نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
برخي مدارس اهل سنت، تفكر وهابي‎گري به طلبه ها آموزش مي دهند
کد مطلب: 2798 تاریخ انتشار: 04 دي 1389 تعداد بازدید: 2032
اخبار » عمومي
برخي مدارس اهل سنت، تفكر وهابي‎گري به طلبه ها آموزش مي دهند

نماينده مقام معظم رهبري در امور اهل سنت سيستان و بلوچستان گفت: برخي از مدارس و مدرسان اهل سنت با تفكر وهابيگري و آموزشهاي انحرافي، طلبه ها را شستشوي مغزي مي دهند.

آيت الله 'عباسعلي سليماني ' روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود:
اين قبيل مدارس طلبه هايي را كه بيشتر آنان از نوجوان و جوان هستند و هنوز به قدرت تحليل نرسيده و شعاع فكر و افق انديشه شان بسيار محدود است، با آموزشهاي وهابي منحرف مي كنند.

وي گفت: بيشتر افراد فريب خورده طلبه هاي جوان و نوجوان حوزه ها هستند كه اگر يك مقدار افق فكرشان باز شود قطعا به چنين جنايات و اعمال وحشيانه دست نخواهند زد.

امام جمعه زاهدان بيان كرد: حوزه هاي علميه اهل سنت دو نوع هستند 'حوزه هايي با افكار تقريبي و حوزه هايي با افكار تخريبي.'

نماينده مقام معظم رهبري در امور اهل سنت سيستان و بلوچستان گفت: طلبه هايي كه در حوزه هايي با افكار تقريبي تحصيل مي كنند هرگز آلوده تفكر وهابيگري نمي شوند.

وي اظهار داشت: حوزه هايي كه با افكار تخريبي فعاليت مي كنند تفكر وهابي در آنها رشد مي كند و به تخريب مذاهب ديگر مي پردازند.

نماينده مردم سيستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبري بيان كرد: افراد آلوده به اينگونه افكار مثلا مي گويند فلان مذهب مورد قبول پيامبر نيست، حال آن كه اگر اينها عقل و فهم داشته باشند بايد بدانند كه جامعه اسلامي يك جامعه واحد است.

وي افزود: وقتي خدا، پيامبر(ص) و كعبه ما يكي و بسياري از وظايف و اعمال ديني ما واحد است دليلي بر اختلاف و تفرقه وجود ندارد.

نماينده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت استان با اشاره به ساماندهي مدارس و حوزه هاي علميه اهل سنت افزود: اخيرا در كشور موضوع ساماندهي مدارس مطرح شده كه هنوز بعضي از اين مدارس از آن تمكين نكرده اند.

وي گفت: چون ساماندهي مدارس يك برنامه پنج ساله است پيش بيني شده كه مديران مدارس عاقلانه تر با اين طرح همكاري و آن را اجرا كنند.

امام جمعه زاهدان اظهار داشت: با اجراي اين طرح شرايط اجتماعي اين مدارس مطلوب و از لحاظ تفكر و انديشه نيز بهتر خواهند شد.

وي گفت: شرايط ساماندهي مدارس بدينگونه است كه بايد طلبه ها فراخواني و جذب شوند و مدرك تحصيلي آنان نيز در حد قابل قبول باشد و از لحاظ فكري نيز افراطي نباشند، آنچنان كه تفكر افراطي در بين طلاب شيعه نيز خطرآفرين است، اسلام دين وسط است نه افراط و نه تفريط بلكه امر بين الامرين.



Share
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :