2024 April 19 - جمعه 31 فروردين 1403
مراسم افتتاح شبكه جهاني ولايت
کد مطلب: ٥٥١٢ تاریخ انتشار: ٠٥ تير ١٣٨٩ تعداد بازدید: 6705
سخنراني ها » عمومي
مراسم افتتاح شبكه جهاني ولايت

افتتاح شبکه ولایت
شبکه ولایت 89/04/05

بسم الله الرحمن الرحيم

تاریخ : 05/ 04/ 89

آقاي نقوي

تبريك عرض مي كنيم خدمت شما كه الحمد لله خداوند توفيق عنايت فرمود تا شبكه جهاني ولايت رسما به مناسبت روز ولادت أمير المؤمنين (عليه السلام) افتتاح شود.

ما در خدمت شما هستيم.

استاد حسيني قزويني

بنده هم خدمت حضرت عالي و تمام دست اندركاران شبكه جهاني ولايت و بينندگان عزيز، خجسته ميلاد آقا أمير المؤمنين (عليه السلام) را در درون كعبه مكرمه تبريك عرض مي كنم و خدا را به آبروي اين مولود گرامي سوگند مي دهم عيدي ما را فرج مولاي مان و سرورمان و آقاي مان و تاج سرمان بقية الله الأعظم (ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) قرار بدهد إن شاء ا... .

خوشحاليم و خدا را سپاس مي گوييم كه توفيق مان داد امروز شبكه جهاني ولايت رسما افتتاح مي شود. باشد كه خداوند به آبروي اين مولود كعبه، توفيق مان دهد اهدافي را كه بيان كرده ايم و در نظر داريم، بتوانيم لباس عمل بپوشانيم و بتوانيم در اين شبكه جهاني ولايت، ران ملخي را تقديم كنيم به پيشگاه سليمان هستي، آقا بقية الله الأعظم (أرواحنا لتراب مقدمه الفداء) و باشد كه اين شبكه جهاني ولايت، مرضي آقا ولي عصر (أرواحنا لتراب مقدمه الفداء) باشد و مشمول عنايات ويژه و دعاهاي خاص آن بزرگوار باشد. بزرگواري كه:

بيمنه رزق الوري و بوجوده ثبتت الأرض و السماء.

إن شاء ا... به حول و قوه إلهي و تفويض أمر به او و توكل بر او و استعانت از ساحت مقدس أهل بيت (عليهم السلام) به ويژه آقا ولي عصر (أرواحنا لتراب مقدمه الفداء)، رسميت شبكه جهاني ولايت را إعلام مي كنيم.

من عرائضم را با إظهار إرادتي خدمت مولي الموحدين، أمير المؤمنين (عليه السلام) آغاز مي كنم:

اي آن كه حريم كعبه، كاشانه توست

بطحا صدفِ گوهر يك دانه توست

گر مولِد تو به كعبه آمد، چه عجب!

اي نجل خليل! خانه خانه توست

* * * * * * *

آقاي نقوي

از شما مي خواهم كه بار ديگر، سياست هاي كلي و أهداف شبكه جهاني ولايت را مطرح بفرماييد.

استاد حسيني قزويني

همين گونه كه الان يك ماه است در لوگوي برنامه اعلام كرده ايم و بينندگان عزيز شاهد آن بوده اند، اشاره كرديم كه هدف اصلي شبكه جهاني ولايت، عبارت از اين است كه بتوانيم با توكل بر خداوند و تفويض أمر به سوي او و عنايات ائمه (عليهم السلام) و توجهات ويژه حضرت بقية الله الأعظم (أرواحنا لتراب مقدمه الفداء)، فرهنگ أهل بيت (عليهم السلام) را منتشر كنيم و شبهاتي كه در حوزه اسلام و تشيّع در سطح گسترده مطرح است را پاسخ بگوييم.

بينندگان عزيز توجه داشته باشند كه شبكه جهاني ولايت، كاملا يك شبكه مستقل و غير دولتي و غير انتفاعي است و به هيچ وجه وابستگي سياسي و جناحي به هيچ كس و هيچ جناحي ندارد. فقط با رهنمود مراجع عظام تقليد (حفظهم الله تعالي) و اساتيد گران قدر حوزه هاي علميه قم و مشهد و ديگر حوزه هاي علميه و دانشگاه ها، برنامه هاي خودش را تقديم بينندگان عزيز خواهد كرد.

تلاش ما در شبكه جهاني ولايت، به حول و قوه إلهي، ايجاد وحدت و همدلي هر چه بيشتر ميان مسلمانان، به دور از هرگونه اهانت به باورها و اعتقادات ديگر فرق اسلامي است.

ما بر اين عقيده هستيم كه حقيقت زنده و پوياي فرهنگ أهل بيت (عليهم السلام) كه از زبان ائمه (عليهم السلام) بيان شده، آب حياتي است كه تشنگان عالم انسانيت را سيراب كرده و به اوج قله كمال و نائل مي كند. در تبيين معارف أهل بيت (عليهم السلام)، نيازي به بدگويي و اهانت نداريم. بدگويي و اهانت، كار كساني است كه سخن براي گفتن و برهان براي إقامه و دليل براي استدلال ندارند.

ما بر اين باور هستيم كه مذهب شيعه، مذهب برخاسته از متن قرآن و منطبق با سنت راستين محمد (صلي الله عليه و آله) و برخاسته از فرهنگ ائمه (عليهم السلام) و أهل بيت عصمت و طهارت (عليهم السلام) است و مملوّ است از دليل و برهان. إن شاء ا... اگر ما بتوانيم فرهنگ نوراني أهل بيت (عليهم السلام) را در بازار بين المللي كالاهاي فرهنگي ارائه بدهيم، يقين داريم امروز، تشنگان معارف إلهي، جز مكتب أهل بيت (عليهم السلام)، هيچ مكتبي را انتخاب نخواهند كرد. همين گونه آقا امام هشتم (عليه السلام) فرمودند:

اذا عرف الناس محاسن كلامنا، لاتبعونا.

اگر مردم، زيبايي هاي معارف ما را بشناسند، قطعا از ما تبعيت مي كنند.

آقاي دكتر غُنِيْمان (از اساتيد بزرگ و برجسته دانشگاه مدينه منوره) با صراحت مي گويد:

نحن الوهابيون علي يقين بأن المذهب الإثني عشرية هو الذي سوف يجذب إليه كل أهل السنة و كل الوهابيين في المستقبل القريب.

ما وهابيون به يقين دريافته ايم تنها مذهبي كه در آينده، أهل سنت و وهابيت را به سوي خود جذب مي كند، مذهب شيعه 12 امامي است.

المنهج الجديد و الصحيح في الحوار مع الوهابيين، ص178

* * * * * * *

آقاي نقوي

اگر اجازه بفرماييد، سخنراني آيت الله العظمي مكارم شيرازي را كه قبلا آماده كرده ايم، پخش بفرماييم. اين هم يك افتخاري براي شبكه جهاني ولايت است كه مراسم افتتاح اين شبكه، با سخنراني ايشان باشد.

استاد حسيني قزويني

هدف ما در شبكه جهاني ولايت، معرفي فرهنگ أهل بيت (عليهم السلام) با استفاده از فضلاء و اساتيد فرهيخته حوزه علميه قم و ديگر حوزه هاي علميه است و مبناي كاري ما اين است كه شبكه جهاني ولايت كه يك شبكه غير دولتي است و وابسته به هيچ گروه يا جناحي سياسي نيست، از هرگونه مباحث سياسي اجتناب كند و در انتقال مطالب و معرفي فرهنگ أهل بيت (عليهم السلام)، از هرگونه تندي به ديگر مذاهب اسلامي يا پيروان ديگر اديان آسماني، اجتناب كند. إن شاء ا... فرهنگ خالص و زلال أهل بيت عصمت و طهارت (عليهم السلام) را از زبان اساتيد فرهيخته حوزه علميه قم، با نظارت و اشراف مراجع عظام تقليد (حفظهم الله تعالي)، به آن گونه اي كه هست، معرفي كنند. باشد كه اين شبكه، زبان گوياي شيعه باشد و مردم با فراگيري فرهنگ أهل بيت (عليهم السلام) از اين شبكه، از برخي شبكه هايي كه به نام شيعه، با تندي ها يا كج روي ها، برخي از مباحث انحرافي را مطرح مي كنند و چه بسا افرادي را به مذهب شيعه يا أهل بيت (عليهم السلام) بدبين مي كنند يا موجب اهانت يا زمينه سازي قتل شيعه را فراهم مي كنند، توجه شان ويژه اين شبكه باشد.

سخنان آيت الله العظمي مكارم شيرازي

قبل از هر چيز، لازم مي دانم ايام ميلاد مبارك مولي الموحدين، علي بن أبي طالب، أمير المؤمنين (عليه السلام) را به همه شما عزيزان و همه بينندگان عزيز تبريك عرض كنم و اميدواريم در سايه لطف خداوند و عنايات أولياء الله، بتوانيم به هدفي كه در نظر است، برسيم.

واقعا لحظه بسيار خوشي براي شخص من است كه مي بينيم شبكه جهاني ولايت دارد آغاز مي شود؛ آن هم با يك عده از اساتيد محترم حوزه علميه قم؛ برادران و خواهران؛ چهره هايي كه از قديم، براي من شناخته شده است و واقعا شخ والائي هستند و در كار خودشان، افراد موفق و پيروز و عالمي هستند. چهره هايي كه حوزه علميه، به عنوان نخبگان و فضلاي ممتاز محسوب مي شوند. مي بينم برنامه آغاز شده است و مخصوصا مسئوليت آن هم بر عهده جناب حجة الإسلام و المسلمين آقاي حسيني قزويني و مسئوليت بخش علمي هم بر عهده حجة الإسلام و المسلمين آقاي رفعتي است كه هر دو مورد اعتماد و وثوق هستند و سابقه بسيار درخشاني دارند و چهره هاي شناخته شده اي هستند و كاملا مي شود بر آنها اعتماد كرد.

بنابراين اين شبكه، در مجموع، شبكه اي است كه تمام بينندگان مي توانند به عنوان يك شبكه مطمئن كه مذهب أهل بيت (عليهم السلام) را به صورت علمي و منطقي و به خوبي مطرح مي كنند و اگر بخواهد با مذاهب ديگر هم صحبت بكند، گفت وگوي منطقي است:

وَ جَادِلْهُمْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ

سوره نحل/آيه125

و بر اساس تعليمات قرآن:

ادْعُ إِلَي سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ

سوره نحل/آيه125

بنيان گزارده شده است و همان طور كه اشاره شد، نه برنامه خاص سياسي تعقيب مي شود و نه كمترين اهانتي به مقدسات مذاهب ديگر مي شود. بحث ها، كاملا منطقي و حساب شده است و در مسير وحدت مسلمانان إن شاء ا... گام برداشته خواهد شد و مكتب أهل بيت (عليهم السلام)، آن چنان كه هست، خالي از هرگونه پيرايه يا مسائل خرافي و أمثال اين، إن شاء ا... عرضه مي شود. پاسخ به شبهات، بخشي از آن خواهد بود. ولي معرفي كردن، بخش مهم ديگري است.

عزيزان توجه دارند كه دنياي امروز، دنياي رسانه هاست و حرف اول را رسانه ها مي زنند و ما نمي توانيم از اين ميدان بيرون برويم و از اين فرصت استفاده نكنيم.

اي كاش! ساليان زيادي قبل از اين، شبكه جهاني ولايت آغاز به كار مي كرد. ولي خُب الآن هم الحمد لله به صورت بسيار خوبي، قابل اعتماد، با محتواي علمي عالي و والا و صحيح و مورد اطمينان، آغاز به كار مي كند.

در اين دنيا كه اسلام و مسلمين و أهل بيت (عليهم السلام)، دشمنان زيادي دارند، دفاع منطقي و عاقلانه و حساب شده، بر همه ما فرض است.

اشاره فرمودند كه بخشي درباره تفسير است و بخشي درباره كلام است و بخشي درباره تاريخ است كه مسئولين آنها هم از فضلاء معروف و اساتيد بنام حوزه علميه هستند و من همه آنها را مي شناسم.

إن شاء ا... بخش هاي ديگري را هم بايد دنبال كرد؛ بخش اخلاق اسلامي و اخلاق در مكتب أهل بيت (عليهم السلام). يك بخش ويژه نهج البلاغه باشد تا نهج البلاغه از مظلوميت درآيد و اين كتاب بسيار مهم و تأثيرگذار، إن شاء ا... در متن زندگي همه علاقه مندان قرار بگيرد. من معتقدم تعليمات نهج البلاغه، مورد استفاده پيروان مذاهب ديگر، حتي غير مسلمين هم خواهد بود. هم چنين، بخشي هم باشد درباره معرفي علماء اسلام و علماء مكتب أهل بيت (عليهم السلام) تا حالات و بزرگواري و صفات برجسته آنها بيان شود. اگر اينها معرفي شوند، بسيار مؤثر و مفيد است. البته آغاز كار است و نمي شود تمام بخش ها را با هم شروع كرد. ولي ما نويد مي دهيم به تمامي بينندگان كه إن شاء ا... الرحمن بتوانند در آينده از تمام اينها إن شاء ا... استفاده كنند. كتاب هايي كه بزرگان و پيروان أهل بيت (عليهم السلام) آنها را نوشته اند، حجم بسيار زيادي دارد، آنها را معرفي كنند. اينها همه اش مهم است.

آنچه انجام شده، بسيار بسيار خوب، و آنچه نشده، إن شاء ا... تدريجا انجام مي شود. به خصوص كه گفتند بخشي هم براي خواهران و خانواده و تعليمات مربوط به آنهاست. ما مي دانيم تمدن مادي امروز، پايه هاي خانواده را متزلزل كرده است و اگر به محيط اسلام، راه بيابد، كه يافته، به محيط پيروان مكتب أهل بيت (عليهم السلام) راه بيابد، كه يواش يواش راه مي يابد، اگر واقعا سيطره پيدا كند، مشكلات عظيمي دامن گير همه خواهد شد؛ مخصوصا نسل آينده در خطر خواهد بود. خواهران عزيزي هم كه اساتيد شناخته شده اي هستند، قول همكاري داده اند. بنابراين شبكه جهاني ولايت، مجموعه اي مي شود از تمام آنچه مورد نياز است. آن هم به صورتي كه مي شود اطمينان كرد. يعني ما مي خواهيم شبكه جهاني ولايت تحت اين عنوان و شعار قرار گيرد: شبكه اي كه آن را مي شناسيم و به آن اطمينان داريم.

سؤالات هم از اطراف دنيا، هر چه كه مي آيد، زير نظر مسئولين قرار بگيرد و آنجايي كه جنبه عمومي دارد، جواب عمومي مي دهند و آنجايي كه جنبه خصوصي داشته باشد، جواب خصوصي مي دهند.

من از موفقيت هايي كه براي اين شبكه مي بينم، اين است كه اسبابش، غير منتظره فراهم شد و هر كجا ما ديديم اسباب، غير منتظره فراهم مي شود، بايد بدانيم يك عنايتي از سوي خداوند بزرگ به آن هست. الآن اين فضلايي كه در اينجا جمع هستند، برادران و خواهران، واقعا خود اين، يك نشانه اي است كه واقعا يك عنايتي هست كه خوبان حوزه در اين برنامه شركت دارند. ساير اسبابش هم به طور غير منتظره، تا آنجايي كه من اطلاع دارم، فراهم شد. اينها همه نشان مي دهد كه مورد عنايت خداوند و عنايات حضرت مهدي (أرواحنا فداه) مي باشد و همه برادران و خواهران، با دلگرمي زياد، واقعا مي توانند مسئله را دنبال كنند. و باز از نكته هاي قابل توجه اين است كه ما همكاري هايي خواستيم از آرشيوهايي كه ديگران در نهادهاي مختلف در مسائل مذهبي و مربوط به مكتب أهل بيت (عليهم السلام) دارند، چنان استقبالي ديديم از نهادهاي ديگر براي كمك به برنامه هاي مذهبي، كه واقعا براي ما اعجاب انگيز بود. اينها همه نشان مي دهد كه اين راه، إن شاء ا... راه خداست و اين راه، راه انسان هاي با ايمان و مخلص است و إن شاء ا... مضمون حديث امام صادق (عليه السلام):

منه يفيض العلم إلي ساير البلدان، حتي المخدرات في الحجال.

من تصور مي كنم يكي از مصاديق آن حديث باشد كه اين شبكه جهاني بتواند تمام جهان را كه واقعا طالب هستند، در بر بگيرد.

من آخرين نكته اي كه لازم مي دانم خدمت تان عرض كنم، اين است كه با اطلاعاتي كه از مناطق مختلف به ما رسيده، گوش هاي شنوا و أذن واعية براي شنيدن پيام مكتب أهل بيت (عليهم السلام) در دنيا زياد است. ما كار نداريم كه اينها بيانيد مسلمان بشوند يا مكتب أهل بيت (عليهم السلام) را بپذيرند يا نه. ولي گوش شنوا هست و عده اي مي خواهند بدانند ما چه مي گوييم و چه مي خواهيم. ما مي خواهيم از اين فرصت استفاده كنيم و بگوييم متاع ما اين است. آنها كه مايل اند، مي پذيرند. حتي ممكن است مذهب شان، مذهب خودشان باشد، اما ديدشان نسبت به اين مكتب عوض بشود.

ما نه طرفدار خشونتيم و نه طرفدار اهانتيم و نه طرفدار عداوت با كسي هستيم. ما طرفدار محبت و دوستي و صميميت و بحث هاي منطقي و استدلالات علمي و راهنمايي هاي صحيح هستيم. اين هدف اين برنامه و اين هدف اين برادران و خواهران عزيز است.

مصادف شده است شروع و آغاز اين شبكه با ميلاد مسعود أمير مؤمنان (عليه السلام). با حديث بسيار كوتاه و پُر معنايي از پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله)، من سخنم را پايان مي دهم. فرمود:

عنوان صحيفة المؤمن، حبّ علي بن أبي طالب.

تاريخ بغداد للخطيب البغدادي، ج5، ص177 ـ تاريخ مدينه دمشق لإبن عساكر، ج5، ص230 ـ الجامع الصغير للسيوطي، ج2، ص182 ـ كنز العمال للمتقي الهندي، ج11، ص601 ـ فيض القدير شرح الجامع الصغير للمناوي، ج4، ص481 ـ لسان الميزان لإبن حجر، ج4، ص471 ـ ينابيع المودة لذوي القربي للقندوزي، ج1، ص272 ـ مناقب آل أبي طالب لإبن شهر آشوب، ج2، ص3 ـ بحار الأنوار للمجلسي، ج27، ص142 ـ مستدرك سفينة البحار للشيخ علي النمازي الشاهرودي، ج2، ص158

صحيفه، يعني نامه اعمال. اين حديثي است كه در منابع مختلف شيعه و أهل سنت آمده است.

صحيفه، همان نامه اعمال است كه در قيامت، نيكوكاران به دست راست و بدكاران به دست چپ. نيكوكاران مي گويند:

هَاؤُمُ اقْرَءُوا كِتَابِيَهْ / إِنِّي ظَنَنْتُ أَنِّي مُلَاقٍ حِسَابِيَهْ

سوره حاقه/آيه20ـ19

عنوان هم آن سرلوحه است كه از همه مهم تر است و جان تمام مطلب در آن است. فرمود:

عنوان صحيفة المؤمن، حبّ علي بن أبي طالب.

آن چيزي كه در سرلوحه نامه اعمال افراد با ايمان نوشته مي شود، محبت آن امام بزرگوار است. محبتي كه ما را به مكتبش پيوند دهد. محبتي كه سبب شود پرتوي از اخلاقش در وجود ما منعكس شود. محبتي كه سبب شود گامي در جاي گام هاي آن حضرت بگذريم. اميدواريم سرلوحه نامه اعمال ما هم همين باشد.

بسيار خوشبختم از ديدار شما عزيزان و از اين توفيقي كه دست داد با بينندگان محترم اين شبكه، عرائضي را عرض كنم. و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

* * * * * * *

آقاي نقوي

شبكه جهاني ولايت اولين شبكه اي است كه حوزه علميه قم و مرجعيت معتبر آن را تأييد فرمودند و واقعا مي توانيم بگوييم شبكه جهاني ولايت نماينده شيعيان جهان است. در اين مورد مقداري توضيح بفرماييد.

استاد حسيني قزويني

همان طوري كه حضرت عالي اشاره فرمويد، اولين شبكه جهاني است كه با تأييد مرجعيت بزرگ شيعه، وارد عرصه ماهواره اي شد. البته لازم است اين را به بينندگان عزيز توضيح بدهم با توجه به اين كه امكان اين كه از همه آقايان مراجع عظام تقليد (حفظهم الله تعالي) كه اين شبكه مورد تأييد آن بزرگواران است، برنامه اي تهيه و ضبط كنيم، نبود. فقط توانستيم با حضرت آيت الله العظمي مكارم شيرازي كه از مراجع بزرگ شيعه است و شايد در داخل و خارج، جزء مراجعي باشد كه مقلدان زيادي دارد و بيش از 150 تأليف دارد و از جمله آنها شرحي بر نهج البلاغه، تفسير نمونه كه شايد اين تفسير تاكنون بيش از يك ميليون تيراژ به زبان فارسي و عربي چاپ شده باشد. ايشان در مناظره اي كه در شبكه المستقلة داشتم به دستور ايشان، فرمود اين را بگوييد:

من 150 جلد كتاب نوشته ام و در اين كتاب هايم، يك مورد اهانت به أهل سنت ندارم. با اين كه تمام حقايق را بيان كرده ام و از أمير المؤمنين (عليه السلام) و أهل بيت (عليهم السلام) جانانه دفاع كرده ام، بدون اين كه متعرض باورها و عقائد أهل سنت باشد و به آنها اهانت شده باشد.

إن شاء ا... در روزهاي ديگر بتوانيم خدمت ديگر مراجع عظام تقليد (حفظهم الله تعالي) شرف ياب بشويم و عزيزان و همكاران شبكه جهاني ولايت را خدمت آنها ببريم و صحبت هاي آنها را هم براي بينندگان عزيز پخش كنيم.

همان طور كه اشاره شد، به حق بايد گفت اولين شبكه جهاني است كه فضلاء و اساتيد توانمند و گران قدر حوزه علميه پشتيبان اوست و مرجعيت شيعه آن را تأييد مي كند. هر كس بخواهد فرهنگ شيعه و مذهب شيعه را بداند، پاي برنامه هاي شبكه جهاني ولايت بنشيند. البته ما مدعي نيستيم كه معصوم هستيم و معصوم، جز آن 14 نور پاك، كسي نيست. قطعا اشتباهات و لغزش هايي خواهيم داشت. ولي با تمام توان مان و با همه قدرت هايي كه داريم، از همه ظرفيت ها استفاده مي كنيم تا لغزش ها و اشتباهات مان را به حدأقل برسانيم و اگر چنان چه لغزشي صورت بگيرد، اين شهامت را داريم كه لغزش و خطاي خود را اصلاح كنيم و اگر خداي ناكرده، جسارتي در اين شبكه صورت بگيرد، رسماً پوزش بطلبيم.

عزيزاني كه از بعضي از ماهواره ها گلايه دارند و از تندي ها و اهانت ها رنجيده هستند، ما رسما عرض مي كنيم كه ملاك ما إن شاء ا... بعد از اين، برنامه هاي شبكه جهاني ولايت خواهد شد. ما پاسخ گوي ديگر ماهواره ها نيستيم. هر ماهواره اي مسئولي دارد و مسئوليت آن شبكه بر عهده اوست. گرچه ما از همين جا از همه عزيزاني كه در رأس ماهواره هاي شيعي هستند، مصرّانه تقاضا مي كنيم و دست آنها را مي فشاريم و خواهش مي كنيم خوراك تبليغاتي وهابي ها را فراهم نكنند. چون آنها از خداي شان است و خواست دل شان است كه ما در ماهواره ها تندي كنيم و آنها تندي هاي ما را به نمايش بگذارند و همين تندي ها را ملاك فتواهاي ضد شيعي و قتل شيعه و جهاد عليه شيعه قرار دهند و شرك شيعه را ثابت كنند. عزيزان ما بدانند هر چه معارف أهل بيت (عليهم السلام) را با زبان ليّن و بيان خيلي نرم بيان كنيم، قطعا جذب برنامه ما بيشتر خواهد شد و جاذبه اش بيش از دافعه اش خواهد شد.

ما إن شاء ا... به حول و قوه إلهي اهدافي را كه داريم، از خداوند مي خواهيم و به آبروي أمير المؤمنين (عليه السلام) كه روز ولادت آن بزرگوار است، سوگند مي دهيم كه ما را موفق بدارد در راهي كه رضاي خود و وليّش در آن است و ما را از لغزش ها و خطايا حفظ كند.

* * * * * * *

آقاي نقوي

آيا درست است كه در برابر درخواست أبو طالب (عليه السلام)، نام حضرت أمير (عليه السلام) از طرف خداوند متعال معين گرديد؟ آيا اين مطلب در كتب أهل سنت نيز آمده است؟

استاد حسيني قزويني

اين قضيه در كتب شيعه و أهل سنت، مفصل آمده است. مرحوم إبن شهر آشوب در كتاب مناقب آل أبي طالب و آقاي حافظ گنجي (متوفاي سال 658 هجري) در كتاب كفاية الطالب و آقاي قندوزي در ينابيع المودة با اندك اختلافي، اين قضيه را نقل كرده اند.

وقتي شب ميلاد أمير المؤمنين (عليه السلام) رسيد و فاطمه بنت أسد (سلام الله عليها) درد زايمانش گرفت، دستش را بلند كرد و از خداوند، كمك خواست. در اين هنگام بود كه ديواره كعبه شكافته شد و فاطمه بنت أسد (سلام الله عليها) وارد خانه خدا شد و أمير المؤمنين (عليه السلام) در همان خانه خدا به دنيا آمد. 3 شبانه روز در درون خانه بود و هرچه كردند، نتوانستند درب خانه خدا را بگشايند و وارد خانه خدا شوند. اين قضيه، نقل مجلس تمام مجلسيان مكه و حوالي مكه بود. تا اين كه روز سوم، حضرت أبو طالب (عليه السلام) به هنگام طواف، ديد فاطمه بنت أسد (سلام الله عليها) از درون كعبه بيرون آمد و قنداقه علي (عليه السلام) را به دست أبو طالب (عليه السلام) داد. أبو طالب (عليه السلام) دستش را بلند كرد و فرمود:

يا ربّ يا ذا الغسق الدَّجِي و القمر المُبَتَلِجِ المُضي

بيّن لنا من حكمك المقضي ماذا تري في اسم ذا الصبيي

اي خداي تاريكي شب! اين خداي ماه فروزان! از حكمت تقدير خودت براي ما بيان كن كه نام اين كودك چه باشد.

فجاء شئ يدبّ علي الارض كالسحاب، حتي حصل في صدر أبي طالب، فضمّه مع علي إلي صدره، فلما أصبح إذا هو بلوح أخضر فيه مكتوب:

چيزي همانند ابر آمد نزديك سينه أبو طالب قرار گرفت و لوح سبزي بود كه اين شعر بر آن نوشته شده بود:

خصصتما بالولد الزكيّ و الطاهر المنتجب الرضي

فاسمه من شامخ علي علي اشتق من العلي

اي خاندان پاك أبو طالب! اي دودمان طاهر و رضي! اسم اين كودك از مقام شامخ خداوند علي أعلي، علي انتخاب شد.

يعني كلمه علي، مش تق از نام خداوند علي أعلي است.

قال: فعلّقوا اللوح في الكعبة و مازال هناك حتي أخذه هشام بن عبد الملك.

مناقب آل أبي طالب، لإبن شهر آشوب، ج2، ص23، تحقيق، تصحيح و شرح و مقابلة: لجنة من أساتذة النجف الأشرف، سال چاپ: 1376 هـ 1956 م، ناشر: المكتبة الحيدرية النجف الأشرف

آقاي حافظ گنجي هم اين عبارت را نقل مي كند:

فسمع صوت هاتف و هو يقول:

يا أهل بيت المصطفي النبي خُصِّصَتُمُ بالولد الزكي

إنّ اسمَهُ من شامِخ العلي عليٌّ اشتُقَّ من العلي

اي خاندان نبي! خداوند، مخصوص شما قرار داد كودك پاكي را. نام او از مقام شامخ علي أعلي است و نام او را علي بگذاريد كه مشتق شده است از نام علي كه براي خداوند است.

كفاية الطالب للكنجي، ص406

آقاي قندوزي حنفي هم مي گويد:

فسرّ أبو طالب سروراً عظيما و خرّ ساجداً للّه ـ تبارك و تعالي ـ و عقّ بعشرة من الإبل و كان اللوح معلقّاً في بيت الحرام يفتخر به بنو هاشم علي قريش حتي غاب زمان قتال الحجاج إبن الزبير.

أبو طالب از اين قضيه خيلي خوشحال شد و در برابر خداوند، سجده كرد و به مناسبت ميلاد علي، 10 شتر عقيقه كرد. اين لوحي كه اين اشعار در آن نوشته شده بود، از خانه خدا آويزان كردند و به همين خاطر، بني هاشم بر قريش افتخار مي كردند. اين لوح در زمان حجاج بن يوسف ثقفي كه به مكه حمله كرد، مفقود شد.

ينابيع المودة للقندوزي، ج2،ص305، تحقيق: سيد علي جمال أشرف الحسيني، چاپ: الأولي، سال چاپ: 1416 هـ،، ناشر: دار الأسوة للطباعة و النشر

من باز هم شعر ابتداء برنامه را مي خوانم:

اي آن كه حريم كعبه، كاشانه توست

بطحا صدفِ گوهر يك دانه توست

گر مولِد تو به كعبه آمد، چه عجب!

اي نجل خليل! خانه خانه توست

اميدواريم كه إن شاء ا... ما را علي گونه زنده بدارد و علي گونه بميراند و در جوار علي (عليه السلام) در بهشت برين محشورمان بدارد إن شاء ا....

* * * * * * *

آقاي نقوي

با توجه به نظر علماء و بزرگان أهل سنت، چند آيه در قرآن در شأن حضرت علي (عليه السلام) نازل گرديده است؟

استاد حسيني قزويني

در اين رابطه، شايد عزيزان بارها از ما شنيده باشند كه روايات متعددي داريم از كتب معتبر أهل سنت كه نقل مي كنند كه بيش از 300 آيه در حق حضرت علي (عليه السلام) نازل شده است. مثلا آقاي ثعلبي (متوفاي سال 427 هجري و از مفسران بنام أهل سنت) مي گويد:

ما نزل في أحد من القرآن ما نزل في علي بن أبي طالب.

در حق كسي به اندازه علي بن أبي طالب، آيات قرآن نازل نشده است.

الكشف و البيان (تفسير الثعلبي)، ج2،، ص279، دار النشر: دار إحياء التراث العربي، بيروت، لبنان، 1422هـ ـ 2002م، الطبعة الأولي، تحقيق: الإمام أبي محمد بن عاشور، مراجعة و تدقيق الأستاذ نظير الساعدي

تفسير الثعالبي، ج2، ص279، لعبد الرحمن بن محمد بن مخلوف الثعالبي، الوفاة: 875، دار النشر: مؤسسة الأعلمي للمطبوعات بيروت

شواهد التنزيل للحسكاني، ج1، ص54، تحقيق : الشيخ محمد باقر المحمودي، طبع الأولي، 1411 هـ 1990 م، ناشر: مؤسسة الطبع و النشر التابعة لوزارة الثقافة و الإرشاد الإسلامي ـ مجمع إحياء الثقافة

السيرة الحلبية، ج2، ص474، سال چاپ : 1400 هـ، چاپخانه: بيروت ـ دار المعرفة

إبن عساكر (متوفاي سال 571 هجري) از إبن عباس نقل مي كند:

نزلت في عليّ ثلاث مائة آية.

در حق علي، 300 آيه نازل شده است.

تاريخ مدينه دمشق لإبن عساكر، ج42، ص364

تاريخ الخلفاء للسيوطي، ج1، ص171، دار النشر: مطبعة السعادة مصر ـ 1371هـ 1952م، الطبعة الأولي، تحقيق: محمد محي الدين عبد الحميد

تاريخ بغداد للخطيب البغدادي، ج6، ص219 ـ

الصواعق المحرقة لإبن حجر الهيثمي، ج2، ص373، مؤسسة الرسالة لبنان، 1417هـ ـ 1997م

البداية و النهاية لإبن كثير، ج7، ص395، تحقيق و تدقيق و تعليق: علي شيري، چاپ: الأولي، سال چاپ: 1408 هـ - 1988 م، ناشر: دار إحياء التراث العربي ـ بيروت

آقاي سيوطي مي گويد:

نزلت في علي أكثر من ثلاث مائة آية في مدحه.

بيش از 300 آيه در مدح علي نازل شده است.

تاريخ الخلفاء للسيوطي، ص172 ـ السيرة النبويّة لزيني دحلان، بهامش السيرة الحلبيّة، ج2، ص11 ـ الصواعق المحرقة لإبن حجر الهيثمي، ص125، طبع المحمديّة و ص76 طبع الميمنة بمصر

ولي متأسفانه مخالفان أمير المؤمنين (عليه السلام) در طول دوران نحس بني أميه، تلاش خود را به كار بردند اين مدايحي كه در حق حضرت علي (عليه السلام) هست را از بين ببرند. ولي بي خبر از اين كه:

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

سوره صف/آيه8

اينها خواستند نور خدا را خاموش كنند، ولي خداوند نور خود را كه علي بن أبي طالب (عليه السلام) هم نور إلهي است، در سراسر جهان گسترده مي كند. الحمد لله مي بينيم با همه تلاشي كه بني أميه داشتند در مخفي كردن فضائل أمير المؤمنين (عليه السلام)، امروز علماء أهل سنت، كتاب ها و مقالاتي درباره فضائل أمير المؤمنين (عليه السلام) مي نويسند و در روزنامه ها و مجلات و سايت هاي اينترنتي شان مطرح و منتشر مي كنند.

* * * * * * *

آقاي نقوي

آيا در حق ديگر صحابه، فضائلي همانند فضائل أمير المؤمنين (عليه السلام) وارد شده است؟

استاد حسيني قزويني

سؤال خوبي است. بينندگان عزيز، مخصوصا عزيزان بيننده أهل سنت إن شاء ا... دقت بكنند كه نقل مي كنند از آقاي احمد بن حنبل (رئيس حنابله) كه مي گويد:

ما لأحد من الصحابة من الفضائل بالأسانيد الصحاح، مثل ما لعليّ رضي اللّه عنه.

آن قدري كه در فضائل علي رضي الله عنه با سندهاي صحيح، روايت وارد شده، براي أحدي از صحابه، اين چنين فضائلي وارد نشده است.

مناقب أحمد بن حنبل لإبن الجوزي، ص163، طبع دار الآفاق الجديدة بيروت

همين تعبير را آقاي حاكم نيشابوري در كتاب المستدرك علي الصحيحين آورده است:

ما جاء لأحد من أصحاب رسول الله صلي الله عليه و سلم من الفضائل، ما جاء لعلي بن أبي طالب.

المستدرك علي الصحيحين للحاكم النيشابوري، ج3، ص107

آقاي إبن عبد البر (از استوانه هاي علمي أهل سنت) مي گويد:

لم يرو في فضائل أحد من الصحابة بالأسانيد الحسان، ما روي في فضائل علي إبن أبي طالب.

در فضائل أحدي از صحابه، با سندهاي درست، آنچه كه در حق علي بن أبي طالب روايت آمده است، روايت نيامده است.

الإستيعاب لإبن عبد البرّ، ج3، ص1115، تحقيق: علي محمد البجاوي، چاپ: الأولي، سال چاپ: 1412هـ، ناشر: دار الجيل بيروت

آقاي إبن حجر عسقلاني هم مي گويد:

لم يرو لأحد من الصحابة من الفضائل، ما لعليّ.

و كذا قال النسائي و غير واحد و في هذا كفاية.

فضائلي كه براي علي آمده است، براي هيچ يك از صحابه نيامده است.

اين عبارت را هم آقاي نسائي و هم ديگران گفته اند. همين كافي است كه نشان بدهد جايگاه علي را.

تهذيب التهذيب لإبن حجر العسقلاني، ج7، ص298 ـ الإصابة في تمييز الصحابة لإبن حجر العسقلاني، ج4، ص464، ترجمه علي بن أبي طالب عليه السلام

يراجع أيضا نور الأبصار، ص81 ـ إسعاف الراغبين، ص150 ـ تهذيب خصائص أمير المؤمنين علي بن أبي طالب للنسائي، ص7 ـ الصواعق المحرقة للهيثمي، ص186 ـ ينابيع المودة للقندوزي، ج1، ص9 و 363ـ كتاب احمد بن حنبل لأبي زهرة، ص170 ـ السيرة الحلبية، ج2، ص473، سال چاپ : 1400 هـ، چاپخانه: بيروت ـ دار المعرفة

به تعبير خودمان:

در خانه كس است يك حرف بس است.

در اينجا اين نكته را هم عرض كنم كه در صحيح بخاري و صحيح مسلم و ديگر كتاب ها، بعضي از مطالب را در حق جناب أبو بكر و عمر آورده اند و كاملا مشخص است كه غالب اين روايات، جعلي و ساخته و پرداخته دودمان بني أميه است. زيرا اگر هم چنين رواياتي از پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) در فضيلت جناب أبو بكر يا عمر بود، بهترين وقتي كه نياز داشتند به اين روايات، سقيفه بني ساعده بود. اگر يكي از اين روايات را آقاي أبو بكر و عمر در سقيفه بني ساعده مطرح مي كرد، قطعا آن نزاع و درگيري كه ميان مهاجرين و انصار بود، خاتمه مي يافت. مشخص است كه هم چنين رواياتي تا آن روز به گوش صحابه نرسيده بود؛ حتي به گوش خود خليفه اول و خليفه دوم هم نرسيده بود. اينها به تعبير يكي از علماء بزرگ أهل سنت:

غالب رواياتي كه در فضائل أبو بكر و عمر و عثمان آمده، جعلي است و در دوران بني أميه ساخته و پرداخته شده است.

* * * * * * *

آقاي نقوي

افتخار داريم كه در اين مراسم ويژه افتتاح رسمي شبكه جهاني ولايت، در خدمت آيت الله نجم الدين طبسي از شهر مقدس قم هستيم كه ايشان استاد حوزه و دانشگاه هستند.

بنابر اهميت رسانه هاي امروز، مخصوصا براي پيروان مكتب أهل بيت (عليهم السلام) و ضرورت اين كه بايد يك صدايي براي نشر فرهنگ ائمه (عليهم السلام) باشد، الحمد لله كه شبكه جهاني ولايت هم راه اندازي شده است، در اين مورد توضيح بفرماييد.

استاد نجم الدين طبسي

من به شما تبريك و تهنيت مضاعف عرض مي كنم به خاطر راه اندازي اين شبكه جهاني ولايت كه واقعا جايش در دنياي اسلام خالي بود. امروز دنيا تشنه و طالب حقيقت است. اين نامه ها و تماس هايي كه گرفته مي شود و اين جلسات، حكايت از اين مي كند كه مردم، دنبال حقيقت هستند. واقعيت همان است كه از دو لب پاك ائمه طاهرين و معصومين (عليهم السلام) كه همان ها فرزندان و سلاله پاك رسول أكرم (صلي الله عليه و آله) هستند و از زبان علي بن أبي طالب (عليه السلام) شنيده شده است، از زبان كساني كه بضعة الرسول هستند، از زبان كساني كه به تعبير خود رسول أكرم (صلي الله عليه و آله):

علي مني و أنا من علي.

سنن الترمذي، ج5، ص300 ـ المصنف لإبن أبي شيبة الكوفي، ج7، ص504 ـ شرح نهج البلاغه لإبن أبي الحديد المعتزلي، ج9، ص171 ـ الجامع الصغير للسيوطي، ج2، ص177 ـ كنز العمال للمتقي الهندي، ج11، ص603 و ج13، ص142 ـ فيض القدير شرح الجامع الصغير للمناوي، ج4، ص471 ـ شواهد التنزيل للحسكاني، ج1، ص319 ـ الكامل لعبد الله بن عدي، ج2، ص442 ـ تاريخ مدينه دمشق لإبن عساكر، ج42، ص346 ـ أسد الغابة في معرفة الصحابة لإبن الأثير، ج4، ص27 ـ تهذيب الكمال للمزي، ج5، ص350 ـ تذكرة الحفاظ للذهبي، ج2، ص455 ـ سير أعلام النبلاء للذهبي، ج8، ص212 ـ الإصابة في تمييز الصحابة لإبن حجر العسقلاني، ج4، ص468 ـ تاريخ الإسلام للذهبي، ج3، ص630 ـ المناقب للخوارزمي، ص290 ـ ينابيع المودة لذوي القربي للقندوزي، ج1، ص169

الأمالي للشيخ الصدوق، ص188 ـ الخصال للشيخ الصدوق، ص640 ـ الأمالي للشيخ المفيد، ص56 ـ إقبال الأعمال للسيد ابن طاووس، ج2، ص264

به تعبير خود رسول أكرم (صلي الله عليه و آله):

اينها از من هستند و من از اينها هستم.

أللهم هؤلاء أهل بيتي.

امروز دنيا طالب حقيقت است و حقيقت از زبان اينهاست و شما با اين كارتان، به انسانيت و اسلام و مسلمين و تشنگان و طالبان حقيقت خدمت مي كنيد. البته ما گلايه اي هم از روي دوستي و علاقه داريم كه اين شبكه، دير آغاز به كار كرد. البته شبكه هاي ديگري هم بوده اند و إن شاء ا... صداقت داشتند و دارند و در راستاي ابليغ مذهب أهل بيت (عليهم السلام) إن شاء ا... كوتاهي نكرده اند. ولي جاي شبكه اي كه بتواند صادقانه، حقايق را بدون هيچ تعرضي به ديگران و جريحه دار كردن ديگران و بدون هيچ ايرادي، صاف و شفاف و روشن تبيين كند، خالي بود. هر چند امروز چشم ما و دنيا و حقيقت جويان به اين شبكه روشن و دوخته است و من اميدوارم از اين پس، كساني كه خواهان تفسير أهل بيت (عليهم السلام) و ناب هستند، خواهان فقه ناب هستند، خواهان عقائد ناب هستند، به اين شبكه مراجعه كنند. چون اين شبكه برگرفته شده است از حقايق و دو لب پاك آل محمد (عليهم السلام). اميدوارم در اين راستا، موفق و مؤيد و سربلند باشيد.

انتظاري كه از شما دارم، در جوار حضرت معصومه (سلام الله عليها) براي شما دعا مي كنم كه موفق و مؤيد باشيد و آن چيزي را كه حق و حقيقت است، به سمع دنيا برسانيد؛ كه دنيا طالب حق است و در تبيين، كوتاهي نكنيد.

* * * * * * *

آقاي نقوي

در خدمت استاد بزرگوار حجة الإسلام سيد محسن دعائي، عضو هيئت مؤسس شبكه جهاني ولايت و استاد حوزه و دانشگاه هستيم.

از شما مي خواهم كه درباره اهداف شبكه جهاني ولايت و سياست كلي اين شبكه و ارزش تبليغ در رسانه ها را توضيح بفرماييد.

استاد سيد محسن دعائي

شبكه جهاني ولايت به فضل إلهي، يك رسانه فرهنگي است و بنا دارد در يك فضاي كاملا فرهنگي و علمي، معارف اسلام عزيز و معارف بلند ولايت أمير المؤمنين (عليه الصلاة و السلام) را براي استفاده جهانيان عرضه كند.

شبكه جهاني ولايت بسترسازي لازم را براي تضارب افكار و مطرح شدن ديدگاه هاي علمي و تخصصي و فني صاحب نظران را فراهم مي كند به منظور اين كه مخاطب عزيز ما بتواند خودش حق و حقيقت را با تحقيق و تأمّل و تدبّر، به شكل آزاد و در فضاي كاملا علمي و در نهايت صميمت و أخوّت و برادري دريافت كند و تشخيص بدهد و انتخاب كند.

بنده به عنوان يك خدمت گذار كوچك در اين شبكه عزيز و نوراني، خدمت همه بينندگان عزيز اين مژده را خواهم داد كه شبكه جهاني ولايت به فضل إلهي، محور وحدت امت اسلامي و همه حق گرايان و عدالت باوران جهاني خواهد بود.

اين شبكه، هم چنان كه از نام زيباي آن روشن است، در صدد رساندن جامعه اسلامي به مقام ولايت إلهي است. مي دانيم كه ولايت، به معناي نهايت قرب به خداست؛ قربي كه ما بين كسي كه به خدا نزديك شده و فاصله اي وجود نداشته باشد. ما اميدواريم كه اين شبكه عزيز، هم از نظر ارائه معارف ولايت و آنچه كه مورد نياز يك سالك و مسافر به سوي حضرت دوست به آن نياز دارد، زمينه ها و اطلاعات لازم را در اختيار قرار بدهد و هم فضايي را ايجاد كند كه مخاطبان عزيز خودشان بتوانند اين مسير عاشقانه به سمت حضرت دوست و محبوب را عاشقانه و با اختيار خودشان طيّ كنند و در اين مسير، وليّ خدا دست آنها را بگيرد و آنها را عالي ترين مقامات قرب إلهي و معرفت به دينش نائل كند إن شاء ا... .

* * * * * * *

آقاي نقوي

مختصرا درباره برنامه هاي شبكه جهاني ولايت و محور برنامه هاي اين شبكه و وظيفه اين شبكه را توضيح بدهيد.

استاد سيد محسن دعائي

شبكه جهاني ولايت با زحمات شخض جناب عالي، مدتي است كه نورافشان فضاي رسانه اي عزيزان مشتاق بوده و در زمينه هاي مختلفي در پخش سخنراني ها و گفتمان ها و گفت وگوهاي زنده و ارائه فيلم هاي مفيد، فضاي خوبي را براي كساني كه در اين دنياي آشفته و فضاي مسموم رسانه اي دشمنان اسلام، دل شان مي خواست با يك آب گواراي معارف و هم چنين زمينه اي كه نيازهاي فكري و روحي و معنوي شان را دريافت كنند، مواجه باشند، خدماتي را ارائه كرده و إن شاء ا... اميدواريم كه از اين به بعد هم با قدرت بيشتر و محتواي قوي تر بتوانيم در همه عرصه هايي كه مورد نياز مخاطبان عزيز و بينندگان عزيز و گران قدرمان است، برنامه هايي را در فضاي نوراني اين رسانه آماده كنيم و در اختيارشان قرار بدهيم.

ما هم در كنار مرقد نوراني امام رضا (عليه السلام) از هيچ تلاشي براي تهيه برنامه ها و ارائه آنها به شما عزيزاني كه خدمت گذار اين شبكه هستيد و مخاطبان عزيزمان، كوتاهي نخواهيم كرد. همين امروز صبح كه حرم مشرّف بوديم، براي همه تان به نيابت، زيارت خوانيدم و از حضرت درخواست كرديم كه خودشان واسطه شوند و دست ما را به حقايق عالم هستي و به مقامات قرب إلهي نزديك و وصل كنند إن شاء ا... .

* * * * * * *

آقاي نقوي

به نظر شما، برترين و بالاترين فضليت حضرت علي (عليه السلام) چيست؟

استاد حسيني قزويني

بالاترين فضيلتي كه براي أمير المؤمنين (عليه السلام) به ذهن مي رسد، آيه مباهله است. در آيه مباهله، خداوند، أمير المؤمنين (عليه السلام) را نفْسْ پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) و هم طراز پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) مي داند:

فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أَنْفُسَنَا وَ أَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَةَ اللَّهِ عَلَي الْكَاذِبِينَ

سوره آل عمران/آيه61

آقاي إبن كثير دمشقي سلفي مي گويد:

«أَنْفُسَنَا وَ أَنْفُسَكُمْ» رسول اللّه و علي بن أبي طالب.

مراد از أَنْفُسَنَا، رسول الله و علي بن أبي طالب است.

تفسير إبن كثير، ج1، ص379

آقاي حاكم نيشابوري هم در المستدرك علي الصحيحين اين روايت را صحيح مي داند و مي گويد:

لما نزلت هذه الآية: «نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أَنْفُسَنَا وَ أَنْفُسَكُمْ»، دعا رسول الله صلي الله عليه و آله عليا و فاطمة و حسنا و حسينا رضي الله عنهم فقال: أللهم هؤلاء أهلي.

هذا حديث صحيح علي شرط الشيخين و لم يخرجاه.

المستدرك علي الصحيحين للحاكم النيشابوري، ج3، ص150

اين روايت را هم آقاي سيوطي نقل كرده و بر آن صحّه گذاشته است.

الدرّ المنثور السيوطي، ج2، ص38

شكي نيست بر اين كه آقا رسول أكرم (صلي الله عليه و آله)، أشرف خلايق است و أفضل همه أنبياء (عليهم السلام) و غاية القصواي خلفت است و در حق او آمده است:

لولاك لما خلقت الأفلاك.

اين گونه تو نبودي، هستي را نمي آفريدم.

وقتي آقا أمير المؤمنين (عليه السلام) را در قرآن، هم طراز و هم سنگ پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) مي شمارد، مشخص است كه در آيه مباهله، مراد از نفْسْ، نفس مادّي و جسم و بدن ظاهري نيست. چون جسم و بدن ظاهري أمير المؤمنين (عليه السلام)، غير از جسم و بدن ظاهري آقا رسول أكرم (صلي الله عليه و آله) است. بلكه مي خواهد بگويد آقا أمير المؤمنين (عليه السلام)، هم طراز و هم سنگ نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) است و مراد اين است كه تمام فضائلي است كه براي پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) ثابت است، براي حضرت علي (عليه السلام) هم ثابت است، مگر مسئله نبوت و وحي كه براي حضرت علي (عليه السلام) ثابت نيست. در حديث شريف منزلت هم آمده است:

أنت مني بمنزلة هارون من موسي، إلا أنه لا نبي بعدي.

با توجه به اين قضيه، آقاي زمخشري (از علماء بزرگ و استوانه هاي علمي أهل سنت) وقتي اين آيه را نقل مي كند و رواياتي كه در ذيل اين آيه آمده را بيان مي كند، مي گويد:

و فيه دليل لا شئ أقوي منه علي فضل أصحاب الكساء عليهم السلام.

قوي تر از آيه مباهله، براي فضيلت اصحاب كساء عليهم السلام نيست.

الكشاف عن حقائق التنزيل و عيون الأقاويل للزمخشري، ج1، ص434

اگر بخواهيم سخن آقاي زمخشري را تحليل كنيم و مقداري غور كنيم در معناي آيه مباهله، به چند نتيجه مي رسيم:

نتيجه اول:

اين قضيه دلالت مي كند بر اين كه أمير المؤمنين (عليه السلام) و حضرت فاطمه زهراء (سلام الله عليها) و حسنين (عليهم السلام)، محبوب ترين انسان ها نزد خداوند بودند. آقاي بيضاوي هم در تفسير اين آيه مي گويد:

أي يدع كلّ منّا و منكم نفسه و أعزّة أهله و ألصقهم بقلبه إلي المباهلة.

يعني رسول الله فرمود: شما كسي را كه به منزله جان شماست و عزيزترين اهل تان است، بياوريد و ما هم عزيزترين اهل مان را مي آوريم.

تفسير البيضاوي، ج2، ص46

قطعا:

الأحبيّة تستلزم الأفضليّة.

وقتي حضرت علي (عليه السلام) محبوب ترين انسان ها نزد پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) است، قطعا أفضل ترين انسان ها هم نزد پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) است.

نتيجه دوم:

كساني كه در مباهله شركت كرده اند، براي اين رفتند كه ثابت كنند نبوت و صدق كلام پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) را تا پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) را در اين مباهله ياري كنند. پس مشخص است يك نازنين وجودي كه در اثبات نبوت پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) سهم دارد، شايسته تر است از ديگران براي امامت و جانشيني.

نتيجه سوم:

در اينجا، پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) حضرت علي (عليه السلام) را نفْسْ و جان خودش قرار داده است و اين دلالت مي كند كه حضرت علي (عليه السلام) با پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) در جميع جهات، برابر است، إلا بحث نبوت و وحي و پس از اين دو، همه فضائلي كه براي نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) مطرح است، توسط اين آيه، براي أمير المؤمنين (عليه السلام) هم مطرح است.

ويژگي هاي پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله)

1. عصمت

از جمله ويژگي هاي پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله)، عصمت است و براي حضرت علي (عليه السلام) هم ثابت است.

2. ولايت بر مؤمنين

پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله):

أَوْلَي بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ

سوره أحزاب/آيه6

است و ولايت پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله) بر مؤمنين، از ولايت خود آنها بالاتر است، پس حضرت علي (عليه السلام) هم اين چنين است.

3. أفضليت

پيامبر أكرم (صلي الله عليه و آله)، أفضل خلايق است، حتي از أنبياء (عليهم السلام) و ملائكه، پس أمير المؤمنين (عليه السلام) هم اين چنين است. چون اين قاعده و منطق است:

لأنّ مساوي الأكمل الأولي بالتصرف، أكمل و أولي بالتصرف.

نهج الحق و كشف الصدق للعلامة الحلي، ص177

لذا به نظر مي رسد كه اين آيه، يك مقام والا و بالايي را براي امير المؤمنين (عليه السلام) مطرح مي كند و عقيده شيعه را كه معتقد است حضرت علي (عليه السلام) أفضل از أنبياء (عليهم السلام) است، غير از نبي مكرم (صلي الله عليه و آله)، اين آيه آن را تثبيت مي كند.

* * * * * * *

آقاي نقوي

نظر شما نسبت به كساني كه حضرت علي (عليه السلام) را با ديگران مقايسه مي كنند، چيست؟

استاد حسيني قزويني

روايت اول:

در اين رابطه، دوست دارم عبارتي را از آقاي احمد بن حنبل (رئيس حنابله) كه عبد الله بن احمد، پسرش نقل مي كند:

حدثت أبي بحديث سفينة فقلت: ما تقول في التفضيل؟ قال: في الخلافة أبو بكر و عمر و عثمان، فقلت: فعليّ؟ قال: عليّ من أهل بيت لا يقاس بهم أحد.

حديث سفينه را براي پدرم خواندم و گفتم: نظر شما در مورد تفضيل چيست و كدام يك از صحابه، أفضل (عليه السلام) هستند؟ گفت: در خلافت، أبو بكر و عمر و عثمان أفضل هستند. گفتم: پس علي چه؟ گفت: علي از اهل بيت است و كسي با او قابل مقايسه نيست.

مناقب الامام أحمد لإبن الجوزي، ص163

اين تعبير، خيلي سنگين است.

روايت دوم:

آقاي عبد الله بن عمر مي گويد:

إنا إذا عددنا قلنا: أبو بكر و عمر و عثمان. فقال له رجل: يا أبا عبد الرحمن فعلي؟ قال إبن عمر: ويحك! علي من أهل البيت لا يقاس بهم، علي مع رسول الله في درجته إن الله يقول: «وَ الَّذِينَ آَمَنُوا وَ اتَّبَعَتْهُمْ ذُرِّيَّتُهُمْ» ففاطمة مع رسول الله في درجته و علي معهما.

وقتي صحابه را مي شمرديم، مي گفتيم أبو بكر و عمر و عثمان. مردي با او گفت: پس علي چه شد؟ گفت: واي بر تو! علي از اهل بيت است و كسي با آنها قابل مقايسه نيست. علي هم درجه رسول الله است و خداوند مي گويد: «وَ الَّذِينَ آَمَنُوا وَ اتَّبَعَتْهُمْ ذُرِّيَّتُهُمْ» و قاطمه هم با رسول الله است و هم درجه او است و علي هم با آن دو است.

شواهد التنزيل للحسكاني، ج2، ص270 و 271، ح903 و 904 مورد سورة الطور/21 ـ ينابيع المودة للقندوزي، ج1، ص177، طبع اسلامبول و طبع النجف: ص208، باب55 و ص253 طبع اسلامبول و طبع النجف، ص301، باب56 و ج2، ص297، مطبعة الأسوة، طبع الأولي، سال چاپ: 1416، ناشر: دار الأسوة للطباعة و النشر

روايت سوم:

جابر بن عبد اللّه انصاري مي گويد:

لمّا قدم عليّ بن أبي طالب بفتح خيبر، قال له النبيّ (ص): يا عليّ! لولا أن تقول طائفة من اُمّتي فيك ما قالتا النصاري في عيسي بن مريم، لقلتُ فيك مقالاً لا تمرّ بملأ من المسلمين إلاّ أخذوا التراب من تحتِ رجليك و فضل طهورك، يستشفون بهما و لكن حسبك أن تكون منّي ... بمنزلة هارون من موسي، غير أنّه لا نبيّ بعدي.

وقتي علي بن أبي طالب از فتح خيبر برگشت، (كه پيامبر پرچم را به أبو بكر و عمر داد و رفتند و شكست خوردند و برگشتند، سپس پرچم را به دست علي داد و رفت و پيروز شد و خيبر را فتح كرد) پيامبر به ايشان فرمود: اي علي! اگر من بيم اين را نداشتم كه بعضي از أمت من درباره تو غلوّ كنند، همان طوري كه نصاري درباره عيسي بن مريم غلوّ كردند، در فضيلت تو سخني مي گفتم كه اگر از كنار هر مسلماني ردّ مي شدي، آنها خاك زير پاي تو را برمي داشتند و ريزش آب وضوي تو را مي گرفتند و به وسيله آن دو شفا مي گرفتند. ولي همين در حق تو كافي است كه بگويم: جايگاه تو نسبت به من، مانند جايگاه هارون نسبت به موسي است؛ جز اين كه هيچ نبي اي بعد از من نيست.

المناقب لإبن المغازلي، ص237 و 285 ـ كفاية الطالب للكنجي، ص264 ـ المناقب للخوارزمي، ص311، ح310 ـ ينابيع المودة لذوي القربي للقندوزي، ج1، ص393 و ج2، ص486

الكافي للشيخ الكليني، ج8، ص57 ـ الخصال للشيخ الصدوق، ص575 ـ الأمالي للشيخ الصدوق، ص156 ـ خاتمة المستدرك للميرزا النوري، ج4، ص330 ـ شرح الأخبار للقاضي النعمان المغربي، ج2، ص411 ـ الإرشاد للشيخ المفيد، ج1، ص117 ـ المسترشد لمحمد بن جرير الطبري الشيعي، ص622 ـ مناقب آل أبي طالب لإبن شهر آشوب، ج2، ص166 ـ مناقب الإمام أمير المؤمنين لمحمد بن سليمان الكوفي، ج1، ص494، ح402 ـ كشف اليقين للعلامة الحلي، ص430 ـ بشارة المصطفي لمحمد بن علي الطبري، ص246 ـ روضة الواعظين للفتال النيشابوري، ص112 ـ كنز الفوائد لأبو الفتح الكراجكي، ص281

اين روايت را شيعه و سني نقل كرده اند.

اميدوارم كه إن شاء ا... خداوند ما را با ولاي حضرت علي (عليه السلام) در دنيا زنده بدارد و با ولاي حضرت علي (عليه السلام) بميراند و فرداي قيامت در زير لواي حضرت علي (عليه السلام) ما را محشور كند و در جوار آنان در بهشت ما را جاي دهد.

* * * * * * *

* * * * * * *

* * * * * * *

««« و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته »»»



Share
1 | منصوري خواه | | ١١:٥٢ - ١٤ تير ١٣٨٩ |
سلام
خدا را شاکريم که در اين برهه از زمان که اجناس تقلبي در بازار فرهنگي جهان بسيار است ، خداوند متعال اين اجازع را به شيعيان عنايت فرموده تا معارف ناب انساني و اسلامي را به جهانيان عرضه و در جهان صادر نمايد
للهم صلي على محمد و ال محمد
الله يحفظ حاملين راية شيعة سيدنا و مولاناعلي رغم الاعداء اللهم احشرني مع عترة نبينا محمدصل الله عليه و سلم و على اله الاطهار المعصومين اللهم من ارادنابسوء اشغله في نفسه وسلط عليه من لا يرحم بجاه لا الاه الا الله محمدا رسول الله .
http://aghaedeshia.blogfa.com/
2 | مهرداد | | ١٤:٠٦ - ٠٩ مرداد ١٣٨٩ |
سلام جناب رضا آقا بابايي... ...از آنجايي كه جناب قزويني در شبكه ي سلام مشهور شده است خيلي خطرناك است.... چرا كه شهرت اين شخص باعث خواهد شد در وهله ي اول افراد سطحي نگر فكر كنند هر چه او مي گويد عين تشيع است و كم و كاستي ندارد....كه اين خود به ضرر تشيع است! و اما در وهله ي بعدي همين افراد سطحي نگر اگر زماني به اين مسئله پي ببرند كه ايشان تا جايي تشيع را معرفي كرد و طوري معرفي كرد كه صلاح قدرت پرستان بود ممكن است تبعات بدتري هم نزد اين سفهاي سطحي نگر داشته باشد! خداوند خودش به خير كند. والسلام علي من اتبع الهدي.
3 | مجيد م علي | | ١٩:٣١ - ٠٩ مرداد ١٣٨٩ |
با سلام
دوست جناب اقا رضا بابايي :
1 ) نيستند .
2 ) اگر هم باشد خوب است , عاليست , فوق عاليست .
3 ) مثل اينكه حكومت ايران تنها حكومت اسلامي حال حاضر دنياست , يكي از بهترينها بعد از حكومت مولا حضرت علي ( عليه السلام ) البته با خيلي فاصله اما .....
بنده ايشان را دوست دارم و اگر دولتي هم باشند بازهم دوست دارم , البته در هر حالت شخصيت ايشان و گفتار و كردار ايشان ملاك من است .

يا علي
4 | رضا آقابابايي | | ٢٤:٥٣ - ٠٩ مرداد ١٣٨٩ |
آقاي قزويني واقعا اميدوارم دولتي نباشيد
5 | رضا آقابابايي | | ١٠:٢٣ - ١٢ مرداد ١٣٨٩ |
آقاي مجيد م علي در اين تنها حکومت اسلامي همين ديروز وزير ارشاد فرمايش کردند که با وجود نظر علما و روحانيون ( هنوز جرأت نمي کنند بگويند با وجود نظر پيامبر) حرام بودن موسيقي را قبول نداريم و همچنين پخش موسيقي و دف زني و آواز خواني دختران در همايش ايرانيان خارج از کشور باعث خروج دو تن از روحانيون از اين همايش شد و اين همان همايشي است که توسط دولت و با سخنراني رئيس جمهور برگزار شد. و از اين دست فراوان سراغ داريم در اين دولت ها.

منبع خبر اول سايت شيعه نيوز و خبر دوم سايت خبر آنلاين
6 | مجيد م علي | | ١٥:٢٥ - ١٢ مرداد ١٣٨٩ |
با سلام
دوست جناب اقا رضا بابايي :
1 ) ________________
2 ) ________________.
3 ) ........................... , يكي از بهترينها بعد از حكومت مولا حضرت علي ( عليه السلام ) البته با خيلي فاصله اما .....
_______________.

يا علي
7 | رضا آقابابايي | | ١٠:٢٢ - ١٣ مرداد ١٣٨٩ |
آن چيزي که من مي بينم فاصله نيست در جهت مقابل حرکت کردن است
8 | سعيد حسيني(شاه اسماعيل صفوي) | | ١١:٥٤ - ١٣ مرداد ١٣٨٩ |
باسلام برادر عزيز جناب آقاي رضا بابائي کلام شما کاملا متين است اما مشکل تاثير سياست بر دين است در واقع خيلي چيزها فداي سياست شده که دين عزيز اسلام يکي از آنهاست! در مورد شبکه جهاني ولايت که با مديريت قوي جناب دکتر قزويني اداره ميشود بايد عرض کنم که حتي اگر دولتي هم باشد مشکلي نيست. زيرا مشکل من و شما و بقيه شيعيان دولتي بودن يا نبودن اين شبکه نيست. از طرفي حکومت جمهوري اسلامي که بقول خودشان بر پايه و مبناي مذهب بر حق شيعه استوار شده است بيش از اين حرفها به شيعه بدهکار است و من نميدانم که چرا مسئولين دولت جمهوري اسلامي اقدام به تاسيس شبکه هاي شيعي آنهم در مقابل اينهمه شبهه پراکني شبکه هاي وهابي نميکنند !!!! شما خود نگاهي به شبکه هاي شيعه مانند (شبکه سلام) ، (شبکه اهل البيت ع) ،(شبکه ولايت) و بقيه شبکه ها بيندازيد! واقعا انسان متاثر و ناراحت ميشود که عليرغم تلاش مسئولين اين شبکه ها و ارائه مطالب ارزنده و جالب شان، متاسفانه براي اداره شبکه از نظر مالي به مشکلات جدي مواجه هستند. پر واضح است که دولت جمهوري اسلامي که مدعي مذهب بر حق شيعه است وظيفه دارد که از اين شبکه ها دفاع کرده و خود نيز به تآسيس شبکه هاي شيعه با برنامه هائي در سطح عالي بپردازد. بواقع من دليل اين سهل انگاري مسئولين را متوئجه نميشوم چرا که اينهمه هزينه ار محل بيت المال خارج شده و صرف مسخره بازيهاي سياسي آقايان ميشود که جز ضرر براي شيعه چيز ديگري در بر ندارد اما دريغ از يک ريال براي شبکه هاي شيعه!!!! واقعا جاي تاسف دارد، بنده سياسي نيستم و از سياست همان نفرت دارم که از عمر دارم. اما واقعا اين ناجوانمردي بر شيعه روا نيست که قدرت شيعه بدست مسئوليني باشد که هيچ اهميتي به شيعه نميدهند و تنها به بهانه واهي محدويتهاي سياسي از دفاع از مکتب برحق شيعه سر باز ميزنند. دولت وظيفه دارد شبکه هاي شيعه که با هزينه هاي مردمي اداره ميشوند را حمايت کند. متاسفانه بسياري از شبکه هاي شيعه که با هزينه مردمي اداره ميشوند در استانه تعطيل شدن هستند و کک هيچ مسئولي هم نميگزد!!! بايد امثال اساتيد محترمي مانند دکتر قزويني و آيت الله زنجاني و ديگر عزيزاني که در جهت شيعه و ولايت امير مومنان حضرت علي بن ابيطالب قدم بر ميدارند حمايت کند. جناب آقاي رضا بابائي بنابر اين اگر هم دولت چنين شبکه هائي را تآسيس کند که بعيد ميدانم بسيار خوب است يا علي
9 | مهرداد | | ١٧:٥٠ - ١٣ مرداد ١٣٨٩ |
سلام عليکم

"اگر هم دولت چنين شبکه هائي را تآسيس کند که بعيد ميدانم بسيار خوب است"

عزيز دل جناب شاه اسماعيل اين فرمايش حضرتعالي تاجايي درست است که دولتي بودن ضرر به حقانيت تشيع نزند مثلا به خاطر دولت حق پوشي نکنند
يا بخاطر سياست هاي كثيفشان نگويند آقا جان حتي زيارت عاشورا هم نخوانيد....!

شما فقط اسم شيعه بودن شبكه برايتان مهم است؟!

ضمنا تاثير بر مردم هست وقتي مردم سطحي نگر ببينند کسي مبلغ بسيار قوي علي است اما همو بي چون و چرا از کساني که در لباس علي مقابل علي راه مي روند اعلام انزجار نمي کند و آنها را هم از حکومت علي معرفي مي کند معلوم است که در اذهان سطحي نگر مردم شبهه بوجود خواهد آمد!!

ما نمي توانيم براي مردم شبهه درست كنيم و بعد هم بگوييم مردم بايد شبهه را بفهمند.

علي اي حال جناب قزويني خيلي راحت علي را فروختند.

ضمنا جناب ژژژژژشتيباني وقتي حذف مي كني طوري حذف كن كه مشخص باشد توسط حضرتعالي سانسور شده است و نگارنده حين حرف زدن چرت نزده است!
مكتب سانسور مكتب اهل بدعت است نه مكتب اهل البيت عليهم السلام حضرت آقا!
والسلام علي من اتبع الهدي.

10 | سعيد حسيني(شاه اسماعيل صفوي) | | ١٣:١٤ - ١٤ مرداد ١٣٨٩ |
سلام

جناب مهرداد برادر گرامي

منظور بنده بطور واضح از کلامم هويداست

بنده سياسي نيستم و اعتقادي هم به سياست ندارم و اگر نظرم بخوانيد متوجه ميشويد که بنده منکر تآثير منفي سياست بر دين نيستم و هميشه از آن شکايت داشته و دارم
براي هزارمين بار ميگويم ما خيلي چيزها را فداي سياست کرديم از جمله دين خود را که بابت آن براي بسياري از آقايان که خود و دين خود را به سياست فروختند متاسفم
در ضمن بنده قصد جانبداري از هيچکس را ندارم اين مطلب از کامنتهاي من کاملا مشخص است و انشاءالله دغدغه حقير همان استخوان در گلوي مانده حضرت امير است که اکنون در گلوي مبارک امام زمان عج است که البته مسئول آن ما شيعيان هستيم
هر کس که در اين مسير قدم بر ميدارد بايد چنان هوشيار و محکم قدم بردارد که مورد نظر و رضايت خداوند تبارک و تعالي و توجه خاص آن امام همام قرار گيرد
در ضمن ما شيعيان بايد طوري عمل کنيم که گزک بدست دشمنان ندهيم، در واقع بعضي مسائل سطحي هستند و ما خود به علت بي تجربگي آنرا بزرگ ميکنيم در صورتي که براحتي قابل حل شدن است

در ضمن دوستان سايت نظر بنده را بطور کامل علني کردند و چيزي از آن حذف نشده است
يا حق

11 | مهرداد | | ١٦:٥٨ - ١٥ مرداد ١٣٨٩ |
به نام خدايي كه شاهد مظلوميت اميرالمومنين صلوات ا...وسلامه عليه است.
السلام عليكم

جناب سعيد حسيني شاه اسماعيل گرامي

در تعجبم از كساني كه خواهان پيروي از اميرالمومنين صلوات ا...وسلامه عليه هستند و بعضا مي گويند من سياسي نيستم و اعتقادي به سياست ندارم!

اين قبيل سخن ها از عجايب روزگار است!

مگر مي شود كسي در عين طرفداري از حق بگويد برايم حق و ناحق تفاوتي ندارد؟! كه حال كسي بيايد و مدعي شود اعتقادي به سياست ندارد و سياسي نيست و....عجبا!

بزرگوار در اينجا هم قصه ي شما در اين بحث نوعي از قصه ي يكي به نعل و يكي به ميخ است از طرفي مي فرماييد در اين مملكت ال كرده اند و بل كرده اند از طرفي هم مي فرماييد ما مسائل را بزرگ مي كنيم....

برادر عزيز مسببات در انحراف و شبهه افتادن فردي از خلايق خدا چيز كوچكي است؟!



ضمنا صورت مسئله را پاك نفرماييد بلكه مسئله را حل كنيد! اينكه مردم سطحي نگر بايد باشند يا نباشند دليل بر اين نيست كه ما با اعمال نسنجيده برايشان مسببات هر چه بيشتر انحراف را فراهم كنيم...

براستي عجبا از اين سخنان!

گزك را هم كسي بدست شيطان و بندگانش مي دهد كه بوجود آورنده ي فتنه است نه كسي در پي رفع و ممانعت از فتنه است! شما كه سرت داخل كتب ديني و بحث و... است وقتي اينگونه سطحي نگري بفرماييد چگونه به عموم مردم حق نمي دهيد كه سطحي نگر باشند؟!

عجبا و صد عجبا كه مردم گويي دوست دارند حق را نبينند....

ضمنا اشاره ي بنده به سانسور مربوط به مطالب حضرتعالي نبود بنده مطالب خود را عرض كردم.لطفا كمي دقت كنيد.


السلام علي من اتبع الهدي.
12 | اورانيوم غني شده | | ١٣:٠٩ - ٠٣ شهریور ١٣٨٩ |
با عرض سلام خدمت برادران رضا آقابابايي و مهرداد

ان شاء الله سلام شما بر تابعين هدايت صادقانه باشد چون در دوران دانشجويي در دانشگاه عده اي حجاب ليبرال را تبليغ مي کردند و در آخر مي نوشتند: "السلام علي من اتبع الهدي"

بهتر است در دنياي واقعي زندگي کنيم. وقتي برخي از مراجع محترم تقليد، در کنترل بيت و آقازاده هاشان هم کاري از دستشان بر نمي آيد (شواهد بسياري دارم) آيا انتظار داريد که مديريت يک کشور 75 ميليون نفري کار آساني باشد و بي عيب و نقصي از آب درآيد؟

اين همه مسائل مثبت اين دولت را رها کرده ايم چند نقطه ضعف را تا اين حد بزرگ مي کنيم و اسمش را مي گذاريم: "در جهت مقابل حرکت کردن"؟

مشکل اميرالمؤمنين عليه السلام با خوارجي بود که خود را ساده و مقدس مآب جا زده بودند. ولي جايش که رسيد معلوم شد نه ساده بودند و نه مقدس.

13 | مجيد م علي | | ١٦:٣٢ - ٠٣ شهریور ١٣٨٩ |
با سلام
جناب اورانيوم غني شده 89.9999 % باهت موافقم .
بهر حال دوستان و برادران دلسوز بايد انتقاداتشان سازنده باشد و نه مخرب .
يا علي
14 | momen abdullah | | ٢١:٥٧ - ٠٣ شهریور ١٣٨٩ |
جناب اورانيوم 235
«مديريت يک کشور 75 ميليون نفري»
خيلي ببخشيد. آيا تاکنون شما نام «الله متعال» به گوش شما خورده است؟
فکر نمي‌کنيد استدعا و يا ادعاي مديريت 75 ميليون نفر از غير خدا و خليفه معصوم او، کمي به سجده در برابر لات و هبل و عزي شباهت دارد؟؟
اگر اين 75 ميليون نفر، 75 ميليون دانه شن هم بودند احدي را توانايي «مديريت» آنها را نداشت جز اله واحد جهانها و خليفه بر حق او!!!
بعد چگونه ممکن است که 75 ميليون بشر، که صاحب پيچيده‌ترين مخلوق خداوند، يعني مغز، هستند را شخص و يا اشخاصي بتوانند «مديريت» کنند؟؟؟
************
آهاي کساني که خرافه و شرک مديريت ميليوني را باور کرده‌ايد، لطفا بگوييد يک نفر بنده حقير را «مديريت» کند:
محل سکونت بنده: يک بالن هيليومي در ارتفاع 45 کيلومتري از سطح زمين.
کشاورزي بنده: هر از چندگاهي براي برداشت لجن مناسب کشت باکتري به کنار مردابها مي‌روم.
شغل بنده: جمع آوري و فروش اطلاعات.
الفباي نگارش بنده: رنگها به جاي خطوط عربي
وسيله نقليه بنده: ماشيني که هم در آب برود و هم بر روي خشکي.
و ...
هرگاه بنده را مديريت کردند بعد بروند سراغ بقييه 75 ميليون نفر باقي!!! (البته احتمالا چون بقييه سيستمهاي مرکزگرا، بلافاصله بنده را روانه آسايشگاه خواهند کرد تا ديگر کسي جرات خواستي غير از «خوراک پوشاک مسکن» نباشد!!!)
*********
عزيزان تشيع
براستي که «تنوع» و «تنوع طلبي» و «گونگوني» از بزرگترين دشمنان مارکس يهودي و صنم ساخت او،خرافه اقتصاد کلان(Macroeconomy)، است.
زين پس اگر کسي از مديريت شما سخن گفت و از «برنامه ريزي» شما سخن راند فقط يک کلام به او بگوييد:
خيلي ممنون ميزان شکر مصرفي ما و يا سرانه پژوهش و ورزش و ... ما را تعيين فرمودي و بودجه مورد نياز را تنظيم کردي.
لطفا سهميه Rapid Share ما را هم برنامه ريزي بفرما!!!
اگر جواب داد Rapid Share ديگر چه کالايي است و چگونه بايد آن را تهييه کرد بگوييد:
برو از مارکس بپرس!!

يا علي
15 | اورانيوم غني شده | | ٠٢:٣٣ - ٠٤ شهریور ١٣٨٩ |
جناب momen abdullah


اين که اورانيوم غني شده را معادل اورانيوم 235 گرفتي و اين که روي پستي که بيش از يک ماه راکد بوده سريع اومدي کامت گذاشتي حاکي از اين است که با گردانندگان سايت مرتبط هستي. چون از لحاظ عرفي و تکنيکي اورانيوم غني شده معادل اورانيوم 235 نيست مگر اين که از email من آگاهي داشته باشي.

من خيال مي کردم که فقط از قوطي وهابي ها شرک و اتهام به آن در مي آيد، نگو کسان ديگري هستند که گوي سبقت را از آنان ربوده اند!

در قاموس زبان فارسي عبارت «مديريت يک کشور 75 ميليون نفري» معادل عبارت «مديريت زندگي 75 ميليون نفر» نيست.

کل کامت شما در واقع سمفوني پيوند ميان گوزن و شقايق بود!! از بالون هليوم (يا هيليوم به قول شما!!) شروع کردي به Rapid share رسيدي!!!

اگر منظورت اينه که چون خدا هست پس کشور مديريت نمي خواهد، پس قاعدتا مادربزرگ من هم مي تواند رئيس دولت شود!! چون زن خوبي است، نماز شب و زيارت عاشورا مي خواند و بيشتر از قشر تحصيل کرده به قضا و قدر اعتقاد دارد!!!

من هم قبول دارم سرانه ورزش، ميزان شکر مصرفي، سقوط هواپيماهاي توپولوف و خودکشي دلفين ها جزء مشکلات کشور هستند. ولي حرف من در مورد مديريت فرهنگي بود. اين که بسياري از جنبه هاي مثبت را ناديده بگيريم و فلان اتفاق و حرف فلان مسؤول را علم کنيم و دليل بر تقابل اصولي با حكومت اميرالمؤمنين (عليه الف صلوات المصلين) بدانيم، از نظر من مغرضانه و "کلمة حق يراد بها الباطل" است.

لحن پاسخ شما با لحن کامنت من سنخيت ندارد. بايد بگويم بابا خر ما از کرّگي دم نداشت!!!
16 | مهرداد | | ١٠:١٢ - ٠٥ شهریور ١٣٨٩ |
بسم ا...
السلام عليكم

جناب غني شده!

البته شما كه غني كرده اند جيبتان را انتظار مي رود كه خدا فروشي نماييد!

شما بهتر است به بنده بفرماييد كه كجاي دين آمده است كه اگر فدايي سردمداران شما نباشيم از خوارج خواهيم بود؟!

اي حقير خودكشي دلفين ها پيش كش تو و مولايتان! در مقابل كشتن خلق خدا چه توجيهي داري؟! كجاي تاريخ نوشته شده است كه در حكومت خدا مردمي را به صرف اعتراض - حال غلط يا درست- مي كشند و مي زنند و مي برند و مي كشند؟!
اين حكومت حكومت خداست يا حكومت مقابل خدا كه طاغوت است؟!

بهتر است كمي آن غناي حرام را از خود دور كني و توبه نمايي شايد چشمانت خورشيد را ببينند!

والسلام علي من اتبع الهدي.
17 | اورانيوم غني شده | | ١١:٠٩ - ٠٧ شهریور ١٣٨٩ |
اولا به شما اطمينان بدهم از لحاظ مالي فاقد هرگونه غنايي هستم (اعم از حلال و حرام)، غناي بنده از محبت اهل بيت عليهم السلام است: فَهُوَ غَنِيً وَ لا فَقْرَ بَعْدَهُ

ولي ظاهرا شما خيلي غني هستيد که در ماه مبارک رمضان با افترا زدن به خلق خدا، بهشت را به ثمن بخس مي فروشيد و جهنم را مي خريد.

من آن آدمي نيستم که شما گمان مي کنيد (به عنوان مثال از سال 76 که واجد شرايط رأي شدم تا به حال توفيق شرکت در هيچ انتخاباتي را نداشته ام).

پس بکوشيد تفکرات باطل را از خود دور کنيد.

بايد بگويم در کل مفرداتتان خوب بود و السلام عليك إن إتبعت الهدى.
18 | رسول بهادري | | ٢٢:٣٩ - ١٩ شهریور ١٣٨٩ |
سلام وهابيها در جزيره قشم شبهات فراواني در زمينه‌هاي مختلف اعتقادي وارد مي‌کنند و همان‌گونه که فرموديد هدف شما از تأسيس شبکه ولايت پاسخ‌گويي به همين شبهات است. ما براي استفاده کردن از بيانات و رهنمودهاي شما دو راه بيشتر نداريم: 1- استفاده از اينترنت. که آن‌هم با هزينه‌ي بالايي و سرعت کم براي ما سخت است. 2- استفاده از آنتن‌هاي ماهواره‌اي. با توجه به شرايط اين جزيره، آيا مي‌توانيم جهت دريافت اين شبکه و امثال آن از ماهواره استفاده کنيم؟

پاسخ:

با سلام

دوست گرامي

بهتر است جهت گرفتن پاسخ سوال خويش از دفتر مرجع تقليد خود سوال كنيد !

اما راه حل آن است كه سوالات خود را براي ما بفرستيد تا پاسخ آن را از طريق ايميل خويش دريافت كنيد !

موفق باشيد

گروه پاسخ به شبهات

19 | ع | | ١٩:٤٠ - ٢١ شهریور ١٣٨٩ |
سلام يه وبلاگي مي‌خوام بسازم که مطالبش از سايت شماست. اجازه هست؟

پاسخ:

با سلام

دوست گرامي!

ما خوشحال مي‌شويم كه شما هم به جمع حاميان و مدافعان حريم امامت و ولايت و اهل بيت (عليهم السلام) بپيونديد.

با تشكر

معاونت اطلاع رساني

   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب
پربحث ترین ها
پربازدیدترین ها