2024 May 13 - دوشنبه 24 ارديبهشت 1403
حمله دارالافتای مصر به مشهورترین مفتی عربستان
کد مطلب: ٧٩٩٨ تاریخ انتشار: ٢٧ آبان ١٣٩٤ - ١١:١٠ تعداد بازدید: 1594
اخبار » عمومي
حمله دارالافتای مصر به مشهورترین مفتی عربستان

دار الافتای مصر در اقدامی که شاید به ندرت دیده شود، مشهورترین مفتی سعودی "ابن عثیمین" را فردی گمراه خواند.

به گزارش «شیعه نیوز»، دار الافتای مصر در اقدامی که شاید به ندرت دیده شود، مشهورترین مفتی سعودی "ابن عثیمین" را فردی گمراه خواند.

دارالافتای مصر افزود: فتواهای نادرست این مفتی که قتل زنان و کودکان را مباح می داند، مرجع اساسی افراط گرایان برای قتل غیرنظامیان بیگناه است.

در موسسه مصر تصریح کرد: رسانه های غرب از این فتواهای غلط برای تخریب چهره اسلامی و تشدید "اسلام هراسی" در غرب با هدف تخریک افکار عمومی علیه مسلمانان استفاده می کنند.

"ابوعبدالله محمّد بن صالح بن محمّد بن سلیمان بن عبدالرحمن العثیمین تمیمی نجدی" معروف به "محمّد صالح ابن عثیمین" در چهاردهم ژوئن سال ۱۹۲۵ میلادی، برابر با بیست و هفت رمضان سال ۱۳۴۷ هجری قمری در شهر عنیزه واقع در ایالت قصیم در پادشاهی عربستان سعودی متولّد شد.

او از محمّد بن عبدالعزیز عقاید وهابیت و فقه و نحو عربی را آموخت. در نزد عبدالرحمن بن ناصر السعدی تفسیر و اصول و فرائض تحصیل کرد.عبدالرحمن بن علی بن عودان، محمّد امین شنقطی، عبدالعزیز بن ناصر رشید ، عبدالرحمن افریقی از مدرّسان وی در بلاغت و ادبیات عرب بودند.

در سال ۱۳۳۰ هجری، به ریاض رفت و در نزدعبدالعزیز بن باز تحصیل فرائض و احکام کرد. در ۱۳۷۰ هجری، در دانشگاه اسلامی عنیزه شروع به تدریس کرد. در سال ۱۳۷۶ هجری، پس از فوت عبدالرحمن سعدی، به عنوان امام و خطیب جمعه مسجد جامع عنیزه منصوب شد. پس از مدتی ابن عثیمین به عنوان خطیب مسجد الحرام در مکّه منصوب شد. او در سال‌های۱۳۸۴و ۱۳۸۵ هجری به ایراد سخنرانی در دانشگاه امّ القری مکّه در مسائل فقهی، عقیدتی، حدیث و تفسیر پرداخت و شرح آثار ابن تیمیه و ابن القیّم را آغاز کرد.

سپس به عنوان رییس دانشگاه شریعت امام محمّد بن سعود در قصیم برگزیده شد. او همچنین در مجلس شریعت و اصول دانشگاه قصیم و هیئت علمای کبار عربستان عضویت داشت. او که در هشتم فوریه ۱۹۹۴ از سوی ملک فیصل نشان خدمت به اسلام هدیه گرفت، از پیروان محمد بن عبدالوهاب و دعوت سلفیه در توحید است. او در روز چهارشنبه پانزدهم شوال۱۴۲۱ هجری قمری برابر با دهم ژانویه ۲۰۰۱ در سن هفتاد و چهارسالگی در گذشت.



Share
1 | علی | Iran - Gorgan | ٠٦:٤٠ - ٢٨ آبان ١٣٩٤ |
باورنکنید.این هاپس پرده دست دریک کاسه دارند.چندی قبل از شیخ احمدالطیب درباره ی وهابیت پرسیدندواوباوقاحت گفت چنین مذهبی را نمی شناسم واصلا وجودندارد.این ها همه فرزندان مکتب سقیفه هستند،اماوهابیت نقش فرزندبد راداردوالازهر نقش مثبت را.دوروی یک سکه هستند.مگربیانیه ی همین احمدالطیب رابرعلیه نیروهای بسیج مردمی عراق که باداعش می جنگندرانخواندید که بعداز دریافت 3ملیارددلارعربستان صادرکرد.بصیرت داشته باشید وآگاه.این هاهمه مثل هم هستند.
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب
پربحث ترین ها
پربازدیدترین ها