2024 March 29 - جمعه 10 فروردين 1403
فضایل بی نظیر حضرت زهرا(سلام الله علیها) و دیدگاه منافقانه «ابن تیمیه»!!
کد مطلب: ١٠٨٤٨ تاریخ انتشار: ٢٢ بهمن ١٣٩٥ - ٠٨:٥٠ تعداد بازدید: 5346
سخنراني ها » حضرت زهرا (س)
فضایل بی نظیر حضرت زهرا(سلام الله علیها) و دیدگاه منافقانه «ابن تیمیه»!!

جایگاه و فضائل ومناقب ویژه حضرت زهرا و نسبت نفاق به ایشان توسط ابن تیمیه
اجر رسالت 95/11/22

بسم الله الرحمن الرحیم

تاریخ : 95/11/22

مجری:

اگر نظر فاسقان بر زر و سیم است و نظر عارفان بر خوف و بیم، نظر ما بر 19 حرف «بسم الله الرحمن الرحیم»!

سلام آقایان و خانم‌ها؛ عاشقان و دوست‌داران اهلبیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و همه بینندگان محترم «شبکه جهانی ولایت».

خدمت شما در داخل و خارج از کشور و هرکجای این کره خالی وجود دارید عرض سلام و ادب و احترام دارم و بهترین‌ها را برای شما آرزو می‌کنم. توفیق دارم با ویژه برنامه «اجر رسالت» از این لحظه تا حدود ساعت 9:30 شب در کنار شما باشم.

اجازه می‌خواهم که عرض تسلیتی داشته باشم سالروز و ایام شهادت جانکاه بانوی گرامی اسلام دخت گرامی رسول گرامی اسلام حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را به محضر وجود مقدس و نازنین رسول گرامی اسلام تسلیت عرض کنم.

همچنین این ایام را به محضر نازنین اهلبیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و بالأخص قطب عالم امکان آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و شما دوست‌داران و شیعیان و عاشقان و دلسوختگان اهلبیت عصمت و طهارت تسلیت عرض می‌کنم.

هرکجا که هستید ان‌شاءالله عزاداری‌هایتان قبول باشد. قرار است از امشب به مدت 5 شب در همین ساعت یعنی ساعت 8 تا 9:30 با ویژه برنامه «اجر رسالت» در محضر شما باشیم و با موضوع ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) گفتگویی داشته باشیم.

ان‌شاءالله تلاش می‌کنیم در هر شب به نکات و فضایل و سؤال‌ها و شبهاتی که در این زمینه مطرح می‌شود، بپردازیم با حضور چهره آشنای استاد عزیز و ارجمندمان آیت الله دکتر حسینی قزوینی که مفتخرم امشب در استودیو در محضرشان باشم.

استاد سلام عرض می‌کنم، شب شما بخیر، عرض تسلیت دارم و بسیار سپاسگذارم که فرصت را در اختیار ما قرار دادید.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته؛ بنده هم خدمت همه بینندگان عزیز و گرامی و دوست داشتنی که در هرکجای این کره خاکی بیننده این برنامه هستند و ما را مهمان کانون گرم و باصفای خانواده خودشان قرار دادند، خالصانه‌ترین سلامم را همراه با تسلیت و تعزیت ایام فاطمیه و شهادت جانسوز و غریبانه و مظلومانه صدیقه طاهره تقدیم می‌کنم.

خدا را به آبروی این بانوی دو سرا سوگند می‌دهم فرج فرزندش حجة بن الحسن (ارواحنا له الفداه)، مولای ما را نزدیک بگرداند، همه ما را از یاران خاص آن بزرگوار قرار بدهد.

از خداوند متعال می‌خواهیم دغدغه‌های فکری همه ما را برطرف سازد، حوائج و خواسته‌های ما را برآورده نماید، دعاهای ما را به اجابت برساند، ان‌شاءالله.

قبل از آنکه عزیزم سؤالاتی را طرح کند، بعضی از نکات ضروری و لازم را خدمت بینندگان عزیز تقدیم می‌کنم. ایام فاطمیه از راه رسید؛ ایام عزاداری تنها دخت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) که بعد از رحلت نبی اعظم مصائب زیادی را تحمل کرد!

اهل سنت در کتاب «صحاح» خود شعری آوردند که منسوب به صدیقه طاهره (سلام الله علیها) است. در این شعر وارد شده است:

«صبت علی مصائب لو أنها صبت علی الأیام عدن لیالیا »

مصائبی بر من فرود آمد که اگر این مصائب بر روز روشن فرود می‌آمد به شب ظلمانی مبدل می‌شد.

سیر أعلام النبلاء، اسم المؤلف: محمد بن أحمد بن عثمان بن قایماز الذهبی أبو عبد الله، دار النشر: مؤسسة الرسالة - بیروت - 1413، الطبعة: التاسعة، تحقیق: شعیب الأرناؤوط, محمد نعیم العرقسوسی، ج 2، ص 134، باب 18 فاطمة بنت رسول الله (ع)

قضیه شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هم هیچگونه منافاتی با وحدت ندارد. بعضی از افراد منحرف، نادان یا ناآگاه در تلاش هستند تا از این کانال میان امت اسلامی اختلاف ایجاد کنند. این افراد غلط برداشت کردند؛ زیرا حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) برای همه عزیز هست و مصائب آن بزرگوار برای همگان گران است.

ما در ایام فاطمیه اول و فاطمیه دوم شاهد برگزاری عزاداری در بیوت مراجع اعم از بیت حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) که الآن به بیت رهبری تبدیل شده است، در حال برگزاری است.

کسانی که منادی وحدت هستند وهرگونه اختلاف شیعه و سنی را جرم نابخشودنی می‌دانند، در ایام فاطمیه در عزاداری حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) به صورت گسترده و فعال حضور دارند.

بنده چندی قبل در اینترنت از قول یکی از بزرگان به نام جناب آقای یزدی که یکی از منبری‌های مشهور است شنیدم که ایشان می‌گفتند: من خدمت مقام معظم رهبری بودم. از ایشان سؤال کردم آیا سند فاطمیه اول درست است یا سند فاطمیه دوم؟!

ایشان گفتند: برای شما چه فرقی می‌کند؟! مگر ناراحت هستید از اینکه برای مادرمان حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در دو دهه عزاداری می‌کنند؟! چه اشکالی دارد؟! از شما چه چیزی کم می‌شود که نام مادرمان حضرت صدیقه طاهره در دو دهه برده شود؟!

جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که در میان 57 کشور اسلامی در کره زمین در ایام فاطمیه و شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نوحه خوانی، سینه زنی، مدیحه سرایی، راهپیمایی از رسانه‌هایش به صورت رسمی منتشر می‌شود!

پیام راهپیمایی 22 بهمن ملت ایران، به وهابیت پلید!

با اینکه شبکه ما یک شبکه سیاسی نیست و در کارهای سیاسی هم بسیار زیاد ورود پیدا نمی‌کنیم، اما در راهپیمایی 22 بهمن که مردم با یک حضور فعال و چشمگیر در سراسر کشور و خارج از کشور در آن شرکت کردند، دو پیام به وهابیت پلید دادند:

پیام اول این است که یکی از شعارهایی که امروز در راهپیمایی‌ها مطرح بود، سلام بر حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) بود که پشت بلندگو مجریان اعلام می‌کردند؛

سلام ما به چهره خجسته‌ات

سلام ما به پهلوی شکسته‌ات

هزاران نفر از مردم هم در جواب این بیت «یا زهرا، یا زهرا» می‌گفتند.

سلام ما به اشک داغ دیده‌ات

سلام ما به جای تازیانه‌ات

سلام ما به قلب پر ز داغ تو

سلام ما به قبر بی‌چراغ تو

سلام ما به قامت رشید تو

سلام ما به محسن شهید تو

با اینکه روز 22 بهمن بود و مردم در حقیقت سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفته بودند، اما در چنین روزی شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را به هیچ وجه فراموش نکردند.

مردم خواستند اعلام کنند که این نظام برخاسته از فرهنگ اهلبیت (علیهم السلام) است و این نظام با عشق و مظلومیت اهلبیت (علیهم السلام) عجین شده است.

نکته دوم این است مردم به کسانی که در شبکه‌های شیطانی مرتباً شعار می‌دهند که هدف ما براندازی است و مردم را به قیام و شورش تحریک می‌کنند و می‌خواهند اختلاف میان شیعه و سنی راه بیندازند و کشور را ناامن کنند، پیام دادند: "اگر شما بخواهید به این کشور چپ نگاه کنید، این مردم با حضور فعالشان چشم شما را کور می‌کنند، شما و هستی شما را نابود می‌کنند."

در حقیقت این مردم به پیام رهبری و پیام مرجعیت که مرتب از رسانه‌ها پخش می‌شود، لبیک گفتند!! اگر روزی مراجع ما برای نابودی وهابیت و سلفی‌های پلید و آدمکش و مظلومکش نظر بدهند، مردم با همین شور و حال به صورت میلیونی در صحنه حاضر می‌شوند، وهابیت را خفه می‌کنند و آن‌ها را برای همیشه از صفحه تاریخ محو می‌کنند و به زباله‌دان تاریخ می‌اندازند!

همچنین کسانی که وطن فروش هستند، از وطن خارج شدند و صادرات غیر نفتی هستند، در شبکه‌های وهابی شعار می‌دهند و مردم را تهدید و تحریک می‌کنند بدانند: مردم ما آگاه هستند، عزیزان اهل سنت ما در داخل کشور آگاه هستند و فریب این وطن فروشان را نخورده و نخواهند خورد!!

ما این مسئله را می‌دانیم و حضور عزیزان اهل سنت ما در استان‌های سنی نشین کاملاً این مسئله را اثبات کرده است که شما یاوه سرایان هرچه یاوه سرایی کنید، اهل سنت به یاوه سرایی‌های شما گوش نمی‌دهند.

مردم اعم از شیعه و سنی در داخل ایران همانند برادر زندگی می‌کنند و با یکدیگر مشکلی ندارند. شما در قبال پولی که از اربابانتان می‌گیرید، باید به وظیفه خودتان عمل کنید و به عربده سرایی‌ها ادامه بدهید!! شما تنها وظیفه دارید همانند سگ دم تکان بدهید تا اربابان شما چند قطعه استخوانی جلوی شما بیندازند.

الحمدلله رب العالمین مردم از نظر فکری و سطح معلومات به قدری بالا هستند که حاضر نیستند به هیچ قیمتی امنیت کشورشان را با تحریکات شما به خطر بیندازند. من در محضر جناب آقای سوری بزرگوار هستم.

مجری:

سلامت باشید. از شما خیلی ممنون و سپاسگذارم. دست شما درد نکند. شبکه‌ای که آن را مشاهده می‌کنید، «شبکه جهانی ولایت» است که ویژه برنامه «اجر رسالت» را در ایام جانکاه ساقی کوثر فاطمه اطهر بضعة النبی به نمایش گذاشته است.

این بانوی بزرگوار شخصیتی هستند که در آن لحظه‌ای که همه ما به او نیاز داریم، شافع ما خواهد بود. استاد بنده معتقدم برای شهادت این بانوی بزرگوار باید به بشریت تسلیت گفت، نه تنها به شیعه و اسلام!

همه زنان و مردان عالم باید به بودن چنین شخصیتی افتخار کنند که متأسفانه از بین ما سفر کردند و بد رفتاری‌ها و بد خلقی‌ها اتفاق می‌افتد.

دوستان من در اتاق فرمان لطف می‌کنند و راه‌های ارتباطی تلفنی و پیامکی را زیرنویس می‌کنند. امشب بعد از توضیحات استاد که بخشی در خدمتشان خواهیم بود، صدای شما مردم را خواهیم شنید. برادران و خواهران محترم اعم از شیعه و سنی که سؤال یا شبهه‌ای دارد، می‌تواند روی خط ارتباطی ما بیاید، زنگ بزند و پیامک ارسال کند تا به صورت صریح و بی‌پرده و صاف و صادق با هم به گفتگو بپردازیم.

ان‌شاءالله در برنامه «اجر رسالت» تا حدود ساعت 9:30 دقیقه شب مقداری مسائل تاریخی را با هم بررسی خواهیم کرد. می‌رویم، باز می‌گردیم و با کمال ادب در محضر شما خواهیم بود.

یک بار دیگر به شما مردم عزیز و دوست داران اهلبیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) تسلیت عرض می‌کنم. بسیار مفتخر هستم که از امشب به مدت پنج شب در محضرتان باشیم.

ما از ساعت 8 شب خواهیم آمد و تا ساعت 9:30 دقیقه در محضر آیت الله دکتر حسینی قزوینی عزیز خواهیم بود و سؤالاتی را با هم مطرح خواهیم کرد. همان‌طور که عرض کردم، شما هم می‌توانید با ما در ارتباط باشید.

راه‌های ارتباطی را برای شما زیرنویس خواهند کرد، شما هم می‌توانید تماس بگیرید و هم می‌توانید پیامک‌های خودتان را ارسال کنید و سؤالات و شبهاتی که برای شما مطرح شده است را با ما در میان بگذارید.

استاد برای فتح باب برنامه می‌خواهم خواهش کنم مقداری از فضایل کسی برای ما بگویید که شیعه و سنی و همچنین آزادگان عالم به وجود ایشان افتخار می‌کنند.

بنده حدود دو سال قبل به دانشگاه «أم القری» واقع در عربستان سعودی رفته بودم، استادی در سر کلاس درس حضور داشت که انسان منصفی بود و حدود 20 دقیقه در مورد فضایل حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) صحبت کرد.

ناگفته نماند بعد از اتمام صحبت‌هایش سؤالاتی را مطرح کرد که ما هم به آن سؤالات خواهیم پرداخت. می‌خواهیم مقداری از فضایل این شخصیت بزرگ و ساقی کوثر برای ما بگویید تا ان‌شاءالله سؤالات بعدی را مطرح کنیم.

فضایل منحصر به فرد حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیر ناصر و معین الحمدلله و الصلوة علی رسول الله و علی آله آل الله لا سیما علی مولانا بقیة الله و اللعن الدائم علی اعدائهم اعداء الله الی یوم لقاء الله افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر.

بنده قبل از اینکه به سؤال عزیزمان پاسخ بدهم، اعلام می‌کنم که ما ان‌شاءالله در ایام فاطمیه اول 5 شب و در ایام فاطمیه دوم هم چندین شب در خدمت بینندگان عزیز خواهیم بود و در رابطه با حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) هستیم.

ما ان‌شاءالله در این فاطمیه به دو موضوع خواهیم پرداخت:

موضوع اول جنبه اثباتی، فضائل، مناقب و جایگاه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در نزد شیعه و سنی است.

موضوع دوم پاسخ به شبهات وهابیت پلید و شبکه‌های شیطانی در حوزه زندگی حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) است.

ما 10 سؤال طرح می‌کنیم و ان‌شاءالله در طول این دو دهه و دو فاطمیه دوستان عزیز ما اعم از عزیزان اهل سنت یا خواهران و برادران شیعه که روی خط می‌آیند، تلاش کنند به یکی از این سؤالات پاسخ بدهیم.

سؤال اول این است که مهم‌ترین فضیلتی که در کتب شیعه و سنی برای حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نقل شده چیست؟! چرا تنها آن بزرگوار دارای این فضایل بی‌نظیر شدند، درحالی‌که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) فرزندان دیگری هم داشتند؟!

بنا به نقل بسیاری از علمای اهل سنت و شیعه، رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) بودند که تنها حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) یکی از فرزندان آن بزرگوار بودند.

پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) چهار پسر داشتند؛ یکی از آن‌ها «قاسم» نام داشت که به همین جهت پیغمبر اکرم «ابوالقاسم» لقب گرفتند. فرزند دیگر ایشان «ابراهیم» نام داشتند که در مدینه از دنیا رفت. همچنین «طیب» و «طاهر» که در مکه از دنیا رفتند.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) چهار دختر به نام‌های «رقیه»، «زینب»، «أم کلثوم» و حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) داشتند.

چطور شد که از میان این هشت فرزند تنها حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دارای این فضایل بی‌نظیر شدند؟! درحالی‌که به طور قطع حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) برادری به نام «ابراهیم» یا «قاسم» داشتند!

سؤال دوم این است که علت جعل و ساختن افسانه خواستگاری حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) از دختر «ابوجهل» چیست؟!

سؤال سوم این است که آیا تهدید به آتش زدن خانه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) با سند معتبر در کتب اهل سنت وارد شده است، یا خیر؟!

سؤال چهارم این است که آیا قضیه شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در کلام ائمه طاهرین (علیهم السلام) و علمای بزرگ شیعه ذکر شده است، یا خیر؟!

سؤال پنجم این است که علت دفن شبانه و مخفیانه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چه بود؟! شهادت ایشان به طور طبیعی بود، یا طبق وصیت آن بزرگوار بود؟! چرا ایشان این چنین وصیت کردند و علت وصیت بر دفن شبانه چیست؟!

سؤال ششم این است که با توجه به آیه مودت:

(قُلْ لا أَسْئَلُکمْ عَلَیهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبی)

بگو من از شما در برابر رسالتم مزدی طلب نمی‌کنم به جز مودت نسبت به اقرباء.

سوره شوری (42): آیه 23

وظیفه مسلمانان نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چه بوده است؟!

سؤال هفتم این است که آیا حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فرزندی به نام حضرت محسن (علیه السلام) داشته‌اند یا خیر؟!

سؤال هشتم این است که دفاع حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از ولایت و امامت حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) چگونه بوده است؟!

سؤال نهم این است که نظر شما نسبت به اهانت و اتهام نفاق به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) توسط «ابن تیمیه» پلید چه بوده است؟!

سؤال دهم این است که آیا دلیلی بر اینکه پیغمبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) فدک را به عنوان ملک شخصی به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) داده باشند وجود دارد، یا خیر؟! چرا پس از مطالبه شدید آن بزرگوار فدک به ایشان بازگردانده نشد؟!

بنده از بینندگان عزیز و گرامی و فهیم مخصوصاً عزیزان جوان و غنچه‌های ولایت می‌خواهم نسبت به سؤالات تأمل داشته باشند. ما در گذشته هم به این سؤالات پاسخ دادیم که جواب آن روی سایت «مؤسسه حضرت ولی عصر» و سایت‌های مختلف وجود دارد.

بنده همین امروز نگاه می‌کردم، دیدم سؤالاتی که ما مطرح کردیم در حدود 300 سایت مختلف نقل شده است. بعضی از سایت‌ها انصاف داشتند و بیان کردند که ما این مطالب را از سایت «مؤسسه حضرت ولی عصر» گرفتیم، اما بعضی دیگر به نام خودشان نوشتند و در پایان هم نوشتند که نقل بدون ذکر مصدر خلاف شرع است!!

ما همین اندازه که این مطالب منعکس شود، راضی هستیم. همچنین ما گفتیم که هرکسی این مطالب را بردارد و در کتابی به نام خود چاپ کند، ما راضی هستیم. تنها هدف ما این است که این فرهنگ در اختیار عموم مردم قرار بگیرد.

ان‌شاءالله عزیزان ما که روی خط تشریف می‌آورند، اگر برایشان مقدور باشد و بتوانند محبت کنند و به یکی از این ده سؤال پاسخ بدهند بعد سؤال خودشان را مطرح کنند ما از ایشان تشکر می‌کنیم.

مجری:

استاد هدف از این کار این است که فرهنگ پرداختن به این مسائل در میان مردم جا بیفتد؟!

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

هدف این است که فرهنگ فاطمیه در میان مردم روشن بشود. مشاهده کنید که واقعه عاشورا در میان مردم فرهنگ‌سازی شده است و مردم با تمام زوایای قیام امام حسین (علیه السلام) و هدف قیام و علت شهادت آن بزرگوار آگاه شدند.

بعضاً مشاهده می‌شود که بعضی افراد خیلی با نماز و روزه میانه‌ای ندارند، اما با امام حسین (علیه السلام) رابطه بسیار خوبی دارند.

البته پیام امام حسین (علیه السلام) این است که باید نماز خوانده شود. امام حسین (علیه السلام) در بحبوحه روز عاشورا نماز خود را ترک نکردند.

افراد بسیاری در عزاداری امام حسین (علیه السلام) شرکت می‌کنند و به برکت همین عزاداری‌ها و آمدن در جلسات روضه‌خوانی و مدیحه‌سرایی نمازخوان و صائم شدند.

همچنین افراد بسیاری وجود دارند که نسبت به حقوق دیگران بی‌اهمیت بودند، اما صراط مستقیم را از طریق عزاداری برای امام حسین (علیه السلام) فرا گرفته است. این عزاداری‌ها در حقیقت دانشگاه نشر فرهنگ امام حسینی و فرهنگ اهلبیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) است.

هدف تنها آمدن و سینه زدن و گریه کردن نیست، بلکه بسیاری از آموزه‌های مورد نظر حضرت سید الشهداء و جد بزرگوارش رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) در این مجالس بیان می‌شود و مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند.

نسبت به سؤال حضرتعالی باید بگویم که در اینجا سخن خیلی زیاد است. بنده تنها به بعضی از فضایلی که در رابطه با حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) بیان شده است، اشاره می‌کنم.

نکته اول که ما در فضایل حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) داریم و فضیلت منحصر به فردی است که چنین فضیلتی برای احدی بیان نشده است، این است که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند:

«فَاطِمَةَ بَضْعَةٌ مِنِّی»

فاطمه پاره وجود من است.

الأمالی، نویسنده: ابن بابویه، محمد بن علی، ص 104، ح 3

رسول گرامی اسلام نفرمودند «بضعة من جسمی و من بدنی»، بلکه فرمودند: فاطمه پاره وجود من است!

وجود رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) چه جایگاهی دارند؟! آن بزرگوار اشرف تمام خلایق، انبیاء و ملائکه هستند. اگر کسی که بخواهد پاره وجود رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) باشد، او هم باید اشرف تمام خلایق باشد.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) شخصاً این فضایل را دارد و حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) به تبع پیغمبر اکرم دارای این فضایل است. این مسئله در کتب عزیزان اهل سنت از جمله کتاب «صحیح بخاری» وارد شده است.

«فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی»

فاطمه پاره وجود من است.

«فَمَنْ أَغْضَبَهَا أَغْضَبَنِی»

هرکسی فاطمه را به غضب بیاورد، مرا به غضب آورده است.

الجامع الصحیح المختصر، اسم المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، دار النشر: دار ابن کثیر, الیمامة - بیروت - 1407 - 1987، الطبعة: الثالثة، تحقیق: د. مصطفی دیب البغا، ج 3، ص 1361، ح 3510

مشاهده کنید جایگاه حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) تا جایی است که غضب او معادل غضب رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) هست.

همچنین در کتاب «صحیح مسلم» وارد شده است که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) می‌فرماید:

«إنما فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی یؤْذِینِی ما آذَاهَا»

فاطمه پاره وجود من است، اذیت فاطمه اذیت من است.

صحیح مسلم، اسم المؤلف: مسلم بن الحجاج أبو الحسین القشیری النیسابوری، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی - بیروت، تحقیق: محمد فؤاد عبد الباقی، ج 4، ص 1903، ح 2449

به فرموده قرآن کریم اذیت پیغمبر اکرم:

(إِنَّ الَّذِینَ یؤْذُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَة)

خدا آن کسانی را که او و پیامبرش را اذیت می‌کنند، در دنیا و آخرت لعنت کرده.

سوره احزاب (33): آیه 57

بنابراین ایذاء حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) هم همین است و دیگر قابل توجیه نیست. این روایت در مکتبه اهلبیت جلد 7 صفحه 149 حدیث 6202 چاپ عربستان سعودی دار طیبه است.

آقای «صالحی شامی» از علمای بزرگ اهل سنت در کتاب «سبل الهدی و الرشاد» جلد 10 صفحه 326 می‌گوید:

«وزعم بعضهم أن أفضل الصحابة زوجاته علیه الصلاة والسلام»

بعضی بر این پندارند که با فضیلت‌ترین صحابه همسران پیغمبر اکرم هستند.

«لانهن معه فی درجته التی هی أعلی الدرجات»

زیرا آن‌ها در درجه پیغمبر اکرم در اعلی درجات هستند.

«وهذا قول ساقط مردود»

اما این سخن بی‌ارزش و رد است.

«وأما فاطمة وخدیجة وعائشة رضی الله عنهن فقال البلقینی فی (فتاویه): الذی نختاره أن فاطمة أفضل ثم خدیجة ثم عائشة، للحدیث الصحیح»

آقای بلقینی در مورد فاطمه و خدیجه و عایشه (رضی الله تعالی عنهن) می‌گوید: آنچه ما اختیار می‌کنیم این است که افضل صحابه حضرت صدیقه طاهره است، بعد از آن حضرت خدیجه است و بعد از آن عایشه است؛ به جهت حدیث صحیحی که داریم.

«وأنه قال لفاطمة: (أما ترضین أن تکونی سیدة نساء هذه الامة وسیدة نساء المؤمنین)»

رسول گرامی اسلام به حضرت صدیقه طاهره فرمودند: آیا خوشنود نیستی که تو سرور زنان افضل این امت هستی یا سرور زنان تمام مؤمنین هستی و با فضیلت‌ترین اهل بهشت هستی؟

به عبارت دیگر رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) با احدی از زمان آدم تا زمان خاتم قابل مقایسه نیستند!!

آقایان اهل سنت گفتند که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) در هر موردی عبارت «افضل الناس» را به کار می‌برند، خود آن بزرگوار تخصصا خارج هستند. رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) خارج هستند، اما در بهشت حضرت آدم، حضرت ابراهیم، حضرت موسی، حضرت عیسی و دیگر انبیاء و اولیاء الهی حضور دارند.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) خطاب به حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) می‌فرمایند: افضل اهل بهشت تو هستی!!

«سنده صحیح، فالحدیث صریح فی أنها وأمها أفضل نساء أهل الجنة»

سبل الهدی والرشاد فی سیرة خیر العباد، اسم المؤلف: محمد بن یوسف الصالحی الشامی، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1414 هـ، الطبعة: الأولی، تحقیق: عادل أحمد عبد الموجود وعلی محمد معوض، ج 10، ص 326، باب الثالثة والثلاثون بعد المائة

سپس ایشان می‌گوید: حدیث اول اقتضاء می‌کند که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از مادرشان هم افضل هستند.

در حدیث دیگر وارد شده است که کلمه «بَضْعَةٌ» و پاره وجود رسول گرامی اسلام بودن افضلیت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را برای تمام زنان عالم حتی حضرت خدیجه، عایشه و دیگر همسران پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) کاملاً اثبات می‌کند.

جالب است که آقای «آلوسی» متوفای سال 1270 هجری در کتاب تفسیر «روح المعانی» جلد 3 صفحه 155 به صراحت می‌گوید:

«وهو المشهور عن أئمة أهل البیت والذی أمیل الیه أن فاطمة البتول أفضل النساء المتقدمات والمتأخرات»

آنچه من عقیده دارم، این است که فاطمه بتول افضل زنان گذشته و آینده است.

«من حیث أنها بضعة رسول الله صلی الله تعالی علیه وسلم»

زیرا ایشان پاره وجود رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) است.

سپس ایشان می‌گوید: اینکه افضل تمام زنان گذشته و آینده است، اگر ما قائل به نبوت حضرت مریم هم باشیم، از حضرت مریم هم افضل هستند.

بعضی از علمای اهل سنت معتقدند که حضرت مریم پیغمبر خدا بوده است، زیرا به ایشان وحی شده است درحالی‌که وحی به غیر از پیغمبر اکرم به کسی دیگر نازل نمی‌شود.

چرا حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از تمام زنان حتی حضرت مریم افضل هستند؟! زیرا حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) پاره وجود پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) هست؛ همو که روح عالم هستی است و سید عالم و تمام موجودات روی زمین است!!

«لا أراها تقابل بشئ؟ وأین الثریا من ید المتناول؟»

حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در آسمان ستاره ثریا است و دست ما از رسیدن به آنجا کاملاً کوتاه است.

سپس می‌گوید: بعضی افراد ادعا کردند که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) در مورد عایشه گفته است؛

«خذوا ثلثی دینکم عن الحمیراء»

دو سوم دینتان را از عایشه بگیرید.

آن‌ها می‌گویند که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وسلم) اگر می‌دانستند که بعد از او عمر حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) طولانی خواهد شد، می‌فرمودند:

«خذوا کل دینکم عن الزهراء»

تمام دینتان را از زهرا بگیرید.

روح المعانی فی تفسیر القرآن العظیم والسبع المثانی، اسم المؤلف: العلامة أبی الفضل شهاب الدین السید محمود الألوسی البغدادی، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی – بیروت، ج 3، ص 155، ح 24

این حرف، حرف «علامه مجلسی» و «شیخ طوسی» و «کلینی» و «علامه حلی» نیست؛ بلکه سخن کسی است که به قول آقایان اهل سنت سلفی العقیده هست و از علمای برجسته عزیزان اهل سنت است.

این مطالب کاملاً نشانگر این است که مسئله جایگاه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) یک جایگاه ویژه است. بنابراین پاره وجود رسول گرامی اسلام بودن یکی از فضایل منحصر به فرد است.

نکته دوم این است که می‌بینیم که آقای «حاکم نیشابوری» در کتاب «المستدرک علی الصحیحین» جلد سوم صفحه 167 روایتی از «عایشه بنت طلحه» از أم المؤمنین عایشه نقل می‌کند که می‌گوید:

«ما رأیت أحدا کان أشبه کلاما وحدیثا من فاطمة برسول الله»

شبیه‌ترین انسان‌ها از نظر کلام و سخن گفتن به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) حضرت فاطمه زهرا بوده است.

«وکانت إذا دخلت علیه رحب بها»

وقتی حضرت فاطمه زهرا وارد منزل پیغمبر اکرم می‌شدند، رسول گرامی اسلام به ایشان خوش آمدند می‌گفتند.

«وقام إلیها»

پیغمبر اکرم تمام قد در برابر حضرت فاطمه زهرا بلند می‌شدند.

«فأخذ بیدها فقبلها»

پیغمبر اکرم دست حضرت فاطمه زهرا را می‌گرفتند و می‌بوسیدند.

«وأجلسها فی مجلسه»

پیغمبر اکرم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را در جای خودشان می‌نشاندند.

مشاهده کنید که ما در ایام فاطمیه برای چنین بانوی بزرگواری عزاداری می‌کنیم و برای ایشان مراسم گرامیداشت برگزار می‌کنیم و از فضایل چنین بانویی سخن می‌گوییم و امید شفاعت از چنین بزرگواری داریم.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) با آن همه عظمت و جایگاه رفیع دست حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را می‌بوسیدند.

«هذا حدیث صحیح علی شرط الشیخین ولم یخرجاه»

این روایت شرایط صحیح بخاری و صحیح مسلم را دارد.

المستدرک علی الصحیحین، اسم المؤلف: محمد بن عبدالله أبو عبدالله الحاکم النیسابوری، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1411 هـ - 1990 م، الطبعة: الأولی، تحقیق: مصطفی عبد القادر عطا، ج 3، ص 167، ح 4732

این روایت، روایتی نیست که آقایان بگویند سند آن صحیح نیست یا مرفوع است. این مطالب کاملاً واضح و روشن است.

در این زمینه سخن بسیار زیاد است و بنده به همین اندازه اکتفا می‌کنم. ان‌شاءالله در شب‌های بعدی که نوبت به ما رسید، در این زمینه توضیحات بیشتری خواهم داد.

مجری:

بله حتماً، بسیار سپاسگذارم. همان‌طور که استاد فرمودند اگر پیرامون وجود مقدس و نازنین حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و فضایل ایشان کتاب‌های شیعه را کنار بگذاریم و تنها بخواهیم به کتب اهل سنت اکتفا کنیم، شاید در چندین برنامه هم نتوانیم آن‌ها را بیان کنیم.

برای بیان فضائل حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به فرصت‌هایی بیشتر از این نیاز داریم. میان برنامه‌ای مشاهده می‌کنیم، چشمی می‌گردانیم و باز هم با کمال ادب و احترام در محضر شما هستیم.

سؤال خودتان را هم از طریق پیامک و هم از طریق شبکه‌های اجتماعی برای ما ارسال کنید. تلفن‌های ما هم برای شما آشناست، ما منتظر هستیم تا صدای گرم شما را بشنویم و ان‌شاءالله نظرات خودتان را مطرح کنید. در خدمت شما هستیم!

مردم و بینندگان محترم برنامه شبتان بخیر. یک بار دیگر فرارسیدن ایام شهادت جانکاه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را خدمت شما تسلیت عرض می‌کنم.

اینجا ویژه برنامه «اجر رسالت» است. از طریق لنز دوربین‌های «شبکه جهانی ولایت» در خدمت شما هستیم و تا حدود ساعت 9:30 برنامه ما با حضور استاد عزیز و ارجمند آیت الله دکتر حسینی قزوینی ادامه دارد که مفتخر هستم در این برنامه در خدمتشان باشم. برنامه ما به مدت 5 شب ادامه دارد. از ساعت 8 شب اگر عمر و حیاتی باشد، این برنامه را آغاز خواهیم کرد.

استاد در بخش اول برنامه برای ما راجع به فضایل حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) صحبت فرمودید. آن چیزی که مردم ما می‌دانند و راجع به آن شنیده و دیده‌ایم، این است که متأسفانه از شاخصه‌های بارز وهابیت نصب و عداوت با اهلبیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) است.

ما می‌خواهیم مقداری راجع به جایگاه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از دید «ابن تیمیه» که معروف به عداوت و نصب و دشمنی است، مطالبی برای ما بفرمایید.

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) که سندهای متقن بسیاری در کتب اهل سنت برای ایشان وجود دارد، چطور می‌شود که ابن تیمیه نسبت به ایشان نگاه دیگری را مطرح می‌کند؟!

دیدگاه «ابن تیمیه» در خصوص جایگاه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

نکته زیبایی است! عزیزان ما مخصوصاً عزیزان اهل سنت ما خوب به این مطالب دقت کنند. کتاب «صحیح بخاری» و «صحیح مسلم» که از دید آقایان صحیح‌ترین کتاب‌ها بعد از قرآن روایتی در این زمینه بیان کردند.

آقایان دقت کنند که این مطالب سخن شیعیان نیست. عزیزان ملاحظه کنند در کتاب «صحیح بخاری» حدیث 3093 روایتی به نقل از عایشه وارد شده است که می‌گوید:

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دختر پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) بعد از وفات آن بزرگوار نزد ابوبکر آمد و از او خواست میراث او را از ماترک پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به او بدهد. ایشان فرمودند: پدر من از دنیا رفته است و ارثی دارد. البته این مطالب مفصل است و ما در بحث فدک به طور مفصل به این مطالب پرداختیم.

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بار اول به ابوبکر مراجعه می‌کنند و می‌فرمایند: پیغمبر اکرم فدک را به من بخشیده است، آن را به من بازگردان!!

ابوبکر از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) درخواست می‌کنند که برای این ادعای خود شاهد بیاورند. حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) را به عنوان شاهد می‌برند که ابوبکر شهادت ایشان را قبول نمی‌کند!!

بعد از آن بزرگوار «أم ایمن» شهادت می‌دهد و رد می‌شود، «رباح» غلام پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) شهادت می‌دهد و رد می‌شود، امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) شهادت می‌دهند و رد می‌شوند.

همچنین حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به همراه حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) و «عباس» عموی پیغمبر اکرم به نزد ابوبکر و عمر مراجعه می‌کنند و موفق به دریافت حق خود نمی‌شوند!!

مرتبه بعدی حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) به همراه «عباس» عموی پیغمبر اکرم نزد ابوبکر و عمر شرفیاب می‌شوند، اما آن‌ها بازهم فدک را به آن بزرگوار باز نمی‌گردانند.

در نهایت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) ناامید می‌شوند و می‌فرمایند: فدک ارث پدرم به من هست. پدرم به غیر از من وارثی نداشت. سپس ابوبکر به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) می‌گوید:

«إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ قال لَا نُورَثُ ما تَرَکنَا صَدَقَةٌ»

رسول الله فرمودند: ما پیامبران از خود ارثی به یادگار نمی‌گذاریم، تمام اموال ما بعد از ما صدقه است.

حال ما کار نداریم که اصلاً این روایت با منطق قرآن کریم سازگاری دارد یا ندارد. حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در همانجا آیه ارث حضرت یحیی از حضرت زکریا و همچنین ارث حضرت سلیمان از حضرت داوود را خواندند؛ اما قرار بود که این ماجرا اتفاق نیفتد.

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در ادامه اموالی را از ابوبکر درخواست کرد و ابوبکر از تحویل دادن آن اموال سر باز زد. مشاهده کنید که «ابن تیمیه» پلید چکار کرده است!!

حضرت زهرا (سلام الله علیها) نزد ابوبکر می‌آیند و تقاضا می‌کنند تا ارثشان را برگرداند، اما ابوبکر از پرداخت اموال امتناع می‌کنند. حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از این کار ابوبکر راضی نمی‌شود؛

«فَغَضِبَتْ فَاطِمَةُ بِنْتُ رسول اللَّهِ فَهَجَرَتْ أَبَا بَکرٍ»

حضرت فاطمه زهرا از این کار ابوبکر غضبناک شد و با ابوبکر هم قهر کرد.

الجامع الصحیح المختصر، اسم المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، دار النشر: دار ابن کثیر, الیمامة - بیروت - 1407 - 1987، الطبعة: الثالثة، تحقیق: د. مصطفی دیب البغا، ج 3، ص 1126، ح 2926

این قهر کردن حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تا لحظه مرگ و شهادت بوده است. کسانی که ادعا می‌کنند که ابوبکر و عمر رضایت گرفتند، همگی حرف‌های بی‌اساسی است که بنی امیه آن را درست کردند.

در کتاب «صحیح مسلم» هم روایاتی با این محتوا بیان شده است. در این کتاب وارد شده است:

«أَنَّ فَاطِمَةَ بِنْتَ رسول اللَّهِ أَرْسَلَتْ إلی أبی بَکرٍ الصِّدِّیقِ تَسْأَلُهُ میراث‌ها من رسول اللَّهِ مِمَّا أَفَاءَ الله علیه بِالْمَدِینَةِ وَفَدَک وما بَقِی من خُمْسِ خَیبَرَ»

حضرت فاطمه زهرا دختر رسول گرامی اسلام فرستاده‌ای نزد ابوبکر فرستادند و سهم پیغمبر اکرم از غنایم، فدک و مابقی خمس خیبر را مطالبه کردند.

ابوبکر در جواب گفت:

«إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ قال لَا نُورَثُ ما تَرَکنَا صَدَقَةٌ»

حال این قضیه چیست که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) و همچنین «عباس» عموی پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) از آن بی‌خبر است و تنها ایشان خبر دارند!!

این سؤالی که ما خیلی وقت پیش از کارشناسان شبکه‌های شیطانی سؤال کردیم، اما جزء هزاران سؤال بی‌پاسخ بوده است. آقایان وهابی به این سؤال ما هیچ پاسخی ندادند.

«فَوَجَدَتْ فَاطِمَةُ علی أبی بَکرٍ فی ذلک»

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بر ابوبکر غضبناک شدند.

آن بزرگوار نیامدند در برابر ابوبکر تسلیم شوند و بگویند: "شما راست می‌گویی و پیغمبر اکرم هم چنین مطلبی را فرموده است"؛ بلکه فرمودند: این مطالب دروغ و خلاف است!!

اگر واقعاً چنین روایتی بود حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تسلیم سخن پیغمبر اکرم می‌شدند. مگر می‌شود کسی «سیدة نساء أهل الجنة» باشد و در برابر سخن پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) مقاومت کند؟!

آیا ممکن است کسی پاره وجود پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) باشد و در برابر سنت رسول الله عکس العمل بد نشان بدهد؟! حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) یقین کردند بر اینکه این مسئله دروغ است و خلاف است؛

«فَوَجَدَتْ فَاطِمَةُ علی أبی بَکرٍ فی ذلک قال فَهَجَرَتْهُ فلم تُکلِّمْهُ حتی تُوُفِّیتْ»

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) غضبناک شد و با ابوبکر قهر کرد و با ابوبکر سخن نگفت تا از دنیا رفت.

«وَعَاشَتْ بَعْدَ رسول اللَّهِ سِتَّةَ أَشْهُرٍ فلما تُوُفِّیتْ دفن‌ها زوج‌ها عَلِی بن أبی طَالِبٍ لَیلًا ولم یؤْذِنْ بها أَبَا بَکرٍ وَصَلَّی علیها عَلِی»

حضرت فاطمه زهرا بعد از پیغمبر اکرم شش ماه زنده بودند و وصیت کردند که شبانه دفن شوند. امیرالمؤمنین (سلام الله علیها) شهادت حضرت فاطمه زهرا را به ابوبکر خبر ندادند و خودشان شبانه بر ایشان نماز خواندند.

صحیح مسلم، اسم المؤلف: مسلم بن الحجاج أبو الحسین القشیری النیسابوری، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی - بیروت، تحقیق: محمد فؤاد عبد الباقی، ج 3، ص 1380، ح 1759

آقایان مشاهده کنند که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از ابوبکر اموال خود را مطالبه می‌کنند و ابوبکر از بازگرداندن اموال خودداری می‌کند و حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از رفتار او غضبناک می‌شود.

حال مشاهده کنید که «ابن تیمیه» پلید که بعضی از بزرگان اهل سنت او را «علیه لعائن الله» خطاب می‌کنند، در کتاب «منهاج السنة النبویة» چه تعبیری بیان می‌کند. در جلد چهارم صفحه 246 این کتاب وارد شده است:

"حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیها) به خاطر اینکه می‌خواستند حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را اذیت کنند، قصد ازدواج داشتند."!!!

ما دیگر نمی‌دانیم چه چیزی بگوییم، آقایان اهل سنت باید بیایند و به عنوان خلیفه چهارم خود از حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) دفاع کنند. او سپس در ادامه می‌گوید:

«من المعلوم لکل عاقل أن المرأة إذا طلبت مالا من ولی أمر فلم یعطها إیاه»

برای هر عاقلی روشن است که اگر یک زنی آمد مالی را از ولی امر تقاضا کرد و ولی امر آن مال را به او نداد.

«لکونها لا تستحقه عنده»

معلوم می‌شود که او مستحق نبوده است.

معنای این حرف این است که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به دروغ ادعا کرده است که مال من را بده و مستحق آن هم نبوده است.

«وهو لم یأخذه ولم یعطه لأحد من أهله ولا أصدقائه بل أعطاه لجمیع المسلمین»

ولی امر مسلمین فدک را به دخترش نداد، بلکه به همه مسلمانان داد.

این مسئله دروغ واضحی است، زیرا فدک دست به دست چرخید و به مروان داده شد و بعد از مروان پسران او فدک را تصاحب کردند. این روال ادامه داشت تا زمان «عمر بن عبدالعزیز» تصمیم گرفتند که فدک را برگردانند.

مشاهده کنید که «ابن تیمیه» با نهایت وقاحت می‌گوید:

«أو لیس الله قد ذم المنافقین»

آیا خداوند منافقین را مذمت نکرده است؟!

او می‌خواهد بگوید که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) جزو منافقین است؛ او از ابوبکر ولی امر مسلمین فدک را مطالبه کرد و ابوبکر فدک را به او نداد. ایشان هم از ابوبکر راضی نشد!!

«أو لیس الله قد ذم المنافقین الذین قال فیهم (ومنهم من یلمزک فی الصدقات فإن أعطوا منها رضوا وإن لم یعطوا منها إذا هم یسخطون)»

مشاهده کنید که این شخص پست لعین حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) را اینگونه مثال می‌زند. سپس در ادامه می‌گوید:

«فذکر الله قوما رضوا إن اعطوا وغضبوا إن لم یعطوا»

خداوند عالم مدح کرده قومی را که راضی هستند و غضب کردند اگر ندادند.

او بیان می‌کند که منافقین به جهت اینکه پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) به آن‌ها از صدقات چیزی ندادند غضب کردند. بنابراین حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هم همانند منافقین است، به خاطر اینکه ابوبکر فدک را به او نداد، غضبناک شد.

«فمن مدح فاطمة بما فیه شبه من هؤلاء ألا یکون قادحا فیها»

هرکسی حضرت فاطمه زهرا را مدح کند، در حقیقت ثابت کرده است که در حضرت فاطمه زهرا شبهی از منافقین بوده است.

مدح کردن به معنای این است که بگوید: "فاطمه پاره تن پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) است، هرکسی فاطمه را غضبناک کند او را غضبناک کرده است". مشاهده کنید که این روایت را ما بیان نمی‌کنیم، بلکه «بخاری» و «مسلم» این روایات را نقل کردند.

«فقاتل الله الرافضة»

خدا رافضه را بکشد.

منهاج السنة النبویة، اسم المؤلف: أحمد بن عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی أبو العباس، دار النشر: مؤسسة قرطبة - 1406، الطبعة: الأولی، تحقیق: د. محمد رشاد سالم، ج 4، ص 246، باب الوجه السابع

رافضه این مطالب را بیان نکردند، بلکه «بخاری» و «مسلم» آن‌ها را بیان کرده است. در اینجا طبق حرف آقای «غماری» باید این افراد را «علیه لعائن الله» خطاب کنیم، زیرا یک یا دو لعنت برای این افراد کافی نیست.

مشاهده کنید که «ابن تیمیه» چنین مطالبی را نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مطرح می‌کند. بعد از او مشاهده کنید که «بن عثیمین» این مرد خبیث لعین در کتاب «شرح صحیح مسلم» چه مطالبی بیان می‌کند!!

«نسئل الله عن یعفو عنها»

از خدا می‌خواهیم از سر تقصیرات حضرت زهرا بگذرد.

ان‌شاءالله دهانت پر از آتش باشد. در چنین شبی خداوند عالم به آبروی حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) عذابت را چندین برابر بیشتر کند.

«والا فابوبکر ما استند إلی رأی انما استند إلی نص»

ابوبکر که فدک را تصرف کرد اجتهاد قیاسی و رأیی نبود، بلکه استناد به نص پیغمبر اکرم بود.

ایشان بیان می‌کنند که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) فرموده است. اگر چنین هم باشد، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به فرمایشات ایشان آگاه‌تر است.

عایشه می‌گوید: "شبیه‌ترین مردم به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) از نظر کلام و حدیث حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بوده است و همچنین صادق‌ترین مردم بعد از رسول الله حضرت فاطمه زهرا بوده است."

او در ادامه می‌گوید:

«و کان علیها عن تقبل قول النبی»

بر فاطمه زهرا لازم بود که سخن پیغمبر اکرم را بشنود و قبول کند.

آیا اگر کسی به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) دروغ هم می‌گفت، او باید قبول می‌کرد؟!

«ولکن کما قلت لکم قبل قلیل»

مشاهده کنید که این شخص چقدر پست و رذل است، او می‌گوید:

«عند المخاصمة لا یبقی للإنسان عقل یدرک به ما یقول أو ما یفعل أو ما هو الثواب»

وقتی که نزاع به وجود بیاید برای انسان عقلی باقی نمی‌ماند که درک کند چه چیزی می‌گوید یا چه کاری می‌کند.

التعلیق علی صحیح مسلم، محمد بن صالح بن عثیمین؛ ج ۹، کتاب الجهاد و السیر، ص۷۸؛ انتشارات مکتبة الرشد

معنای این حرف او این است که نستجیر بالله حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) که غضبناک شده است و قهر کرده است، عقلی نداشت تا درک کند چه چیزی می‌گوید یا چه کاری می‌کند. او به صراحت می‌گوید: از خداوند می‌خواهیم از سر تقصیرات او به جهت اینکه با خلیفه پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) قهر کرده است، بگذرد!!

مشاهده کنید که این افراد چقدر پست و رذل هستند. ایشان حتی نسبت به حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) که پاره وجود رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) است، چنین حرفی می‌زند.

به جای اینکه این افراد تخطئه کنند و بگویند که آیه تطهیر، آیه مباهله، آیه مودت، سوره هل أتی و سوره کوثر در حق حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نازل شده است، چنین حرفی می‌زنند.

این خبیث به جای اینکه بگوید خدا از سر تقصیرات ابوبکر بگذرد که مطالبات حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را به ایشان برنگرداند و دل ایشان را شکست، نظر برعکس می‌دهد.

دوستان عزیز این روایات نمونه‌هایی از نگاه وهابیت به ماجرای حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) است. حال شما به طرز فکر این افراد پی ببرید!!

آقایانی که می‌گویند: "دریغ از یک پاسخ"، بیایند جواب بدهند. آیا عقل یک انسان هرچند شیعه نباشد و حتی مسیحی یا یهودی باشد، چنین توهین و جسارت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را می‌پذیرد؟!

مردمان کدام یک از ادیان به دختر پیغمبر خود چنین جسارتی کرده‌اند؟! آیا به دختر حضرت موسی، دختر حضرت ابراهیم، دختر حضرت شعیب یا دختران سایر پیامبران الهی چنین توهینی که به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) کردند؛ شده است؟!

این در حالی است که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) سرور زنان اهل بهشت و پاره تن رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) هستند.

مشاهده کنید که این مطالب کاملاً واضح و روشن است. مشاهده کنید که از میان 124 هزار پیغمبر و همچنین پیامبران اولوالعزم به فرزند کدام یک از پیامبران چنین توهینی که وهابیت پلید و خبیث نسبت به حضرت فاطمه زهرا بیان کردند، شده است؟!

در این زمینه حرف‌های بسیاری وجود دارد. بنده تنها این مطالب را به صورت نمونه بیان کردم.

مجری:

از شما خیلی ممنون و سپاسگذارم. همان‌طور که مطالب را بیان کردید و ما هم شنیدیم، واقعاً زبان انسان قاصر است که نسبت به این‌طور افرادی که ضعیف‌ترین استدلال‌ها را بدون هیچ پشتوانه عقلی و اندیشه صحیح را مطرح می‌کنند، چه بگوید!!

دوستان اتاق فرمان میان برنامه کوتاهی به ما بدهند تا بعد از آن برگردیم و وارد بخش سوم ویژه برنامه «اجر رسالت» بشویم.

«صلی الله علیک یا بنت رسول الله»

تماس بینندگان برنامه:

اینجا ویژه برنامه «اجر رسالت» هست و همچنان با شما همراه هستیم. دوستان به من گفتند که آقا محمد مهدی یازده ساله از قزوین که از غنچه‌های ولایت هم هستند، روی خط ارتباطی ما آمدند.

خیلی خوشحالم که شما را می‌بینم و صدای شما را می‌شنوم. به شما سلام می‌کنم، خیلی خوش آمدید:

بیننده (آقا محمد مهدی از قزوین – شیعه):

بسم الله الرحمن الرحیم

«اللهم صل علی فاطمة و أبیها و بعلها و بنی‌ها و سرّ المستودع فیها بعدد ما أحاط به علمک»

عرض سلام دارم خدمت شما مجری گرامی و حضرت آیت الله دکتر حسینی قزوینی. با عرض پوزش به جهت اینکه من در راهپیمایی 22 بهمن شعار دادم، صدایم گرفته است.

مجری:

اشکال ندارد، بفرمایید.

بیننده:

در روایتی که مورد اتفاق شیعه و سنی می‌باشد، رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به عنوان پاره وجود خود یاد کرده است. «بخاری» در کتاب خود «صحیح بخاری» جلد 3 صفحه 1361 می‌نویسد که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:

«فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی فَمَنْ أَغْضَبَهَا أَغْضَبَنِی»

فاطمه پاره وجود من است، هرکسی او را خشمگین کند مرا خشمگین کرده است.

الجامع الصحیح المختصر، اسم المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، دار النشر: دار ابن کثیر, الیمامة - بیروت - 1407 - 1987، الطبعة: الثالثة، تحقیق: د. مصطفی دیب البغا، ج 3، ص 1361، ح 3510

همچنین «مسلم» در کتاب «صحیح مسلم» جلد چهارم صفحه 1900 با اندکی اختلاف می‌نویسد که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند:

"به درستی که فاطمه پاره تن من است، هرکسی او را بیازارد مرا آزرده است."

یکی دیگر از فضایل حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را عایشه در کتاب «سنن أبی داوود» جلد چهارم صفحه 355 حدیث 5217 این‌گونه نقل می‌کند: "کسی را در هدایتگری و راهنمایی شبیه‌تر از فاطمه به رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) ندیدم. هنگامی که حضرت فاطمه زهرا بر رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم) وارد می‌شد، آن حضرت به استقبال ایشان برمی‌خاستند."

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) دست حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را می‌گرفت و می‌بوسید و او را در جای خود می‌نشاند.

هنگامی که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) بر حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) وارد می‌شدند، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به استقبال ایشان برمی‌خاست، دست آن حضرت را می‌گرفت و می‌بوسید و ایشان را در جای خود می‌نشاند.

ببخشید برادر بزرگ‌ترم مطلبی دارند که می‌خواهند خدمت شما عرض کنند.

مجری:

بله بفرمایند، در خدمتشان خواهیم بود. به دلیل اینکه تلفن‌های دیگری هم داریم، اگر مباحث کوتاه شود خیلی ممنون هستیم.

بیننده:

بسم الله الرحمن الرحیم

«اللهم صل علی فاطمة و أبیها و بعلها و بنی‌ها و سرّ المستودع فی‌ها بعدد ما أحاط به علمک»

خستگان عشق را ایام درمان خواهد آمد

غم مخور آخر طبیب دردمندان خواهد آمد

اینقدر آخر منال از ضربت بازو و پهلو

مهدی‌ات با شیشه دارو و درمان خواهد آمد

عرض سلام و ادب و احترام خدمت استاد گرامی حضرت آیت الله دکتر حسینی قزوینی و مجری گرامی برنامه.

مجری:

خواهش می‌کنم، سلامت باشید. اگر نکته‌ای دارید بفرمایید و اگر نه که خیلی ممنون و سپاسگذارم از اینکه هم شما و هم آقا محمد مهدی عزیز با ما از قزوین همراه بودید.

بیننده:

اگر اجازه بدهید من ادامه سؤال برادرم در رابطه با فضیلت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیه) را خدمت شما عرض کنم.

مجری:

بله، حتماً بفرمایید.

بیننده:

ممنونم. در کتاب «صحیح بخاری» حدیث 3714 آمده است که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند: فاطمه پاره تن من است، هرکسی او را به غضب بیاورد مرا به غضب آورده است.

همچنین در کتاب «صحیح مسلم» چاپ دار الطیبه ریاض حدیث 2449 همین روایت را نقل می‌کند. آقای «آلوسی» در کتاب «روح المعانی» ذیل تفسیر آیه:

(وَ اصْطَفاک عَلی نِساءِ الْعالَمِین)

خدا تو را برای اهدافی که دارد انتخاب و از میان همه زنان عالم برگزید.

سوره آل عمران (3): آیه 42

در اینجا مراد از نساء عالم حضرت مریم است که در اینجا می‌گوید: حضرت مریم سرور زنان عالم خودش بوده است، نه نساء جمیع عالم. حضرت فاطمه بتول افضل زنان گذشته و آینده است.

در ادامه می‌گوید: اگر ما بگوییم که حضرت مریم پیغمبر هم بوده است، بازهم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از حضرت مریم بالاتر است. حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) پاره وجود پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) هست، بنابراین در اینجا معلوم می‌شود که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بر عایشه هم افضلیت دارند.

روایتی که بیان شده است که دو سوم دینتان را از عایشه بگیرید، روایت ضعیفی است و این روایات دلیل افضلیت عایشه بر حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نمی‌شود. اولاً نهایت چیزی که در حدیث اول است، می‌گوید که دو سوم دینتان را از عایشه بگیرید.

بر فرض بگیریم که این روایت ثابت باشد، این دلالت نمی‌کند که عایشه بر پاره تن پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) افضل هستند و پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) می‌دانستند که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) شش ماه بیشتر زنده نمی‌ماند.

اگر حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بیشتر زنده می‌ماندند، پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) می‌فرمایند: تمام دین خود را از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بگیرید.

عقل و نقل دلالت می‌کند بر افضلیت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و می‌گوید: روایت ثقلین دلالت می‌کند بر اینکه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) همسنگ با قرآن است.

آقای «آلوسی» در نهایت می‌گوید: نتیجه می‌گیریم که افضل زنان عالم ابتدا حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هستند، بعد حضرت خدیجه و بعد عایشه!!

اگر کسی بگوید که بقیه دختران پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) از عایشه برتر هستند، هیچ اشکالی ندارد.

زمانی که عایشه به پیغمبر اکرم گفت: خدا بهترین زن که من هستم را نصیب تو کرده است، پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند: والله این‌طور نیست؛ بهترین زن من حضرت خدیجه است.

پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) می‌فرمایند: جبرئیل به من نازل شد و به تو ای خدیجه سلام رساند. ای خدیجه جبرئیل از طرف خداوند عالم آمد و به تو سلام رساند.

اگر اجازه بدهید من تهدید به آتش زدن خانه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را هم خدمت شما عرض کنم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

دست شما درد نکند آقای محمد مهدی عزیز و برادرتان و همچنین پدر و مادری که چنین فرزندان خوب و باصفایی تربیت کردند. ما به حرف «آلوسی» اشاره‌ای داشتیم، اما ایشان دیگر کاملاً تا آخر توضیح دادند.

مجری:

دستشان درد نکند، من با ایشان خداحافظی می‌کنم. از قزوین به آستارا برویم، زیرا شنونده عزیزی روی خط ارتباطی ما آمدند. بیننده‌ای با نام رخسار خدمت شما سلام عرض می‌کنم. از شیعیان اهلبیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) هستند، شب شما بخیر:

بیننده (آقای رخسار از آستارا – شیعه):

سلام علیکم و رحمة الله جمیعاً.

السلام علیک یا فاطمة الزهراء، السلام علیک یا أبا عبدالله، السلام علیک یا أمیرالمؤمنین، السلام علیک یابن رسول الله.

من می‌خواستم در رابطه با ماجرای فدک که این‌ها می‌گفتند انبیاء ارث نمی‌برند، بپرسم که آیا انبیاء گذشته ارث نگذاشتند؟! انبیاء گذشته ارث گذاشته بودند. علاوه بر آن در قرآن کریم وارد شده است:

(وَ آتِ ذَا الْقُرْبی حَقَّهُ وَ الْمِسْکینَ وَ ابْنَ السَّبِیلِ وَ لا تُبَذِّرْ تَبْذِیرا)

حق خویشاوند و مسکین و راه مانده را بده، و اسراف و زیاده‌روی هم مکن.

سوره إسراء (17): آیه 26

مگر بالاتر از حرف خداوند متعال و فرمایش حضرت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) هم کلامی وجود دارد؟!

مجری:

دست شما درد نکند، سپاسگذارم از جناب آقای رخسار از آستارا. خیلی ممنونم از اینکه لطف کردید و با ما همراه بودید.

اگر تلفنی نداریم من گفتگویم را با استاد دکتر حسینی قزوینی عزیز ادامه بدهم. استاد راجع به شخصیت «ابن تیمیه» و نگاهی که نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از روی خباثت و پلیدی ایجاد کرده بود و در کتاب خود هم نقد کرده است صحبت کردیم.

پاسخ بزرگان اهل سنت نسبت به این وقاحت چه چیزی بوده است؟! اگر همه آن فضائل را کنار بگذاریم، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دختر پیغمبر اکرم و همسر خلیفه چهارم هستند. بزرگان اهل سنت در مقابل چه اقدامی کردند؟!

پاسخ بزرگان اهل سنت در برابر وقاحت «ابن تیمیه»

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

ایشان با رمز و راز ماجرا را بیان کرده است و به صراحت بیان نکرده است؛ اما اگر کسی خوب دقت کند می‌فهمد که او چه خباثتی به کار برده است.

بعضی از بزرگان همانند جناب آقای «احمد بن محمد بن صدیق غماری» که فارغ التحصیل دانشگاه الأزهر و شافعی مذهب است، جواب او را بیان کردند. «سقاف» در مورد او بیان کرده است:

«و هو من اکابر شیوخ اهل السنة»

او از اکابر اساتید اهل سنت و حفاظ و مؤلفین بزرگ و امام و محدث بوده است.

ایشان در کتاب «افضل مقول فی مناقب أفضل رسول» در رابطه با «ابن تیمیه» به صراحت می‌گوید: انحراف ابن تیمیه از علی و اهلبیت معروف است؛

«حکم علیه بالنفاق لاجل ذلک»

ابن تیمیه به خاطر اهانتش به حضرت امیرالمؤمنین و حضرت فاطمه زهرا و اهلبیت منافق است.

این عبارتی است که «ابن حجر عسقلانی» در کتاب «الدرر الکامنة» جلد اول صفحه 155 آورده است. در این کتاب وارد شده است که اهل سنت او را به نفاق متهم کردند.

سپس ایشان در پاورقی کتاب «منهاج السنة» که در حقیقت «منهاج البدعة» است، نسبت به حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) حرف‌های بی‌ربطی زده است و مقام آن بزرگوار را تنقیض کرده است.

او همچنین نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) جسارت کرده است:

«و وسمها بشائبة النفاق»

در حضرت زهرا شائبه نفاق بوده است.

«و قد عاقبه الله علی هذه الوقاحة و الخبث»

خداوند عالم قطعاً او را عذاب کرده است به خاطر این حرف وقیح و خباثتی که دارد.

«فجعله امام الناصبة و المبتدعة منذ وقتی الی العام»

امام نواصب و دشمنان اهلبیت و بدعت گذاران از عصر خود تا عصر ما بوده است.

او می‌گوید: هرکجای دنیا دشمنی برای اهلبیت (علیهم السلام) پیدا کنید، همگی:

«ولید افکاره»

نتیجه افکار فاسد ابن تیمیه بوده است.

«تلمیذ کتبه الملی بالضلال»

تمام کسانی که شاگرد کتاب‌های ابن تیمیه هستند که مملو از گمراهی است.

همچنین ایشان در کتاب دیگری بیان می‌کند:

«علی بن أبی طالب إمام العارفین للعلامة المحدث أبی الفیض أحمد بن محمد الصدیق الغماری المغربی»

ایشان در صفحه 56 می‌گوید:

«فقبح الله ابن تیمیة وأخزاه»

خداوند ابن تیمیه را قبیح بگرداند و او را خوار و ذلیل کند.

«وجزاه بما یستحق»

خداوند عالم هرآنچه مستحق آن هست، او را عذاب کند.

«وقد فعل»

به حق هم او را عذاب کرده است.

«والحمد لله، إذ جعله إمام کل ضال مضل بعده»

الحمدلله زیرا خداوند او را امام تمام گمراهان و گمراه گران بعد از خود قرار داده است.

«وجعل کتبه هادیة إلی الضلال»

خداوند کتاب‌های ابن تیمیه را هدایت به ضلالت قرار داده است.

«فما أقبل علیها احد واعتنی شأن‌ها إلا»

همچنین می‌گوید:

«وصار إمام ضلالة فی عصره»

او در عصر خود هم امام گمراهان عصر خود بوده است.

«ویکفی أن أخرج من صلب أفکاره الخبیثة قرن الشیطان وأتباعه کلاب النار»

همین کافی است که از افکار خبیث او شاخ شیطان از نجد که همان محمد بن عبدالوهاب است بیرون آمده است و اتباع او همه سگان اهل جهنم هستند.

«والکل فی صحیفة ابن تیمیة إمام الضالین»

قاموس شتائم، حسن بن علی السقاف، ج 1، ص 172، باب مکتبة یعسوب الدین علیه السلام

واضح و روشن است که ایشان به صراحت «ابن تیمیه» را به این صورت مذمت می‌کند و او را مورد لعن قرار می‌دهد.

مجری:

ایشان شخصیت او را می‌شناساند.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

بله، کاملاً شخصیت او را می‌شناساند. ایشان تعبیر دیگری از ایشان دارد که بسیار جالب است؛ او می‌گوید:

«ما دل علی أنه رأس المنافقین فی عصره»

او سرکرده تمام منافقین در عصر خود بوده است.

او در جای دیگری می‌گوید:

«علیه لعائن الله تعالی»

لعنت‌های خداوند عالم نثار ابن تیمیه باشد.

قاموس شتائم، حسن بن علی السقاف، ج 1، ص 171، باب مکتبة یعسوب الدین علیه السلام

همچنین آقای «سقاف» در کتاب «التنبیه و الرد علی معتقد قدم الحادث» می‌گوید: بعضی افراد سخن ابن تیمیه را احتجاج می‌کنند، بعضی افراد او را شیخ الاسلام خطاب می‌کنند درحالی‌که؛

«ناصبی عدو لعلی»

ناصبی و دشمن علی است.

«و اتهم فاطمة بأن فی‌ها شعبة من النفاق»

حضرت زهرای مرضیه را متهم کرده است که در او شعبه‌ای از نفاق بود.

همچنین بزرگان دیگر به طور مفصل در این زمینه صحبت کردند که احساس می‌کنم دیگر فرصت کافی برای طرح این مباحث را نداریم.

در کتاب «علی بن أبی طالب امام العارفین» صفحه 55 می‌گوید:

«قال فی السیدة فاطمة البتول: أن فی‌ها شب‌ها من المنافقین»

درباره سیده فاطمه بتول گفته است: در حضرت زهرا شباهتی از منافقین بوده است.

او در ادامه آیه را می‌آورد، سپس می‌گوید:

«لعنة الله علیه»

لعنت خدا بر ابن تیمیه.

بعد ایشان در اینجا می‌گوید: اصلاً نسبت به خلفای راشدین هم اهانت کرده است. در ادامه می‌گوید:

«علیه لعائن الله تعالی»

لعنت‌های خدا نثار ابن تیمیه.

مشاهده کنید که این شخص شیعه نیست، بلکه از علمای بزرگ الأزهر و یکی از شخصیت‌های برجسته الأزهر است و مسئولیت‌هایی در الأزهر داشته است. ایشان شافعی مذهب است، اما نسبت به «ابن تیمیه» چنین نظری دارد.

من آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم

تو خواه از سخنم پند گیر، خواه ملال

مشاهده کنید که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) شخصیتی است که شیعه و اهل سنت به آن بزرگوار عشق می‌ورزند. اصلاً بر فرض هیچ فضیلتی هم نباشد، تنها آیه شریفه:

(قُلْ لا أَسْئَلُکمْ عَلَیهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبی)

بگو من از شما در برابر رسالتم مزدی طلب نمی‌کنم به جز مودت نسبت به اقرباء.

سوره شوری (42): آیه 23

که برنامه ما هم از همین آیه شریفه گرفته شده است، برای حقانیت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) سند معتبری است.

اصلاً واضح و روشن است که تنها یادگار حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) است و خداوند متعال هم می‌گوید: به مردم بگو که من اجر رسالت را نمی‌خواهم، جز محبت اهلبیت (علیهم السلام).

آیا این حرف «ابن تیمیه» محبت و مودت است؟! همین سخن او انکار آیه قرآن کریم است و انکار آیه قرآن کریم هم کفر است!!

قرآن کریم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را در آیه تطهیر معصوم معرفی می‌کند و می‌فرماید:

(إِنَّما یرِیدُ اللَّهُ لِیذْهِبَ عَنْکمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیت)

خدا جز این منظور ندارد که پلیدی را از شما اهل بیت ببرد.

سوره احزاب (33): آیه 33

بر فرض اگر همسران پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) را هم شامل نشده باشد، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را شامل شده است، زیرا خداوند متعال می‌فرماید: هرگونه پلیدی از شما برداشته شده است.

این در حالی است که «ابن تیمیه» می‌گوید: در حضرت فاطمه زهرا شعبه‌ای از نفاق وجود دارد و این در حقیقت انکار آیه تطهیر است.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) برای مباهله و برای اثبات رسالت و حقانیت خود حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیه) را می‌برد، نه زنان و دختران دیگر خودشان را!!

با این احوالات این شخص نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چنین جسارتی می‌کند.

مجری:

انصافاً هرچه در این زمینه سخن گفته شود، باز هم حق مطلب ادا نخواهد شد. سپاسگذارم از دکتر حسینی قزوینی عزیز که با ما همراه بودند و همچنین شما بینندگان محترم و دوست‌داران راستی، صداقت، حق و حقیقت.

خیلی ممنونم که ویژه برنامه «اجر رسالت» را همراهی فرمودید. ما ان‌شاءالله اگر زنده باشیم و حیاتی داشته باشیم، به مدت پنج شب در خدمت شما خواهیم بود.

در ایام شهادت جانکاه حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از ساعت 8 شب تا حدود ساعت 9:30 دقیقه به وقت تهران این برنامه را به صورت زنده روی آنتن خواهیم برد و تقدیم شما دوستان عزیز خواهیم کرد.

استاد اگر فرمایشی ندارید، با شما خداحافظی می‌کنم و التماس دعای خیر دارم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

خواهش می‌کنم، ان‌شاءالله موفق و مؤید باشید. خداوند متعال همه عزاداری‌ها را از همه قبول کند و به آبروی حضرت زهرای مرضیه فرج مولای ما را نزدیک بگرداند.

از خداوند متعال می‌خواهیم همه ما را از یاران آن حضرت قرار بدهد، حوائج همه ما را برآورده کند، دعاهای ما را به اجابت برساند، ان‌شاءالله.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته



Share
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب