجا مدفون بودند خیلی خالی بود. یکی از شخصیت‌هایی که در این قبرستان مدفون بود «بلال حبشی» مؤذن رسول الله بود. همچنین قبر «عبدالله بن جعفر» و شخصیت‌های دیگر در آنجا وجود داشت.

قبر خرابه دیگری در آنجا بود که با اصرار زیاد در مورد آن پرس و جو کردیم، اما کسی حتی حاضر نشد اسم آن را به زبان بیاورد.

ادعای سخیف کارشناس وهابی و پاسخ آن

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

یکی از کارشناسان وهابی در یکی از شبکه‌ها ادعا کرده بود کسانی که می‌گویند:

«لفاطمة إن الله یغضب لغضبک ویرضی لرضاک»

در حقیقت به خداوند متعال توهین می‌کنند، زیرا می‌خواهند اثبات کنند که رضایت و غضب خداوند متعال تابع رضایت و غضب بنده است!!

من نمی‌دانم آقایان وهابی اصلاً متوجه حرف خود می‌شوند، یا نه. خداوند متعال در سوره مبارکه نساء آیه 80 به صراحت می‌فرماید:

(مَنْ یطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللَّهَ)

اگر چنین باشد در اینجا هم باید ادعا کنید که اطاعت خدا در این روایت پایین آمده است و شما اطاعت خداوند را با اطاعت پیغمبر اکرم یکسان قلمداد کرده‌اید.

همچنین در کتاب «صحیح بخاری» حدیث 4483 وارد شده است که می‌گوید:

«قال عُمَرُ وَافَقْتُ اللَّهَ فی ثَلَاثٍ أو وَافَقَنِی رَبِّی فی ثَلَاثٍ»

عمر گفت: رأی خداوند در سه مورد با رأی من یکی شده است و موافقت کرده است.

الجامع الصحیح المختصر، اسم المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، دار النشر: دار ابن کثیر, الیمامة - بیروت - 1407 - 1987، الطبعة: الثالثة، تحقیق: د. مصطفی دیب البغا، ج 4، ص 1629، ح 4213

او ادعا کرده است که من هر نظری دارم خداوند متعال هم تابع نظر من شده است. آقایانی که این‌طور ادعا کردند در مورد این روایت هم حاضرند این حرف را بزنند؟!

آقای «سیوطی» کتابی به نام «الموافقات العمریة» نوشته است که در این کتاب 23 مورد از مواردی را بیان کرده است که هر اراده‌ای که عمر می‌کرد، خداوند متعال تابع اراده او بود و طبق آن اراده آیه نازل می‌کرد!!

آیا کارشناسان وهابی در این موارد هم حاضرند این ادعا را مطرح کنند، یا تنها از روی خباثت در مورد حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چنین حرفی را مطرح می‌کنند؟!

در کتاب «صحیح بخاری» حدیث 2957 وارد شده است که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:

«من أَطَاعَنِی فَقَدْ أَطَاعَ اللَّهَ وَمَنْ عَصَانِی فَقَدْ عَصَی اللَّهَ وَمَنْ أَطَاعَ أَمِیرِی فَقَدْ أَطَاعَنِی وَمَنْ عَصَی أَمِیرِی فَقَدْ عَصَانِی»

هرکسی از فرماندهان اطاعت کند از من اطاعت کرده است و هرکسی با فرماندهان مخالفت کند با من مخالفت کرده است.

الجامع الصحیح المختصر، اسم المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، دار النشر: دار ابن کثیر, الیمامة - بیروت - 1407 - 1987، الطبعة: الثالثة، تحقیق: د. مصطفی دیب البغا، ج 6، ص 2611، ح 6718

طبق این روایت مخالفت با فرمانده به منزله مخالفت با پیغمبر اکرم است و مخالفت با پیغمبر اکرم به منزله مخالفت با خداوند تبارک و تعالی است. بنابراین اراده خداوند متعال تابع اراده پیغمبر اکرم و اراده پیغمبر اکرم هم تابع اراده فرماندهان است!!

جالب‌تر از تمام این مباحث این است که آقای «ابن تیمیه حرانی» در کتاب «مجموع الفتاوی» جلد یازدهم که به دستور خادم الحرمین الشریفین به چاپ رسیده است، در جلد 11 صفحه 515 چاپ شده است، وارد شده است:

«إنَّ اللَّهَ یرْضَی لِرِضَا الْمَشَایخِ وَیغْضَبُ لِغَضَبِهِمْ»

رضایت خداوند عالم تابع رضایت اساتید و مشایخ است و غضب او هم تابع غضب مشایخ است.

سپس در ادامه ادعا می‌کند که این مسئله شامل حال تمام مشایخ و اساتید نیست، بلکه می‌گوید:

«فَهَذَا الْحُکمُ لَیسَ هُوَ لِجَمِیعِ الْمَشَایخِ وَلَا مُخْتَصٌّ بِالْمَشَایخِ بَلْ کلُّ مَنْ کانَ مُوَافِقًا لِلَّهِ: یرْضَی مَا یرْضَاهُ اللَّهُ وَیسْخَطُ مَا یسْخَطُ اللَّهُ کانَ اللَّهُ یرْضَی لِرِضَاهُ وَیغْضَبُ لِغَضَبِهِ مِنْ الْمَشَایخِ وَغَیرِهِم»

مجموع الفتاوی، المؤلف: تقی الدین أحمد بن عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی (المتوفی: 728 هـ)، المحقق: عبد الرحمن بن محمد بن قاسم، الناشر: مجمع الملک فهد لطباعة المصحف الشریف، المدینة النبویة، المملکة العربیة السعودیة، ج 11، ص 515

در این قسمت از روایت بیان شده است که هرکسی مطیع خداوند متعال باشد، رضایت او رضایت خداست. آیا شما مطیع‌تر از حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) سراغ دارید؟!

آیا پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) در حق شخص دیگری غیر از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فرمودند که او پاره وجود من است، بر دست او بوسه زده باشد و او را سرور بهشتیان نامیده باشد؟!

وهابیت روایاتی که در مورد حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بیان شده است را نمی‌توانند تحمل کنند و بغض و کینه خود را به هر نحوی که شده بروز می‌دهند.

این در حالی است که «ابن تیمیه» نسبت به دیگران چنین روایاتی را توجیه می‌کند و ادعا می‌کند که این در مورد همه بیان نشده است. همچنین در کتاب «مجموع فتاوی» جلد 10 صفحه 58 در رابطه با کسانی که به جهاد می‌روند، می‌گوید:

«وَهَؤُلَاءِ هُمْ الَّذِینَ یرْضَی الرَّبُّ لِرِضَاهُمْ وَیغْضَبُ لِغَضَبِهِمْ»

کسانی که به جهاد می‌روند کسانی هستند که خداوند با رضایت آن‌ها رضایت می‌دهد و با غضب آن‌ها غضبناک می‌شود.

مجموع الفتاوی، المؤلف: تقی الدین أحمد بن عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی (المتوفی: 728 هـ)، المحقق: عبد الرحمن بن محمد بن قاسم، الناشر: مجمع الملک فهد لطباعة المصحف الشریف، المدینة النبویة، المملکة العربیة السعودیة، ج 10، ص 58، باب المحبة

مقام خداوند عالم با این حرف‌ها پایین نمی‌آید، اما زمانی که روایات رسول گرامی اسلام در مورد حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بیان می‌شود، با هزاران لطایف الحیل و حیله‌های شیطانی می‌گویند که در اینجا قضیه غیر از است!!

آقای «حاکم نیشابوری» در کتاب «المستدرک علی الصحیحین» ذیل روایت:

«لفاطمة إن الله یغضب لغضبک ویرضی لرضاک»

می‌گوید:

«هذا حدیث صحیح الإسناد ولم یخرجاه»

المستدرک علی الصحیحین، اسم المؤلف: محمد بن عبدالله أبو عبدالله الحاکم النیسابوری، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1411 هـ - 1990 م، الطبعة: الأولی، تحقیق: مصطفی عبد القادر عطا، ج 3، ص 167، ح 4730

همچنین آقای «هیثمی» در کتاب «مجمع الزوائد» جلد 9 صفحه 203 می‌گوید:

«إن الله یغضب لغضبک ویرضی لرضاک رواه الطبرانی وإسناده حسن»

مجمع الزوائد ومنبع الفوائد، اسم المؤلف: علی بن أبی بکر الهیثمی، دار النشر: دار الریان للتراث/دار الکتاب العربی - القاهرة, بیروت – 1407، ج 9، ص 203، باب مناقب فاطمة بنت رسول الله رضی الله عنها

همچنین «ابن حجر عسقلانی» که یکی از استوانه‌های علمی اهل سنت است، در کتاب «اتحاف المهرة» جلد یازدهم صفحه 345 می‌گوید:

«إِنَّ اللَّهَ یغْضَبُ لِغَضَبِک، وَیرْضَی لِرِضَاک»

در ادامه می‌گوید:

«صَحِیحُ الإِسْنَادِ»

إتحاف المهرة، المؤلف: أحمد بن علی بن حجر العسقلانی (المتوفی: 852 هـ)، تحقیق: مرکز خدمة السنة والسیرة، بإشراف د زهیر بن ناصر الناصر، الناشر: مجمع الملک فهد لطباعة المصحف الشریف (بالمدینة) - الطبعة: الأولی، 1415 هـ - 1994 م، ج 11، ص 345، ح 14166

مشاهده کنید که یک یا دو نفر نیست که این روایت را صحیح السند معرفی کرده است. همچنین آقای «سیوطی» می‌گوید:

«اخرج الطبرانی بسند حسن عن علی قال رسول الله لفاطمة ان الله یرضی لرضاک و یغضب لغضبک»

این موارد همگی نشانگر صحت روایت است. همچنین آقای «صالحی شامی» در کتاب «سبل الهدی و الرشاد» جلد یازدهم صفحه 44 می‌گوید:

«أن الله تبارک وتعالی یرضی لرضاها، ویغضب لغضبها»

سپس می‌گوید:

«روی الطبرانی بإسناد حسن»

سبل الهدی والرشاد فی سیرة خیر العباد، اسم المؤلف: محمد بن یوسف الصالحی الشامی، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1414 هـ، الطبعة: الأولی، تحقیق: عادل أحمد عبد الموجود وعلی محمد معوض، ج 11، ص 44، الباب التاسع فی بعض مناقب السیدة فاطمة

این موارد همگی نشانگر این است که قضیه کاملاً واضح و روشن است. بیش از 12 نفر از علما و بزرگان اهل سنت بیان کردند که روایت صحیح و یا حسن است.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) در این روایت می‌فرماید: غضب فاطمه غضب خداوند است و رضایت فاطمه رضایت خداوند است.

بعد از رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و اله و سلم) باید ببینیم که ماجرای حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چه بوده است؛ ایشان از چه کسی راضی و از چه کسی غضبناک شدند!!

آن بزرگواران می‌خواهند که حجت برای مردم تمام شود؛ حال اینکه مردم بیایند یا نیایند بحث دیگری است. ما کاری با این مسائل نداریم، اما اگر کسی بخواهد قبول کند یا قبول نکند خیلی مهم نیست.

ما بارها بیان کردیم که قبول کردن یا قبول نکردن برای ما مهم نیست. آنچه برای ما مهم است، این است که حجت برای همه تمام شود و قضایا روشن شود.

دلیل اینکه رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) قضیه را برای حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) روشن کرده است، این است که مسئله روشن شود.

اگر خداوند متعال توفیق دارد، اسامی تعدادی از بزرگان اهل سنت و از شخصیت‌های طراز اول عربستان سعودی که با تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیدند که قضیه غیر از این است که مطرح می‌کنند را بیان می‌کنم.

آقای دکتر «خالد الجدی» استاد ادبیات دانشگاه «امام محمد بن سعود» در ریاض همان دانشگاهی است که آقای «عقیل بی‌عقل» هم فارغ التحصیل آن دانشگاه است.

جالب است بدانید که دانشگاه «محمد بن سعود» در ریاض دانشگاهی است که تمام مبلغین وهابی و ائمه جماعت و جمعه و اساتید دانشگاه‌ها و مسئولین امر به معروف و نهی از منکر همگی فارغ التحصیل این دانشگاه هستند.

حال اگر تمام این افراد این‌طور با عقل باشند و آقای «ملازاده» بر وفور عقل ایشان شهادت بدهند، مشخص است که ماجرا چیست. همچنین «ذهبی» قضیه را روشن کرده است و بیان کرده که اتباع «ابن تیمیه» همگی ادیم الفهم هستند.

«خالد الجدی» استاد ادبیات انشگاه ریاض است. بنده تقاضا دارم که دوستان وارد فضای شوند و سخنرانی آقای دکتر «خالد الجدی» را سرچ کنند و ببینند او چه مطالبی بیان کرده است.

او غوغا کرده است و به مراتب از هر شیعه‌ای تندتر وارد شده است. او ماجرای حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و غضب آن بانوی بزرگوار را مطرح کرده است و می‌گوید: این موارد از نظر ما مخفی مانده است.

او همچنین قضیه حدیث قرطاس را مطرح کرده است و می‌گوید: رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموده است که اجازه بدهید چیزی بنویسم تا به وسیله آن هرگز گمراه نشوید، اما خلیفه دوم نسبت هذیان به پیغمبر اکرم می‌دهد!!

ایشان حدیث ثقلین را در اینجا مطرح می‌کند و همچنین مطالب دیگری در این زمینه بیان می‌کند. ان‌شاءالله در فرصت مناسبی صوت سخنرانی ایشان را به فارسی زیرنویس می‌کنیم تا حرف‌های او را برای عزیزان بیننده بخوانم.

همچنین می‌توانیم سخنرانی او را پیاده سازی و ترجمه کنیم. در حال حاضر تعداد زیادی از بزرگان وهابی وجود دارند که عمری مبلغ وهابی بودند، اما متوجه حقیقت ماجرا شدند.

در حال حاضر کتابی در قم به نام «موسوعة من حیاة المستبصرین» چاپ شده است که مربوط به «دایرة المعارف مستبصرین» که «مرکز ابحاث عقایدیه» که زیر نظر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (حفظه الله تعالی) است، می‌باشد.

در این کتاب اسامی تعداد زیادی از بزرگان وهابی یا اهل سنت به خاطر ماجرای غضب حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و اینکه ایشان با چه کسی بیعت کردند و با چه کسی بیعت نکردند هدایت شدند، و این ماجرا مایه روشنگری آن‌ها شده است.

این موارد تعداد کمی نیست. گاهی اوقات فردی به خاطر پول و مقام این حرف‌ها را بیان می‌کند؛ همچنان که آقای «سجودی» ادعا می‌کند که از وهابیت الآن هزاران برابر معلمی حقوق دریافت می‌کند.

او باید فردای قیامت جواب حقوق‌هایی که دریافت می‌کند را بدهد، زیرا دین فروشی به این سادگی‌ها نیست. باید مشاهده کنید چه چیزی در برابر پول فروختید. چیزی که او در برابر پول فروخته است، آخرت او است که به منزله زندگی جاودانه می‌باشد.

او زندگی جاودانه و آخرت خود را فروخته است و هزاران برابر معلمی حقوق دریافت می‌کند و به هیچ وجه حاضر نیست برای روشن شدن حقایق مناظره کند.

چندی پیش یکی از آقایان اطراف ایرانشهر رفته بود و می‌گفت: وارد روستایی شدیم و دیدیم که بنده خدایی می‌گفت که من شنیدم شبی آقای «سجودی» و «شریفی» با هم بحث و مناظره می‌کنند و آقای «سجودی» نمی‌تواند مطالب آقای «شریفی» را جواب بدهد.

او می‌گفت: من در مذهب خود دچار شک شدم، زیرا این شخص که خود را کارشناس معرفی می‌کند در برابر یک بیننده «شبکه جهانی ولایت» که نه حوزه رفته است و نه دانشگاه دیده است نمی‌تواند جواب بدهد و معلوم می‌شود این مذهب مشکل دارد.

این شخص از این پس مذهب خود را تغییر داد و شیعه شد. البته ما نه با شیعه شدن این افراد اظهار خوشحالی می‌کنیم و نه کسی را به شیعه شدن تشویق می‌کنیم.

ما به هیچ وجه من الوجوه روی این قضایا کار نمی‌کنیم، اما بنده از آقای «سجودی» سؤالی پرسیدم که ایشان چندین سال است به سؤال من پاسخ ندادند. اخیراً شنیدم که ایشان برنامه‌ای می‌خواهد بگذارد، اما دریغ از یک پاسخ!!

من امشب دومرتبه این سؤال را تکرار می‌کنم. بنده از آقای «سجودی» و تمام کسانی که به اینجا می‌آیند و ادعا می‌کنند که ما شیعه بودیم، اما موحد، وهابی و تابع «محمد بن عبدالوهاب» و «ابن تیمیه» شدیم، سؤالی دارم.

آقایان وهابی کلیپی منتشر می‌کنند مبنی بر اینکه سیدی قبلاً شیعه بوده است، اما وهابی شده است و در مالزی از ایشان مصاحبه گرفتند. پدر و مادر این سید به «شبکه جهانی ولایت» آمده بودند و داشتند خون گریه می‌کردند. اگر لازم ببینم بنده مطالب زیادی در این زمینه برای گفتن دارم که بیان خواهم کرد.

بنده به پدر این سید گفتم که جناب آقای «دکتر موسوی» آقازاده شما به سمت وهابیت کشیده شده است، درحالی‌که «ابن تیمیه» می‌گوید: "تمام شیعیان زنازاده هستند!!" مشاهده کنید در کتاب «مجموع الفتاوی» جلد 35 وارد شده است:

«وَقَدْ لَا یکونُ مِنْ الرَّافِضَةِ مَنْ لَهُ نَسَبٌ صَحِیحٌ»

رافضه و شیعه نسب درستی ندارند.

مجموع الفتاوی، المؤلف: تقی الدین أحمد بن عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی (المتوفی: 728 هـ)، المحقق: عبد الرحمن بن محمد بن قاسم، الناشر: مجمع الملک فهد لطباعة المصحف الشریف، المملکة العربیة السعودیة، عام النشر: 1416 هـ/1995 م، ج 35، ص 141، باب القرامطة فی الباطن کفار

ایشان به صراحت می‌گوید: شیعیان همگی زندیق هستند. همچنین آقای «محمد بن عبدالوهاب» در کتاب «رسالة فی الرد علی الرافضة» صفحه 42 می‌گوید:

«فهؤلاء الإمامیة خارجون عن السنة بل عن الملة»

شیعیان دوازده امامی از سنت پیغمبر اکرم خارج هستند، بلکه از ملت اسلامی خارج هستند.

«واقعون فی الزنی»

در حقیقت آن‌ها اهل زنا هستند.

بنده از تمام خواهران عزیزی که پای گیرنده‌ها نشستند شرمنده هستم، اما می‌خواهم این قسمت را ترجمه کنم تا همه بدانند که او به شیعیان چه نسبتی داده است. من آن شب این روایت را برای پدر و مادر این سید وهابی خواندم و آن‌ها از خجالت سر خود را پایین انداختند.

«وما أکثر ما فتحوا علی أنفسهم أبواب الزنی فی القبل والدبر»

اکثر آن‌ها درهای زنا از قبل و دبر را به روی خود باز کردند.

«فما أحقهم بأن یکونوا أولاد الزنی»

شایسته هستند که همه این افراد زنازاده هستند.

رسالة فی الرد علی الرافضة (مطبوع ضمن مؤلفات الشیخ محمد بن عبد الوهاب، الجزء الثانی عشر)، المؤلف: محمد بن عبد الوهاب بن سلیمان التمیمی النجدی (المتوفی: 1206 هـ)، المحقق: ناصر بن سعد الرشید، الناشر: جامعة الإمام محمد بن سعود، الریاض، المملکة العربیة السعودیة، ج 1، ص 42، باب مطلب الطلاق بالثلاث فی لفظ واحد

من از این شخص سؤال می‌کنم شما که سابقاً شیعه بودید، آیا زنازاده بودن خودتان را قبول دارید؟! آیا حرف «ابن تیمیه» و «محمد بن عبدالوهاب» درباره شما صادق است؟!

بر فرض شما موحد شدید؛ پدر و مادرتان که در حال حاضر شیعه هستند، نستجیر بالله زنازاده هستند؟! آیا خواهر و برادرتان که شیعه هستند، زنازاده هستند؟! این بحث، بحث علمی نیست و حتی یک کودک خردسال هم آن را می‌فهمد.

من از ایشان می‌پرسم که آیا واقعاً این حرف را درباره خودتان قبول دارید یا قبول ندارید؟!

این حرف، حرف کمی نیست. او می‌گوید:

«فهؤلاء الإمامیة خارجون عن السنة»

او ادعا می‌کند که تمام شیعیان دوازده امامی خارج از ملت و سنت هستند، یعنی کافر هستند. من از جناب آقای «موسوی» و «سجودی» می‌پرسم که آیا پدر و مادر شما مرتد است یا اینکه شما به خاطر دین فروشی به سمت وهابیت روی آوردید و آخرت را زیرپا گذاشتید؟!

فرق شما با عمر سعد چیست؟! گفته شده است که عمر سعد کبوتر مسجد بود و سجاده‌اش از مسجد جمع نمی‌شد. زمانی که به او خبر دادند که حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) فرموده است که تو قاتل امام حسین هستی، تعجب کرد!!

او می‌گفت: من قاتل امام حسین هستم؟! من خاک پای زیر پای امام حسین را می‌بوسم. این در حالی بود که وقتی طبق پر از طلا و جواهرات را دید، گفت: فعلاً بهشت و جهنم نسیه است و طبق پر از طلا نقد است.

«وما عاقل باع الوجود بدین»

اللهوف فی قتلی الطفوف، نویسنده: السید ابن طاووس، ص 193، باب حکایة المختار فی أخذ الثار

فرق شما با عبیدالله بن زیاد چیست؟! فرق شما با شمر چیست؟! آن‌ها دینشان را با کشتن امام حسین (علیه السلام) فروختند و دنیای موقتی را به دست آوردند و الآن هم در آتش جهنم گرفتار هستند.

ایشان فعلاً همین یک مورد را جواب بدهند و لازم نیست برنامه «دریغ از یک پاسخ» را مطرح کنند. ایشان همین یک سؤال را جواب بدهند برای ما کفایت می‌کند.

بخشی از پیامک‌های بینندگان برنامه:

مجری:

استاد خیلی ممنونم. دو خواهر بزرگوارمان به نام رامینا سیفی و مهنا شالیکار از ساری گفتند: دلم با حرف‌های شما شاد می‌شود که از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دفاع می‌کنید. ممنونم. ان‌شاءالله که این‌طور باشد و ما بتوانیم ذره‌ای از جایگاه غربت و مظلومیت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دفاع کنیم.

خواهر بزرگوار دیگرمان به نام فاطمه امیری از هلند برای ما شعر فرستادند و گفتند:

گریان روضه‌ایم و عزادار فاطمه

عمری اسیر کوچه و بازار فاطمه

جبران لطف مادری‌اش را کجا توان

تا بینهایتیم بدهکار فاطمه

خیلی از شما و دوستان دیگر ممنونم.

محمد آقا از کرمان برای ما پیام فرستادند و تشکر کردند، پیام فرستادند و درباره برنامه ما هم صحبت کردند.

تماس بینندگان برنامه:

ما از این لحظه می‌خواهیم تلفن‌های دوستانمان را داشته باشیم و چند دقیقه آخر برنامه هم حضرت استاد توسل کوتاهی داشته باشند.

نمک مجالس و محافل ما و برنامه‌های ما روضه بر اهلبیت (علیهم السلام) است؛ به ویژه این ایام که داغدار حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هستیم.

اولین بیننده ما پشت خط ارتباطی جناب آقای فتحی از تکاب از برادران اهل سنت ما هستند. آقای فتحی سلام به شما:

بیننده (آقای فتحی از تکاب – اهل سنت):

سلام به شما. هچنین سلام دارم خدمت حاج آقا قزوینی و تمام دست اندرکاران «شبکه جهانی ولایت». سؤالی در مورد اهل سنت از محضر حاج آقا داشتم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

امر بفرمایید عزیزم.

بیننده:

حاج آقا ما در گمراهی ماندیم. شما اهل تشیع می‌گویید که شکستن دست و پهلوی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از چشم حضرت عمر است. حال ما نمی‌دانیم چکار کنیم؛ آیا حضرت عمر را بپرستیم یا اهل سنت را کنار بگذاریم؟!

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

چه کسی گفته است که از چشم عمر بن خطاب است؟! آیا من گفتم و از من شنیدید؟!

بیننده:

بیشتر اهل تشیع می‌گویند.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

شما از هرکسی که می‌گوید از او سؤال کنید که آیا مدرکی برای این حرف دارند یا ندارند؟! ما در اینجا این حرف را نزدیم و دوستان ما در طول این هفت سال هم این مطلب را نگفتند.

بیننده:

ما از اهل تشیع شنیدیم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

شما از هرکسی که شنیدید باید به شما جواب بدهد. دقت کنید ما به اندازه کافی دلیل داریم که پهلوی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) شکسته است. همچنین از کتب شیعه و سنی دلیل داریم که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) شهید شده است.

حال ما کاری نداریم که عامل ضرب و شتم و همچنین شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چه کسی بوده است. به عبارت دیگر مسئله شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) یک سکه دو رو است و مسئله شهادت آن بزرگوار تنها یک روی سکه است.

مشاهده کنید در تمام بیوتات مراجع منبری‌ها صحبت می‌کنند. آیا از این افراد شنیدید که اسم عمر را ببرند یا نشنیدید؟! اگر شنیدید که از خودشان سؤال کنید. اگر بنده هم روزی گفتم از خودم سؤال کنید تا جواب شما را بدهم.

مجری:

استاد بالاخره ایشان اهل سنت هستند و دارند به دنبال حقیقتی می‌گردند. شما به هر شکلی که شده راهنمایی بفرمایید، زیرا ایشان به دنبال این هستند که علت شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را پیدا کنند.

بیننده:

بله درسته.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

ببینید برای علت شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) ما در موارد متعددی در سال‌های گذشته هم مطرح کردیم که قضیه شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در کلمات ائمه طاهرین (علیهم السلام) آمده است.

در کتاب «کافی» اثر «کلینی» جلد دوم روایتی از امام کاظم (علیه السلام) وارد شده است که می‌فرمایند:

«إِنَّ فَاطِمَةَ عَلَیهَا السَّلَامُ صِدِّیقَةٌ شَهِیدَة»

حضرت فاطمه زهرا صدیقه شهیده است.

کافی، نویسنده: کلینی، محمد بن یعقوب، محقق / مصحح: دارالحدیث، ج 2، ص 489، ح 1245

در این روایت وارد نشده است که چه کسی آن بزرگوار را شهید کرده است. این روایت از دیدگاه شیعه صددرصد صحیح است. همچنین در کتاب «صراط النجاة» اثر آیت الله العظمی خوئی و «شیخ جواد تبریزی» است. در این کتاب مسئله شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مطرح می‌شود، بعد می‌گوید: با سند صحیح از امام صادق (علیه السلام) نقل شده است که «قنفذ» آمد و با غلاف شمشیر حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را زد و حضرت محسن سقط شد و این مسئله باعث شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) شد.

این روایت نظر دو مرجع بزرگوار است. همچنین مرحوم «شیخ مفید» در کتاب خود نسبت به زیارت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) می‌گوید:

«السَّلَامُ عَلَیک أَیتُهَا الْبَتُولُ الشَّهِیدَةُ الطَّاهِرَةُ»

المقنعة، نویسنده: مفید، محمد بن محمد، ص 459، باب مختصر زیارة رسول الله ص

کسانی که می‌گویند: "جمهوری اسلامی شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را بعد از سال 1372 مطرح کرد"، هیچ ارزش علمی ندارد و با واقعیت هم کاملاً تطبیق نمی‌کند.

در بسیاری از شبکه‌های وهابی ادعا می‌کنند: "در سال 1371 عده‌ای از کارشناسان و محققان جمهوری اسلامی مستقر در مجلس شورای اسلامی که جزو نمایندگان بودند، پس از هزار و چهارصد سال تحقیق و بررسی ناگهان به راز مهمی پی بردند. این راز مهم این بود که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دختر رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) فوت ننموده است، بلکه شهید شده است."

آقایان وهابی این مطلب را مرتب در شبکه‌های خودشان مطرح می‌کنند. جناب آقای فتحی و تمام عزیزان اهل سنت مشاهده کنید که در سایت «time.ir» مناسبت‌های ماه خرداد سال 1356 قبل از انقلاب وارد شده است.

در این سایت وارد شده است که اول خرداد شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) ذکر شده است. همچنین در همین سایت وارد شده است که در 19 فروردین سال 1360 شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در تقویم بیان شده است.

همچنین در 9 فروردین سال 1361 شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در تقویم بیان شده است. همچنین در تقویم سال 1366 عبارت شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) قید شده است.

پس از آن در تقویم دی ماه سال 1367 عبارت شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) وارد شده است. این تقویم‌ها همگی مربوط به قبل از سال 1371 است.

همچنین در سال 1372 بعد از این تاریخی که آقایان وهابی ادعا می‌کنند، عبارت شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در تقویم‌ها ذکر شده است.

مشاهده کنید که قبل از سال 1371 و بعد از سال 1371 همچنین قبل و بعد از انقلاب در تمام تقویم‌ها سوم جمادی الثانی را با عنوان روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در نظر گرفتند.

این در حالی است که آقایان وهابی شبانه روز در تلاش‌اند تا وانمود کنند نمایندگان مجلس از سال 1371 به بعد عنوان شهادت را در تقویم‌ها اضافه کردند.

برادر بزرگوارم اگر شما برنامه‌های «شبکه جهانی ولایت» را دنبال کنید، می‌بینید که مطالبی که ما از کتب عزیزان اهل سنت نقل می‌کنیم واقعی است به طوری که جلد و صفحه کتاب را هم نشان می‌دهیم.

بیننده:

حاج آقا ببخشید شما فرمودید که هرکسی در عزاداری‌ها به اهل سنت توهین کند ما با او برخورد می‌کنیم. این در حالی است که وقتی عزاداری‌های شما را می‌بینیم، توهین‌هایی به حضرت عمر و حضرت ابوبکر یا عایشه می‌شود.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

شما همین جا یک مورد از این توهین‌ها را می‌توانید نام ببرید؟!

مجری:

استاد منظور ایشان شبکه ما نبود.

بیننده:

منظورم شبکه شما نبود، بلکه بیشتر عزاداری‌های شما این چنین هست. در بیشتر عزاداری‌های شما عبارت "لعنت بر اولی و دومی و سومی" وارد شده است.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

عزیز من مقام معظم رهبری بارها این افراد را محکم کرده است، آیت الله العظمی سیستانی این افراد را محکوم کرده است، آیت الله العظمی مکارم شیرازی این افراد را محکوم کرده است. همچنین دیگر مراجع عظام تقلید این اقدام را خلاف شرع و خلاف می‌دانند.

وقتی این افراد حرف گوش نمی‌دهند چکار کنیم؟! می‌توانیم برویم این افراد را به توپ و تانک و مسلسل ببندیم؟!

ما قدرت اجرایی نداریم، بلکه وظیفه ما این است که بگوییم عقیده شیعه این‌طور نیست. وظیفه شیعه اهانت به رموز اهل سنت و به تعبیر رهبری به مقدسات اهل سنت خلاف شرع و حرام است.

در حال حاضر در شبکه‌های وهابی شبانه روز چقدر نسبت به ائمه طاهرین (علیهم السلام) و مادران بزرگوار آنان فحاشی می‌کنند و فحش رکیک می‌دهند. همچنین «ابن تیمیه» ادعا می‌کند که تمام شیعیان زنازاده هستند.

لعن شیعیان از این موارد بالاتر نیست. همچنین «محمد بن عبدالوهاب» می‌گوید: "تمام امامیه و شیعه دوازده امامی اهل زنا و زنازاده هستند. آیا شما حاضرید در آنجا بگویید که این چه حرفی است که دارید می‌زنید؟!

اگر عوام ما به اهل سنت توهین می‌کنند، حداقل مراجع تقلید ما آن‌ها را محکوم می‌کنند. این در حالی است که علمای وهابیت تمام شیعیان را زنازاده خطاب می‌کنند. آیا حضرتعالی از نظر وجدانی می‌توانید این مسئله را بپذیرید؟!

بیننده:

حاج آقا آن‌ها سنی نیستند، بلکه وهابی هستند و ما هم کاری با آن‌ها نداریم و اصلاً آن‌ها را قبول نداریم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

خدا اموات شما را بیامرزد. ما هم می‌گوییم این دسته از شیعیان که توهین می‌کنند را اصلاً قبول نداریم. این افراد تابع مراجع تقلید و ائمه طاهرین نیستند و نمی‌دانیم با این افراد چکار کنیم.

مجری:

آقای فتحی از شما ممنونیم و با شما خداحافظی می‌کنیم. فرصت زیادی نداریم و یکی دیگر از دوستان بیننده ما هم پشت خط هستند و می‌خواهیم صدای ایشان را هم بشنویم.

شما می‌توانید بروید از منابع خودتان تحقیق کنید. معتبرترین کتاب «صحیح مسلم» است که در آنجا بحث خلیفه اول و بحث حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و منزل ایشان مطرح شده است.

این مطالب حرف ما نیست، بلکه منابع اهل سنت است و یک سری حقایق هم آنجا نوشته شده است. امین آقا از تهران شبتان بخیر، در خدمت شما هستیم:

بیننده (آقا امین از تهران – شیعه):

خدمت شما و حاج آقا سلام و خسته نباشید عرض می‌کنم. من یک مرتبه دیگر هم عرض کرده بودم که خیلی به شما علاقه دارم و الآن هم خوشحال هستم که بهرحال پشت خط هستم و دارم با شما صحبت می‌کنم.

می‌خواستم در یک دقیقه حرف‌هایم را بزنم و بعد قطع کنم تا از تلویزیون جواب را می‌شنوم. شما روایاتی آوردید که عبارت (سیدة نساء العالمین) را از رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) و همچنین «صحیح بخاری» و «صحیح مسلم» وارد شده است.

چرا حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) اینقدر مهم است، درحالی‌که در قرآن کریم نامشان نیامده است؟! چرا در قرآن کریم به این دست مطالب اشاره نشده است و یا اینکه باید این مطالب می‌آمد.

آیا برتری حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از طریق آیات قرآن کریم هم قابل ثابت شدن هست یا خیر؟! من می‌خواستم در این زمینه صحبت‌هایی داشته باشید.

مجری:

بسیار خوب، خیلی ممنون و متشکرم. این مباحث در برنامه «پرسمان قرآنی» به طور مفصل طرح شده و به آن پاسخ داده شده است. نه تنها یک یا دو بار، بلکه ده‌ها بار این دست شبهات پاسخ داده شده است.

استاد خیلی مختصر مطالبی پیرامون این شبهه بفرمایید تا فرصت روضه خواندن هم برای ما داشته باشید.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

برادر بزرگوارم در رابطه با قرآن کریم اگر قرار بود که اسم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) می‌آمد، ادعا می‌کردند که چرا اسم حضرت خدیجه (سلام الله علیها) نیامده است.

اگر اسم حضرت خدیجه (سلام الله علیها) می‌آمد، ادعا می‌کردند که چرا اسم حضرت زینب (سلام الله علیها) نیامده است. اگر اسم حضرت زینب (سلام الله علیها) می‌آمد، ادعا می‌کردند که چرا اسم مادر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیامده است.

برادر بزرگوارم در آیه 44 سوره مبارکه نحل خداوند عالم به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) می‌گوید:

(وَ أَنْزَلْنا إِلَیک الذِّکرَ لِتُبَینَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَیهِم)

و این قرآن را بتو نازل کردیم تا برای مردم آنچه را به ایشان نازل شده بیان کنی.

سوره نحل (16): آیه 44

در این آیه شریفه وارد نشده است که قرآن را برای مردم قرائت و تلاوت کنی، بلکه می‌فرماید: (لِتُبَینَ لِلنَّاسِ).

همچنین آیه 33 سوره مبارکه احزاب نازل شد که بیش از 200 روایت اعم از شیعه و اهل سنت نقل کردند که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مشمول آیه تطهیر است که عصمت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در آنجا ثابت شده است.

همچنین آیه مباهله نازل شد و روایات متعددی نازل شد و روایات متعددی اعم از شیعه و اهل سنت نقل کردند کسانی که به مباهله برای اثبات نبوت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) رفتند، مشمول این آیه هستند و حضرت فاطمه زهرا هم در آنجا بود.

بعد از آن سوره کوثر نازل شد که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند که سوره کوثر متعلق به دختر من است. همچنین وقتی که سوره «هل أتی» نازل شد، رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) همین حرف را بیان فرمودند.

شما حتی در رابطه با نماز یک آیه در قرآن کریم به ما نشان بدهید که بیانگر تعداد رکعات نماز باشد؛ حال جزئیات نماز بماند!!

قرآن کریم حمد دارد، سوره دارد، رکوع و سجده دارد. شما یک آیه به ما نشان بدهید که تعداد رکعات نماز را به ما بیان کرده باشد.

همچنین زمانی که به حج می‌روید، واجب است که باید هفت مرتبه اطراف خانه خدا را طواف کنید. شما به ما بفرمایید که این هفت طواف در کجای قرآن کریم آمده است؟!

بنابراین مسئله این است که یک سری مسائل به عنوان قانون اساسی اسلام است و از طرف دیگر هم پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) مبین و مفسر قرآن کریم است. قرآن با تبیین پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) برای ما روشنگری می‌کند.

(لِتُبَینَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَیهِم) وقتی کنار قرآن آمد، به قرآن تبدیل می‌شود. همچنین زمانی که خداوند متعال می‌فرماید:

(وَ ما آتاکمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاکمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا)

و هر دستوری که رسول به شما داد بگیرید و از هر گناهی نهیتان کرد آن را ترک کنید.

سوره حشر (59): آیه 7

مصداق بارز قرآن کریم است.

مجری:

بسیار خوب. استاد خیلی وقت ما کم است و دلمان می‌خواهد که حال و هوای دلمان عوض شود. توسل کوتاهی داشته باشید و بعد از آن دعا بفرمایید.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

«وَ لَستُ ادرِی خَبَرَ المِسمار

سَل صَدرَها خَزِینة الاَسرار»

عوالم العلوم و المعارف والأحوال من الآیات و الأخبار و الأقوال (مستدرک سیدة النساء إلی الإمام الجواد، نویسنده: بحرانی اصفهانی، عبد الله بن نور الله،محقق / مصحح: موحد ابطحی اصفهانی، محمد باقر، ج 11-قسم-2-فاطمةس، ص 584، ح 40

مرحوم آیت الله العظمی کمپانی می‌گوید: من نمی‌دانم مسمار در با حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چه کرد. اگر می‌خواهید بفهمید مسمار در چه کرده است، بروید از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) سؤال کنید و ببینید مسمار در چه کرده است.

آقای «خوارزمی» از علمای بزرگ اهل سنت در کتاب «مقتل الحسین» ماجرای مصیبت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را طوری زیبا نقل می‌کند که قلب هر انسانی را به درد می‌آورد.

وقتی حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) احساس کرد که آخرین لحظات عمرشان فرارسیده است و وقتی خداحافظی از حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیها) و حسنین (علیهم السلام) فرارسیده است، نخواستند که آن بزرگواران شاهد این صحنه باشند.

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نمی‌خواستند که امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) در منزل باشند و شاهد پرپر شدن مادر خود باشند و ببینند که مادرشان چگونه از دست رفت.

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دست امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) را گرفتند و کنار قبر رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) آوردند، بین منبر و قبر نماز می‌خوانند و برای آخرین بار امام حسن و امام حسین را به آغوش می‌کشند.

«ثم ذمتهما الی صدرها و التزمتهما»

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) را به سینه چسباندند و فرمودند:

«أجلسا عند أبیکما ساعة»

نزد پدرتان که در مسجد هست و نماز می‌خواند بروید و ساعتی آرام بگیرید.

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به منزل آمدند و از باقیمانده حنوط رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) غسل کردند و به «أسماء بنت عمیس» فرمودند: أسماء من وارد این اتاق می‌شوم، بعد از ساعتی من را صدا بزن. اگر جواب ندادم بدان که من از دنیا رفتم و پسرعمویم حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) را خبر کن.

حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) وارد منزل شدند. «أسماء بنت عمیس» نقل می‌کند که من بعد از چند لحظه وارد اتاق شدم و دیدم که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بر روی سجده هستند و تکان نمی‌خورند.

«أسماء» می‌گوید: صدا زدم "یا فاطمة الزهراء" اما جوابی نشنیدم، صدا زدم "یا أم الحسن و الحسین" اما جوابی نشنیدم، صدا زدم "یا بنت رسول الله" اما جوابی نشنیدم، صدا زدم "یا سیدة نساء العالمین" اما جوابی نشنیدم.

«أسماء» در ادامه می‌گوید نزدیک رفتم و دیدم که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) جان به جان آفرین تسلیم کرده است و با خود گفتم: من چگونه به فرزندان حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مرگ و شهادت مادرشان را اطلاع بدهم؟!

در این هنگام امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) وارد شدند و صدا زدند: «أسماء» مادر ما کجاست؟! من نتوانستم جواب بدهم.

امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) وارد منزل شدند و کنار مادر آمدند و مادر را تکان دادند، اما دیدند که مادر جان به جان آفرین تسلیم کرده است.

امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) به مسجد آمدند تا حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) را باخبر کنند.

«ثم أخبر علیا و هو فی المسجد»

امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) با حالت گریان وارد مسجد شدند و تمام مردم متوجه گریه آن بزرگواران شدند. امام حسن و امام حسین به سراغ حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) رفتند و عرض کردند: پدرجان بی مادر شدیم.

زمانی که حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) خبر شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را شنید،

«فغشی علیه»

حضرت امیرالمؤمنین فاتح بدر و حنین و قهرمان غدیر که با وجود مبارزات فراوان کوچک‌ترین ضعفی به خود راه نداده بود، زمانی که خبر شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را شنید افتاد و غش کرد.

در این هنگام آبی به صورت حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) پاشیدند و او را به هوش آوردند. زمانی که حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) به منزل آمدند، نمی‌دانم چه منظره‌ای را مشاهده کرد.

«علی لعنة الله علی القوم الظالمین و سیعلم الذین ظلموا أی منقلب ینقلبون»

خدایا تو را قسم می‌دهیم به آبروی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فرج مولای ما امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیک بگردان.

رفع گرفتاری از همه گرفتاران بنما. حوائج حاجت‌مندان، حوائج ما، حوائج دست اندرکاران «شبکه جهانی ولایت»، حوائج بینندگان عزیز مخصوصاً عزیزان ولایت آور برآورده نما. دعاهای ما را به اجابت برسان.

هدیه به ارواح انبیاء، اولیاء، صدیقین، شهداء و صالحین صلوات غرائی ختم بفرمایید.

مجری:

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

از توجه و عنایت شما ممنونم. حسن ختام برنامه زنده «اجر رسالت» هم روضه‌ای بود که شما دوستان خوب بیننده درخواست کرده بودید. ان‌شاءالله همه ما مورد شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه شهیده (سلام الله علیها) قرار بگیریم.

در پناه حضرت حق و زیر سایه حضرت مرتضی علی باشید، خدانگهدار



Share
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب